Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Η ΦΟΥΣΚΑ ΣΚΑΕΙ - ΚΑΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΑΔΕΛΦΑΤΟ ΗΡΩΩΝ

Η φούσκα «END – Σώρρα – Λαμπράκη» σκάει υποχρεωτικά και δυστυχώς θα ηρωοποιηθεί η… χούντα!!!...

ΠΕΡΙ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ END ΣΩΡΑ ΜΕ ΟΤΑ 1Έγγραφο με ερώτηση του βουλευτή Πέλλας Δάνη Τζαμτζή, ο οποίος θέτει επίσημα μια σειρά ερωτημάτων σχετικά με την νομιμότητα των δραστηριοτήτων της Ε.Ν.D. στους υπουργούς Εσωτερικών Γ. Μιχελάκη, Οικονομικών Γ.Στουρνάρα και Δικαιοσύνης Χ.Αθανασίου...

Με αυτά ζητά από τους αποδέκτες του την διαβεβαίωση ότι είναι  κατατεθημένα υπέρ των Ελλήνων 600 δις. Δολάρια.  
Κυρίως όμως τα ερωτήματα του αφορούν  τον έλεγχο στις προτάσεις της  Ε.Ν.D. για εκταμίευση κεφαλαίων από το Παγκόσμιο Καταπίστευμα,  (το εάν δηλαδή είναι έγκυρες οι προτάσεις τους, το εάν αληθεύουν τα λεγόμενα τους, το ποιοί είναι οι 50 δήμαρχοι που έχουν υπογράψει την 1η φάση συνεργασίας τους με την Ε.Ν.D.για την εκταμίευση κεφαλαίων -που συν τοις άλλοις θα έλυναν το πρόβλημα της έξωσης χιλιάδων ανθρώπων από τα σπίτια τους-)

Ρωτάει επίσης εάν και εφ’ όσον οι πράξεις αυτές δεν είναι σύννομες,  τι μέτρα έχουν λάβει για να σταματήσουν τις δραστηριότητες τους (προφανώς με το δεδομένο ότι...

η δράση της Ε.Ν.D. εξελίσσεται με μια σειρά από απόλυτα νομότυπες ενέργειες εδώ και ένα χρόνο, τουλάχιστον δημοσίως)…

Με έγγραφο της η γενική διεύθυνση του υπουργείου ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ και η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ αυτού  απευθύνεται προς άπασες τις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις.

Με το έγγραφο αυτό (27ηςΣεπ.2013) ζητά από τους αποδέκτες της να την ενημερώσουν εάν υπάρχουν ΟΤΑ (Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης)
-δηλαδή δήμαρχοι- που να έχουν αποδεχθεί την πρόταση της Ε.Ν.D.  προς τους Δήμους της Ελλάδος να συνεργαστούν με σκοπό την εκταμίευση κονδυλίων από το Παγκόσμιο Καταπίστευμα !

Από τα παραπάνω έγγραφα προκύπτουν τα εξής ερωτήματα (κατά την άποψη του αποστολέα της είδησης): * Τι απαντά η κυβέρνηση στο επίμονο ερώτημα κάθε σκεπτομένου: Αν είναι παράνομοι οι της Ε.Ν.D. γιατί δεν τους συλλαμβάνουν ; * Τι χρειαζόταν άραγε στην κυβέρνηση η πληροφορία περί συμμετοχής των δημάρχων στο πρόγραμμα εκταμίευσης, εκείνη ειδικά τη χρονική
στιγμή ; Και γιατί από τότε –υποτίθεται εν μέσω πλήρους ανέχειας- άρχισαν οι κρατικές επιδοτήσεις στους δήμους με τεράστια ποσά ;
* Δεν είναι το έγγραφο αυτό μια έμμεση –πλην έγκυρη– πιστοποίηση ότι το ενδεχόμενο συμμετοχής των δημάρχων στο εν λόγω πρόγραμμα
είναι υπαρκτό και πιθανότατο, ώστε να εξαναγκάση την κυβέρνηση να διερευνά εγγράφως το κατά πόσον υπάρχει συμμετοχή;
* Δεν είναι το έγγραφο αυτό μια έμμεση –πλην έγκυρη– πιστοποίηση ότι η κυβέρνηση γνωρίζει πολύ καλά για την ύπαρξη του μερίσματος
της Ελλάδος στο Παγκόσμιο καταπίστευμα το οποίο παρεμπιπτόντως ανέρχεται σε 200 και πλέον δισεκατομμύρια δολάρια ;
* Εφ’ όσον προκύπτει και διαπιστώνεται από δικά της έγγραφα ότι το γνωρίζει και δεν λαμβάνει μέτρα για την άμεση εκταμίευση κεφαλαίων
ώστε να σωθή η χώρα, αλλά το αποσιωπά, δεν είναι η ίδια υπόλογη  για εσχάτη προδοσία ;
Απλές σκέψεις κάνουμε … Κ.Σ. Αναρτήθηκε από ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ – ΤΟ ΛΙΜΕΡΙ

ΠΕΡΙ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ END ΣΩΡΑ ΜΕ ΟΤΑ 2

ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ. Δηλαδή κάποτε θα βρισκόταν κάποιος βουλευτής, που θα ζητούσε να μάθει τι σκατά συμβαίνει.  

Όμως να ξεκαθαρίσω ένα πράγμα, το οποίο ο αποστολέας Κ.Σ. της δήθεν είδησης προς ΤΟ ΛΙΜΕΡΙ, προσποιείται ότι δεν καταλαβαίνει, γιατί είναι του παράνομου κλίματος «Ε.Ν.D. -Σώρρα – Λαμπράκη και Σία»

Οι ενέργειες της διεθνούς συμμορίας δεν είναι καθόλου νομότυπες. Απλά, μέχρι στιγμής κινούνται οριακά και δεν έχει προκύψει χειροπιαστή βλάβη του ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ, η οποία ως γνωστόν, πρέπει να μεταφράζεται σε χρήμα. Μέχρι στιγμής η συμμορία, ΑΠΛΑ διαλαλούσε ότι είχε δισεκατομμύρια, ότι χάριζε, ότι έσωσε, με λόγια του αέρα.

Επειδή τον αντισυμμορίτικο αγώνα εγώ τον ξεκίνησα και έγραψα πολλά, μέχρι που το βαρέθηκα, βλέπω πλέον ότι το στόρι φτάνει στο τέλος και μάλλον η χούντα θα προσπαθήσει, να βλάψει αντίπαλους δημοτικούς αρχόντους (εν όψει δημοτικών εκλογών) και να αποκομίσει πολιτικά οφέλη γενικής χρήσης, ως υπερασπίστρια του δημόσιου συμφέροντος.

Δεν άντεξα την αποχή και κοτσάρησα το παρακάτω σχόλιο:

 «ΔΙΑΘΕΤΩ ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ.
Αυτό δεν με εμποδίζει να σας πείσω, ότι είμαι σε θέση να σας εξασφαλίσω δάνεια με χαμηλό επιτόκιο ή με περίοδο χάριτος (που ως γνωστόν δεν είναι χάριτος, αλλά συσσώρευσης χρέους και τόκων). Το τελευταίο το βαφτίζω σαν δάνειο μηδενικού επιτοκίου ενώ στη πράξη, μετά τη περίοδο χάριτος, θα τρίβετε τα μάτια σας για το πως θα τρέχουν οι τόκοι.
Οι νυν δήμαρχοι θέλουν να επανεκλεγούν, αλλά οι περισσότεροι δεν μπορούν να πάρουν κρατική επιχορήγηση γιατί έχουν φάει πολλά και πολλοί είναι αυτοί, που δεν μπορούν να δανειστούν για πολλούς λόγους από νόμιμα λειτουργούσες τράπεζες.
Η END και κάθε END, είναι ένας πολύ καλός φερετζές, για να πει ένας φαγάνας δήμαρχος ότι παρασύρθηκε και εκ των υστέρων μετανοεί, που κάποια πράγματα δεν είχε δήθεν καταλάβει.
Ένα πράγμα το οποίο δεν τυχαίνει να συζητάμε, είναι ότι μπορεί να μην υπάρχει αρκετό νάμιμα ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΧΡΗΜΑ, όμως όλοι δεχόμαστε, ότι έχει φτάσει σε ύψη ρεκόρ το… ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ από παράνομες δραστηριότητες, που επιθυμεί να νομιμοποιηθεί.
Ένας γνωστός δρόμος νομιμοποίησης μαύρου χρήματος, είναι ο νόμιμος τζόγος, όπου ο μαυραγορίτης εξαγοράζει λαχνούς που έχουν κερδίσει, αλλά το χρήμα αυτό δεν αρκεί για τις ανάγκες της μαύρης αγοράς.
 
Αφού ΔΙΑΘΕΤΩ ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ, ως μέλος της μαύρης αγοράς χρήματος, έχω αποκτήσει διασυνδέσεις, με «παραγωγούς» μαύρου χρήματος, στους οποίους μεταβιβάζω – πουλώ την επιθυμία σας (Δήμαρχοι) για δανεισμό…..
Τι δεν καταλαβαίνετε, όταν έχει αποδειχθεί, ότι οι END και END και Σώρρας και Λαμπράκης δεν έχουν δεκάρα τσακιστή????
 
Τι δεν καταλαβαίνετε, όταν οι εν λόγω απατεώνες, δεν έχουν άδεια πραγματοποίησης χρηματοπιστωτικών-τραπεζικών συναλλαγών, σε καμιά χώρα του κόσμου????
Στις φυλακής τα σίδερα θα πάνε, μόνο όσα λαμόγια της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, κάνουν παράνομες συμβάσεις ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ και αν έχουν μπλεχτεί, δεν θα φτάνει να δηλώνουν μετανοούσες μωρές παρθένες. Οι όροι του χρηματοπιστωτικού παιχνιδιού είναι παγκοσμίως γνωστοί και σε αυτό το παιχνίδι, δεν μπορεί να παίξει νόμιμα καμία END κανένας Σώρρας, κανένας Λαμπράκης.«

Η χούντα, ακόμα και αν δεν ήθελε να ασχοληθεί με τη φούσκα του υπόδικου εμπνευστή της, δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά και αφού ασχοληθεί, δεν μπορεί να επιβεβαιώσει τον αέρα κοπανιστό της συμμορίας. Μπορεί όμως να αποκομίσει πολιτικά οφέλη, ως δήθεν προστάτιδα του δημόσιου συμφέροντος και κανένας δεν θα μπορεί να πει κάτι εναντίον της, αν μπαγλαρώσει τον ανόητο Σώρρα και τη παρέα του.

Ο Ιορδάνης Τζαμτζής είναι αρκετά χρόνια βουλευτής …ΝΔ, με μεγάλη προϋπηρεσία στη… Τοπική Αυτοδιοίκηση.Ο Ιορδάνης Τζαμτζής δεν κινήθηκε τυχαία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου