Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Η ΙΤΑΛΙΚΗ "CIAO BALCANI" ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΟΘΡΕΜΕΝΩΝ

Ελλάδα : Η Χρυσή Αυγή, συμπεριλαμβάνει στην οργάνωσή της πολλούς Αλβανούς!!!

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΑΛΒΑΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ - ΚΑΚΑΒΙΑ 2- ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΜΕ Roberto Chaidi— Για περίπου δύο χρόνια στην Ελλάδα, πρωταγωνιστεί στην πολιτική, η οργάνωση της Χρυσής Αυγής, η οποία έχει παραμείνει στο μυαλό των Ελλήνων ως μια οργάνωση που αποτελείται από Έλληνες Ναζιστές. Το πολιτικό κόμμα εμφανίζεται να φτάνει το 15% στις προτιμήσεις των τελευταίων σφυγμομετρήσεων. Στην κορυφή της οργάνωσης είναι όλοι, γνωστά μέλη της ακροδεξιάς που συμπαθούν και υποστηρίζουν τη στρατιωτική δικτατορία, που είχε επιβληθεί στην Ελλάδα την επταετία 1967-1974.

Ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος άρχισε να οργανώνει το κόμμα το 1980 και καταγράφεται ως τέτοιο το 1993. Μετά από χρόνια σκληρής δουλειάς και με τη βοήθεια της κρίσης στην Ελλάδα, φαίνονται να ελέγχουν τις εξελίξεις, μετά τις τελευταίες εκλογές. Είναι αντικομμουνιστές! (τα μέλη της Χρυσής Αυγής). Αυτές τις μέρες οι ηγέτες του κόμματος συνελήφθησαν, επειδή...
Ηθελαν να δημιουργήσουν ένα πραξικόπημα, όπως εκείνο του 1967, που επικράτησε τη περίοδο του Ψυχρού Πολέμου, ένα στρατιωτικό πραξικόπημα που φαινόταν να οφείλεται σε εξωτερικές δυνάμεις στην πραγματικότητα και οι Έλληνες θα ανακαλύψουν πολλά χρόνια αργότερα, ότι η δικτατορία του 1967 επινοήθηκε απότη Δύση, για την αντιμετώπιση της Σοβιετικής Ένωσης, που επηρέαζε πολύ την Ελλάδα εκείνη την εποχή.
  
NIKOL BENEKI -ΑΛΒΑΝΙΔΑ ΦΙΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΓΟΥ— Επιστρέφοντας στην Χρυσή Αυγή βλέπουμε, ότι οι Έλληνες δημοσιογράφοι και τα μέσα ενημέρωσης έχουν διαπιστώσει, ότι υπάρχουν στην οργάνωσή της και δύο Αλβανοί πολίτες με αλβανική καταγωγή, και είναι στην κορυφή της οργάνωσης, ένας άνδρας και μια γυναίκα, που πήραν μέρος σε πολλές επιδρομές εναντίον των μεταναστών από την Αφρική και την Ασία, με έναν από τους ιδρυτές του κόμματος.
   
— «Μια Αλβανίδα γυναίκα στην κορυφή της Χρυσής Αυγής» αυτός ήταν ο τίτλος της έκθεσης, πριν από λίγες ημέρες τα ελληνικά ΜΜΕ. Και είναι η Nicol Beneki, η οποία ασχολείται με την οργάνωση των γυναικών του κόμματος.
  
— Η Beneki περιγράφεται ως μια ισχυρή προσωπικότητα μέσα στην Χρυσή Αυγή. Ήταν επικεφαλής του τμήματος των γυναικών στην τοπική οργάνωση της Νίκαιας – Στην Αθήνα θεωρείται επιθετική και «πολύτιμη» Χρυσαυγήτισσα. Η Nikol Beneki, είναι φιλενάδα του Γιάννη Λαγού (ενός από τους βουλευτές που δραστηριοποιούνται στο εσωτερικό της Χρυσής Αυγής).
  
Roberto Chaidi- ανάμεσα σε Μιχαλολιάκο και Κασιδιάρη— Ο Αλβανός άνδρας με το όνομα Roberto Chaidi, γεννήθηκε στην Lucova στην Αλβανία, όπου κατέχει σήμερα ένα ξενοδοχείο που ονομάζεται «Hotel Lucova» (το 2012 πραγματοποιήθηκε επίσης επιλογη της Μις Αλβανία – και το 2011). 

Ο Chaidi, μετακόμισε στην Ελλάδα στη δεκαετία του ’90, παντρεύτηκε μια Ελληνίδα, και έχει δημιουργήσει μια οικογενειακή εταιρεία κλωστοϋφαντουργίας, αλλά δεν έχει ακόμη ελληνική ιθαγένεια, αλλά μόνο Αλβανική.

Εδώ βλέπουμε σε αυτή την εικόνα παρακάτω, από τα αριστερό ηγέτη του κόμματος Νίκου Μιχαλολιάκου, τον Αλβανό Roberto Chaidi και τον Ηλία Κασιδιάρη (εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής).

Σε αυτή την φωτογραφία από αριστερά ο Νίκος Μιχαλολιάκος (αρχηγός), ο Roberto Chaidi και ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Από καιρό, ο Χρήστος Παπάς επίσης, αναφέρεται ως το δεξί χέρι του αρχηγού του κόμματος, έχει κκαι αυτός, μακρινή Αλβανική καταγωγή.
  
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΣ -ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ— Ο Χριστός Παπάς, που γεννήθηκε στην Ελλάδα, την Ήπειρο, και με αλβανική καταγωγή, αλλά στη συνέχεια τον βλέπουμε να πετά την Αλβανική Φασιστική σημαία.

Όσο για την Χρυσή Αυγή, έχει ήδη γίνει γνωστό, ότι πολλά μέλη της Οργάνωσης ήταν Αλβανοί, όπως ο βιοτέχνης Roberto Chaidi, όπως η επικεφαλής των γυναικών Nikol Beneki.

Το 2011, η Χρυσή Αυγή είπε, «Έλληνες και Αλβανοί, ένας λαός, ένας αγώνας, μια πατρίδα» και αυτό προκάλεσε αίσθηση, γιατί οι Έλληνες και οι Αλβανοί ήταν πάντα εχθροί και οι Έλληνες νεοναζί από τη μία πλευρά και οι Αλβανοί φασίστες από την άλλη, άλλοι εξέφραζαν ικανοποίησή, αλλά και άλλοι έδειξαν να δυσπιστούν με αυτή τη δήλωση.

Στην πραγματικότητα, η Χρυσή Αυγή είχε κατηγορηθεί και είχε χάσει πολλούς υποστηρικτές εξ αιτίας της δήλωσης αυτής, αλλά μετά από λίγο τα γύρισε και δήλωνε ότι θα… επιτεθούν κατά της Αλβανίας!!!. Αντί αυτούμ στο site της Χρυσής Αυγής, μπορείτε να διαβάσετε ένα έγγραφο του 1986, όπου η ακροδεξιά επαναλαμβάνει «Έλληνες και Αλβανοί, ένας λαός, ένας αγώνας, μια πατρίδα» Ολόκληρη η ηγεσία της Χρυσής Αυγής έχει κατηγορηθεί, για την οργάνωση – την προετοιμασία ενός πραξικοπήματος στην Ελλάδα.
 
Για μεγάλο χρονικό διάστημα , σύμφωνα με τους ερευνητές, σχεδίαζε πραξικόπημα. Τις τελευταίες εβδομάδες, ανακαλύφθηκε επίσης και ένα στρατόπεδο εκπαίδευσης στην Κύπρος. Όλοι οι επικεφαλής συνελήφθησαν.
ΠΗΓΗ:  Ciao Balcani

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου