Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΑ

Η φωτιά άναψε. Ετοιμαζόταν καιρό και επιμελώς. Και σε ότι αφορά εμάς επιμένουμε πως η σκοτεινή διαδρομή των δολοφόνων - καταδρομέων οδηγεί αβίαστα στους μαύρους θαλάμους των μυστικών υπηρεσιών, τόσο εντός όσο και εκτός των συνόρων...

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 

Πρώτο θέμα στα διεθνή ΜΜΕ έγινε η δολοφονΕΘΝΙΚΟΣ Δική επίθεση της Παρασκευής στο Νέο Ηράκλειο, όπου έπεσαν νεκρά δύο μέλη της Χρυσής Αυγής, οι Γιώργος Φουντούλης και Μανώλης Καπελώνης, ενώ χαροπαλεύει και ένας τρίτος.

Πρόθυμη μαριονέτα στην επικοινωνιακή διευκόλυσνη των επικίνδυνων εξελίξεων, υπήρξε το επιτελείο του αλλα και προσωπικά ο πρωθυπουργός της χώρας, ο οποίος δε δίστασε να παίξει με τη φωτιά και με την ύποπτη όσο και προβοκατόρικη "θεωρία των δύο άκρων". Πάνω σ αυτή την πολιτική βρωμιά, επιχειρείται σήμερα να...
Γιγαντωθεί η ρητορική του εθνικού διχασμού, που μπορεί υπό προϋποθέσεις να οδηγήσει ακόμη και στο διαμελισμό της χώρας.
  • Οι δολοφόνοι ήταν στυγνοί, αδίστακτοι, εκπαιδευμένοι, κυνικοί. Και ως τέτοιοι ουδόλως σχετίζονται με μπαχψαλάκηδες ή "ακροαριστρές" οργανώσεις, όπως στοχευμένα επιχειρούν να διερρεύσουν ως ιδέα οι επικίνδυνοι "επικοινωνιολόγοι" - γυρολόγοι του Μαξίμου... (Δείτε περισσότερω ΕΔΩ).
  • Οι δολοφονημένοι ήταν Έλληνες πολίτες και ως τέτοιοι απαιτείται από το σύνολο της Ελληνικής κοινωνίας σεβασμός στους νεκρούς - στους δικούς μας νεκρούς - και στο δράμα που βιώνουν οι οικογένειές τους... (Δείτε περισσότερω ΕΔΩ).
  • Τα τιποτένια ανθρωποειδή όμως που θα επιχειρήσουν να καπηλευτούν το αίμα που χύθηκε για να πυροδοτήσουν λογικές αντεκδίκησης, πολιτικού εκφασισμού και διχαστικού εμφυλίου, δεν είναι παρά ελληνόφωνα καθάρματα άκρως επικίνδυνα για τον τόπο... (Δείτε περισσότερα ΕΔΩ).
Στην κατηγορία αυτή προφανέστατα ανήκουν και κύκλοι γυρολόγων στο χώρο του Μαξίμου που είτε δεν έχουν επίγνωση των επικίνδυνων ατραπών στις οποίες επιχειρούν να εκτρέψουν τον τόπο.
Και βεβαίως σ αυτή την κατηγορία συμπεριλαμβάνονται και οι περιφερόμενοι Φυρερίσκοι του νεοναζιστικού μορφώματος που το αίμα τους παραμένει δηλητηριασμένο με το μίσος ενάντια στον Ελληνισμό και ας υποκρίνονται πως κόπτονται για το αντίθετο.

Η ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΔΙΧΑΣΜΟΥ ΣΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ - ΤΑ ΜΜΕ (Ντόπια αλλά και Διεθνή) ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΗΔΗ ΡΟΛΟ ΙΚΑΝΌ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΠΛΕΟΝ ΕΚΤΡΟΠΗ.

Δείτε ένα μικρό δείγμα για το που πάει το πράγμα...
Με τον τίτλο «Η Ελλάδα φοβάται εκδίκηση των Νεοναζιστών» το γερμανικό περιοδικό Spiegel στην ηλεκτρονική του έκδοση δημοσιεύει την ανταπόκρισή του από την Ελλάδα και σημειώνει της ανησυχία που επικρατεί πως η χώρα θα μπορούσε να διολισθήσει ξανά προς την πολιτική αστάθεια.
«Η χώρα θα μπορούσε να διολισθήσει ξανά σε μία φάση πολιτικής και κοινωνικής αστάθειας» αναφέρει χαρακτηριστικά το Spiegel, ενώ επικαλείται την εφημερίδα «Βήμα» και αναφέρει ότι οι Αρχές περίμεναν εδώ και καιρό τρομοκρατικό χτύπημα φωτογραφίζοντας ακροαριστερές οργανώσεις.
Από την πλευρά του το περιοδικό Focus τονίζει ότι Ελληνες πολιτικοί φοβούνται καταστάσεις εμφυλίου πολέμου, ενώ αναρωτάται σε άρθρο του εάν «Απειλείται η Ελλάδα από πολιτική αστάθεια».

Ο λαός και η νεολαία... Το μαζικό λαϊκό κίνημα, η Αριστερά και η μαχόμενη κοινωνία. οφείλουν να αφυπνιστούν να ανατρέψουν τα επικίνδυνα κατοχικά ανδείκελα που νομοθετούν την πολιτική και δικαστική τους ασυλία, και να πάρουν στα χέρια τους την τύχη της χώρας, πριν το φυτίλι φτάσει στο δυναμίτη.

Μετά αυτό που θα περισσεύει θα είναι μόνο δυστυχία και πόνος, κι αυτά δεν μπορούν να μετουσιωθούν σε "συγνώμη" για κείνους που δεν τόλμησαν... Που δεν αποφάσισαν... Και που επέμεναν να ολογωρούν...

Σχετικά μας άρθρα...

ΔΥΟ ΚΡΙΣΙΜΑ ΛΑΘΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΟΡΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΚΤΡΟΠΗΣ

ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ - ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ

Και ένα άρθρο προφητικό που κανείς δεν άκουσε...

ΠΟΣΟ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΗΛΙΘΙΟΙ???

"ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου