Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΡΑΣΤΗΣ ή ΠΟΥΤ@ΝΑ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΗΣ ΑΡΧΟΝΤΩΣ???

«Πρόκειται για ευθεία αμφισβήτηση του πολιτεύματος. Με χτύπησαν στο πρόσωπο. Ούτε στην Αφρική δεν χρησιμοποιούν βία κατά του υπουργού».
Άδωνις Γεωργιάδης

 

Φαίνεται ότι κάποια ερπετά έχουν ήδη ξεκινήσει και προετοιμάζονται, ώστε να παίξουν ρόλο σε μια ενδεχόμενη (μόνο ενδεχόμενη;) συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ!
Σε ανάρτησή του στο facebook, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και εραστής της μισής Αθήνας (εμείς σ’αυτό το blog  ανήκουμε στην άλλη μισή, ευτυχώς), Τατσόπουλος, άστραψε και βρόντηξε ενάντια στους δημοσιογράφους, τους οποίους χαρακτήρισε ως «άθλια σιχαμερά λαϊκιστικά ερπετά». Στο άκουσμα της είδησης, κάποιοι αφελείς νόμισαν πως...
Ο άχρηστος αυτός λεκές τα’ βαλε επιτέλους με τη δοσιλογική και ξεπουλημένη δημοσ/φική αλητεία, που στηρίζει πρόθυμα κάθε επιλογή των κατακτητών και των ντόποιων συνεργατών τους. Πλανήθηκαν όμως, πλάνην οικτράν! Ιδού τι λέει η ανάρτησή του:

 «΄Αθλιοι οι προπηλακισμοί της Φώφης Γεννηματά και του Προκόπη Παυλόπουλου. Ακόμη πιο άθλια κάτι σιχαμερά λαϊκιστικά ερπετά της παραδημοσιογραφίας που τους επιδοκιμάζουν».  

Δεν χρειάζεται να σχολιάσουμε περισσότερο τα εμέσματα του εν λόγω κοινωνικού παράσιτου και παρατρεχάμενου του MEGA. Ούτε να επισημάνουμε ότι είναι από αυτούς, που προβλήθηκαν αρκούντως από τα …MEGAλα κωλοχανεία τις καλές εποχές του...εκσυγχρονισμού.
 
Γνωρίζουμε καλά το ποιόν αυτού του εγωπαθούς ρεμπεσκέ. Θυμόμαστε τη «χείρα βοηθείας», που έτεινε στα...πνευματικά κατακάθια, τα οποία κανιβάλλισαν τη μνήμη του άτυχου 19χρονου...τζαμπατζή, που ξευτίλισαν τον άνθρωπο, που αυτοκτόνησε στο Σύνταγμα, που δεν βρήκαν ούτε μια λέξη συμπάθειας, για τους βασανισθέντες -στη ΓΑΔΑ- αντιφασίστες διαδηλωτές, που δεν άκουσαν τίποτα για το δημοσιογράφο, Μανώλη Κυπραίο, ο οποίος έμεινε ανάπηρος από βομβίδα κρότου λάμψης, που δεν έμαθαν ποτέ, ότι κάποιος...ονόματι Γιάννης Κάφκας, παραλίγο να μείνει στον τόπο, επειδή τον χτύπησαν στο κεφάλι με πυροσβεστήρα (!) οι νεοναζί των ΜΑΤ!
Όλοι αυτοί , οι οποίοι δεν βγάζουν άχνα (καθόσον μπουκωμένοι από τις... ευγενικές επιχορηγήσεις των νταβατζήδων) όταν καίγεται το σύμπαν γύρω τους, ξαφνικά γίνονται έξαλλοι, όταν λερωθεί το κοστούμι του Πάκη, ή όταν η  Φώφη ακούσει τίποτα μπινελίκια... Ίσως, στα μπουκάλια κατά του Πάκη και στα...καντήλια κατά της Φώφης, βλέπουν το δικό τους μέλλον και σπεύδουν να κακαρίξουν, μήπως τη γλυτώσουν.

 

Αντί άλλου σχολίου, παραθέτουμε την εξαιρετική σχετική ανάρτηση του αξεπέραστου ΠΙΤΣΙΡΙΚΟΥ, σχετικά μ’ αυτό το ασήμαντο σκουπίδι, που σε κάθε ευκαιρία γλύφει τη βουβωνική χώρα της –κάθε είδους-εξουσίας:
Με την ευκαιρία, δεν είναι μόνο οι δημοσιογράφοι που είναι –και ήταν – στο payroll. Στο payroll πολιτικών, μεγαλοεπιχειρηματιών και λοιπών είναι και συγγραφείς. Δεν πιστεύει κανείς, βέβαια, πως όλοι αυτοί οι σύγχρονοι Έλληνες συγγραφείς τάσσονται αναφανδόν υπέρ της εκάστοτε κυβέρνησης επειδή το πιστεύουν. Ούτε πιστεύει κανείς πως αυτή η σιωπή που έχει πλακώσει στον «πνευματικό κόσμο» -μετά τη χρεοκοπία της χώρας- είναι τυχαία. Ο «πνευματικός κόσμος» της Ελλάδας είναι βαθύτατα υλικός. Και βαθύτατα εξαγορασμένος. Για την ακρίβεια, ξεπουλημένος.
 
Επίσης, δεν πιστεύει κανείς πως οι Έλληνες συγγραφείς –με κάποιες ελάχιστες εξαιρέσεις- ζουν από τις πωλήσεις των βιβλίων τους. Εδώ γελάμε. Δυνατά. Ποιοι είναι αυτοί οι Έλληνες συγγραφείς που είναι στο payroll; Θα τους δείτε στα κανάλια δίπλα σε κομψευόμενους «αριστερούς» δημοσιογράφους που ξεκίνησαν από το ΚΚΕ και τον Ριζοσπάστη και έκαναν εισοδισμό στα ΜΜΕ των νταβατζήδων για να ανατρέψουν το σύστημα από μέσα. Θαυμάστε τους. Είναι οι πιο πουτάνες από τις πουτάνες.
Είναι πιο πουτάνες κι απ’ τις πουτάνες, σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου