Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΦΤΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Παίρνοντας τη σκυτάλη από τον πρωθυπουργό που από τις ΗΠΑ στοχοποίησε ευθέως το λαϊκό κίνημα, αναπαράγοντας την αντιδραστική θεωρία των «δύο άκρων», ο υπουργός Δικαιοσύνης Χ. Αθανασίου έδωσε συνέχεια χτες στη Βουλή... 

Λέγοντας ότι το «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο που θα φέρει η κυβέρνηση θα βασίζεται στην ενσωμάτωση της σχετικής αντιδραστικής απόφασης - πλαίσιο της ΕΕ, η οποία προωθεί αυτήν ακριβώς την θεωρία των «δύο άκρων», την ταύτιση του φασισμού με τον κομμουνισμό. Συγκεκριμένα, μιλώντας χτες στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή, ο υπουργός ζήτησε...
Προθεσμία μιας βδομάδας, προκειμένου όπως είπε να συγκεράσει τις διαφορετικές απόψεις που υπάρχουν στις τέσσερις «αντιρατσιστικές» προτάσεις νόμου που έχουν κατατεθεί, ξεκαθαρίζοντας ότι η κύρια κατεύθυνση στην κατάρτιση του νομοσχεδίου της κυβέρνησης θα είναι η εναρμόνιση και η ενσωμάτωση της απαράδεκτης απόφασης - πλαίσιο της ΕΕ.

Στην παρέμβασή του, ο εισηγητής του ΚΚΕ Γ. Γκιόκας εξέφρασε την κάθετη αντίθεσή του στη θέση του υπουργού Δικαιοσύνης ότι ο άξονας του «αντιρατσιστικού νομοσχεδίου» θα πρέπει να είναι η εναρμόνιση με την απόφαση - πλαίσιο της ΕΕ, καταγγέλλοντας ότι η συγκεκριμένη απόφαση εισάγει την αντιδραστική θεωρία των δύο άκρων.

Στο μεταξύ, στη Βουλή αναμένεται να διαβιβαστούν οι αιτήσεις άρσης ασυλίας των κατηγορούμενων βουλευτών της Χρυσής Αυγής για όλα τα υπόλοιπα αδικήματα για τα οποία κατηγορούνται, πέρα από αυτό της ένταξης σε «εγκληματική ομάδα» που θεωρείται αυτόφωρο κακούργημα και βάσει του οποίου συνελήφθησαν χωρίς προηγουμένως να αρθεί η ασυλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου