Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ - ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ???

Δικαστήριο της Κωνσταντινούπολης άφησε τον πρώην πρόεδρο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου ελεύθερο - Έκρινε πως το ένταλμα που οδήγησε στη σύλληψή του ήταν παράνομο - Υπάρχει και δεύτερο ένταλμα σύλληψης του Άγγελου Φιλιππίδη που αφορά στην υπόθεση δανείου στον εφοπλιστή Ευθυμίου...

http://www.newsit.gr/files/Image/2014/02/03/resized/filippidis2_530_355.jpg

Ο πρώην πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, που είχε συλληφθεί στην Κωνσταντινούπολη και κρατούνταν στις φυλακές του Μαλτεπέ...
αφέθηκε σήμερα ελεύθερος χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο, αφού το τουρκικό δικαστήριο έκρινε πως η έκδοσή του στην Ελλάδα θα ήταν παράνομη!

Ο πρώην πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου οδηγήθηκε τη Δευτέρα ενώπιον τριμελούς δικαστηρίου, που έκανε δεκτή την πρόταση του εισαγγελέα να κηρυχθεί μη νόμιμο το ένταλμα που οδήγησε στη σύλληψή του.

Το δικαστήριο έκρινε ότι ο κ. Φιλιππίδης, που συνελήφθη από τις τουρκικές αρχές στις 11 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο του στην Κωνσταντινούπολη, βάση διεθνούς εντάλματος, δεν μπορεί να εκδοθεί στην Ελλάδα, γιατί «δεν συντρέχουν οι προϋποθέσεις της Ευρωπαϊκής συνθήκης περί εκδόσεων». 

Μήπως ήρθε η ώρα να τεθεί σε εφαρμογή το βρώμικο σχέδιο για το οποίο έχουμε μιλήσει ή μήπως οδηγούμαστε κι εδώ σε λύση τύπου Γριβέα???

Για δείτε εδώ...

ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ή ΜΙΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΛΕΥΕ ΠΟΛΛΟΥΣ???

ΕΝΕΠΛΕΞΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΜΕ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου