Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2014

ΛΒΟΦ: 1941 - 2014 ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο γραμματέας της πόλης του Λβόφ (Lviv) του Κομμουνιστικού Κόμματος Ουκρανίας, Rostislav Vasilko (Ρόστισλαβ Βασίλκο), βασανίστηκε βάναυσα, από τους «αντιπολιτευόμενους» διαδηλωτές. Στις 22 Φλεβάρη, οι νεοναζί βασάνιζαν τον Rostislav Vasilko για περίπου 12 ωρες (11 π.μ. - 11 μ.μ.)...Τα σημάδια της βίας κατά του προσώπου του εμφανή. Το σώμα του ήταν μελανιασμένο, τον χτυπούσαν, σύμφωνα με μαρτυρίες, με...
όλα τα είδη των αντικειμένων, σπάζοντας του έτσι τρία πλευρά και το ρινικό διάφραγμα. Υπέστη επίσης κάταγμα κρανίου. Υποφέρει από διάσειση δεύτερου βαθμού.
Αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Κιέβου σε σοβαρή κατάσταση.
Ο Rostislav Vasilko, κάτοικος της πόλης Λβοφ (κύριο προπύργιο του νεοναζιστικού μορφώματος Svoboda), δεχόταν απειλές κατά της ζωής του και της οικογένειάς του. Ο Rostislav Vasilko σήμερα ζήτησε πολιτικό άσυλο σε άλλη χώρα.

Welcome to Nazi Ukraine: Άγριος βασανισμός Κομμουνιστή 
από ουκρανούς φασίστες στην πόλη Λβοφ...

Ο πρώτος γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος στην πόλη της Lviv της Ουκρανίας, Rostislav Vasilko (Ρόστισλαβ Βασίλκο), βασανίστηκε από τα μέλη της EuroMaidan. Αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Κιέβου σε σοβαρή κατάσταση. Ο Rostislav Vasilko κάτοικος της πόλης Λβοφ (κύριο προπύργιο του νεοναζιστικού μορφώματος Svoboda) δεχόταν απειλές κατά της ζωής του και της οικογένειάς του.

Στις 22/2 βασανίζονταν περίπου 12 ωρες(11 πμ-11μ.μ) από τους νεοναζί. Τα σημάδια της βίας κατά του προσώπου του εμφανή. Το σώμα του ήταν μελανιασμένο, τον χτύπούσαν σύμφωνα με μαρτυρίες με όλα τα είδη των αντικειμένων σπάζοντας του έτσι τρία πλευρά και το ρινικό διάφραγμα. Υπέστη επίσης κάταγμα κρανίου. Υποφέρει διάσειση δεύτερου βαθμού. Ο Rostislav Vasilko σήμερα ζήτησε πολιτικό άσυλο σε άλλη χώρα.

 

http://revol-now.blogspot.gr/2014/02...i-ukraine.html
Eικονες απο το δικο μας μελλον.Καποιοι ανεγκεφαλοι μπορει να χαιρονται απο την αλλη. 

ΙΝΦΟΓΝΩΜΩΝ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου