Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ - ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ???

Η αλλαγή στάσης της κυβέρνησης και ειδικά της ΝΔ στο θέμα της Χρυσής Αυγής προκαλεί ένα είδος αμηχανίας στις ηγεσίες των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας... 

Η “διείσδυση” της οργάνωσης στην Αστυνομία ήταν αξιοπρόσεκτη . Στις Ένοπλες Δυνάμεις η παρουσία της ήταν πιο “διακριτική” σε σχέση με τα Σώματα Ασφαλείας αλλά ήταν διαρκώς αυξανόμενη . Όπως και η ανοχή που έδειξε η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων...
“βολεμένη” στο επιχείρημα “είμαστε καθρέφτης της κοινωνίας”. Αυτό δεν ήταν σοβαρή αντιμετώπιση για το ζήτημα της Χρυσής Αυγής στις Ένοπλες Δυνάμεις.
Τα μεμονωμένα είναι η αλήθεια περιστατικά που έχουν καταγραφεί όπως οι ομιλίες σε νεοσύλλεκτους για το πόσο μεγάλος ηγέτης ήταν ο Χίτλερ, η μαζικη προσέλευση σε Κέντρο Νεοσυλλέκτων νεαρών προς κατάταξη με μπλουζακια Χρυσή Αυγή , τα τατουάζ με αγκυλωτούς σταυρούς, όλα “πέρασαν” με τη λογική του “δεν βλέπω, δεν ακούω ,δεν θέλω να ξέρω”.

Τώρα που το κλίμα άλλαξε πως θα ...αλλάξει τακτική η ηγεσία;
Αυτά παθαίνει όποιος δεν έχει ολοκληρωμένη άποψη και όραμα γι΄ αυτό που διοικεί . Ειδικά όταν πρόκειται για τις Ένοπλες Δυνάμεις. Οι οποίες πρέπει ασφαλώς να μείνουν μακρυά από τη πολιτική . Αλλά αυτό δεν μπορεί να ισχύει μόνο για κάποιους κι όχι για όσους ασπάζονται και προωθούν εξτρεμιστικές λογικές και πολιτικές.
Με δυο λόγια...Καλά ξεμπερδέματα. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου