Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΣΟΚΟΓΕΝΕΙΣ ΑΗΔΙΕΣ

ΔΙΑΣΚΕΥΗ: Ρετάλια, φόδρες, καρίνες, τρέσες, παλιά φουρώ, όλα ραμμένα ΣΥΡΙΖΑ και στην ούγια… Αλέξης-Alexis – VIDEO...

ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ -ΚΟΥΡΟΥΠΛΗΣ -ΚΟΤΣΑΚΑΣ«Κρύος ιδρώτας» λούζει κάθε πρωί, εδώ και λίγους μήνες, όλα τα κομματικά επιτελεία και τους τραπεζίτες και τους πάσης φύσεως χρηματιστές, από τότε που γνωστοποιήθηκε η πολιτικοοικονομική είδηση-σοκ, πως ένα πρώην «ορφανό» του Άκη ο Αντώνης Κοτσακάς, ο ογκόλιθος της πολιτικής Ιωάννης Μιχελογιαννάκης, ο εργατολόγος αμειβόμενος στην αλλοδαπή με αδήλωτα παγκοσμίως εισοδήματα Αλέξης Μητρόπουλος και διάφοροι άλλοι γραφικοί τύποι, συνέστησαν την συνιστώσα του «παλαιού ΠΑΣΟΚ» εντός του ΣΥΡΙΖΑ.

Ανακοινώνοντας την ίδρυση της συνιστώσας, ο Πάνος Κουρουμπλής δήλωσε ότι «πρέπει να δούμε τον σοσιαλισμό μέσα από τον ΣΥΡΙΖΑ με άλλα μάτια, διότι τα δικά μας δεν μας φτάνουν!!!»

Η νέα τάση, είπε ο κ. Κουρουμπλής, φιλοδοξεί να εμπεδώσει και να λειτουργήσει την εσωκομματική δημοκρατία μίζας, γιατί η παθογένεια των κομμάτων επί πολλά χρόνια, ήταν η...
Ενοχοποίηση της διαφορετικής άποψης κατά την περισυλλογή χρημάτων και αυτά τα πληρώνουν τα κόμματα και ο λαός, μέσω των τραπεζιτών και των βιομηχάνων.

Ο Αλέξης Μητρόπουλος τόνισε στην παρέμβασή του, ότι η «σοσιαλιστική τάση λήψης αδήλωτων αμοιβών των δικηγόρων στην αλλοδαπή» δεν έχει ουσιαστική διαφοροποίηση από τις κεντρικές επιλογές χρηματοδότησης και τοποθέτησης του ΣΥΡΙΖΑ στα διεθνή χρηματιστήρια, καθώς, όπως είπε, στην κατάρτισή τους, «έχουμε και οι ίδιοι συμβάλει.»

Ο Ιωάννης Μιχελογιαννάκης σημείωσε ότι ο πλουραλισμός απατηλών απόψεων με αέναες πολιτικές μετεγγραφές είναι υποχρέωση όλων και ότι ο ιδεολογικός προσανατολισμός είναι ενιαίος για όλα τα κόμματα, μακριά από προσωπικές φιλοδοξίες. Ο χαιρετισμός «καλώς όρισες – καλό σου ταξίδι» πρέπει να είναι χαραγμένος στα χείλη όλων των λαβωμένων εγωισμών.

Ο Α. Κοτσακάς έκανε λόγο για έναν νέο χρηματοπιστωτικό πατριωτισμό, που θέλει ο ίδιος να εκφράσει και η τάση του, με την οποία συμμετέχει στον ΣΥΡΙΖΑ, με την ανάκτηση της επικυριαρχίας του κόμματος, του όποιου κόμματος, επί της εθνικής κυριαρχίας και της ευρύτερης περιοχής της Μεσογείου, τονίζοντας τον αντιιμπεριαλιστικό χαρακτήρα της τάσης των διεθνών αγορών. Τέλος ορκίστηκε στο βρακί του, ότι ουδέποτε στη σοσιαλιστική πορεία του, δεν συνάντησε υπουργό με το όνομα Άκης Τσοχατζόπουλος…


Ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Βίτσας σε χαιρετισμό του είπε ότι η κατάσταση στη χώρα έχει φθάσει στο απροχώρητο, η καταστροφή είναι καταιγιστική και είναι ορατός ο κίνδυνος, να μην αφήσει τίποτα όρθιο η ΝΔ για να γκρεμίσει και ο ΣΥΡΙΖΑ. Επειδή έγινε λόγος από τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης περί εγκρίσεως των κατεδαφίσεων από τη σιωπηλή πλειοψηφία, τον προκάλεσε να τολμήσει και να προσφύγει η κυβέρνηση σε εκλογές, ώστε να μετρηθεί, το ποιος μπορεί να γκρεμίσει τα περισσότερα. Σίγουρα πάντως αξίζει να ξαν-απολαύσουμε ένα κλασικά ιστορικό video, που έκανε και κάνει θραύση στο Youtube, για την πολιτική συνέπεια ενός εκ των ιδρυτών της «τυφλής στα εμβάσματα συνιστώσας Κουρουμπλή – Μητρόπουλου» με πρωταγωνιστή τον «αητό της Κρήτης» Ιωάννη Μιχελογιανάκη.

Το αρχικό κείμενο πριν τη διαστρέβλωση με τις αλήθειες μου, υπάρχει στα politika-gr …..ΚΑΙ τα μυαλά στα κάγκελα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου