Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Η ΟΜΕΡΤΑ ΣΠΑΕΙ - ΩΡΑ ΝΑ ΑΝΑΨΕΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΜΕ ΤΑ ΦΙΔΙΑ

Στέλεχος της νεοναζιστικής οργάνωσης μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τον χρυσαυγίτη Γιώργο Ρουπακιά σπάει την «ομερτά» γιατί, όπως λέει, διαφωνεί «ριζικά με τον φόνο ενός Έλληνα» και δίνει λεπτομέρειες τη δομή της Χρυσής Αυγής και τη δράση των ταγμάτων εφόδου...

«Οι πραγματικοί χρυσαυγίτες είμαστε νεοναζί, το λέγαμε με τιμή. Πιστεύουμε στον Χίτλερ. Στη Δηλιγιάνη πωλούσαν το ‘Αγών Μου΄ έως τις εκλογές. Μετά μπήκαν τα βιβλία του Κασιδιάρη»

"Πιστεύω ότι ο Φύσσας ενοχλούσε με τα τραγούδια του τον είχαν στοχοποιήσει και πιστεύω καθαρά ότι είχε δοθεί εντολή για φόνο», δηλώνει για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, τονίζοντας πως η ηγεσία της Χρυσής Αυγής και ειδικά ο Νίκος Μιχαλολιάκος «γνώριζαν για τη δολοφονία». «Υπάρχει ιεραρχία. Δηλαδή ένα μέλος λέει κάτι στον πυρηνάρχη, το μεταφέρει στο βουλευτή, που είναι υπεύθυνος για την τοπική οργάνωση και ο βουλευτής στον αρχηγό».

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Ρουπακιάς, τηλεφώνησε στον Πλατέλη και αυτός με τη σειρά του...
Είχε επικοινωνία με το Λαγό. «Ε, βέβαια τον Πατέλη θα έπαιρναν και ο Πατέλης θα έπαιρνε τον Λαγό», σχολιάζει το στέλεχος της Χρυσής Αυγής. «Δεν μπορώ να ξέρω σίγουρα (αν θα μπορούσε να έχει κάνει ο Λαγός υπέρβαση ιεραρχίας). Βάσει όσων έχω ζήσει πάντα ενημερώνεται ο αρχηγός για να δώσει το ΟΚ».

«Υπάρχει τέτοια πλύση εγκεφάλου που δεν υπάρχεις σαν οντότητα. Δεν εχεις προσωπικότητα και δεν μπορείς να πεις τη γνώμης σου». Επιπλέον αναφέρει πως «ποτέ δεν είχαμε πρόβλημα με την αστυνομία» σημειώνοντας πως «σε όλες τις πορείες έχουμε πάντα την κάλυψή της». Όπως λέει «υπάρχουν άτομα (στη Χρυσή Αυγή) που είναι πρώην στρατιωτικοί, που είναι αστυνομικοί, αλλά δεν είναι μέλη για να μη φαίνονται, αλλά είναι όμως υποστηρικτές». Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη του στελέχους της Χρυσής Αυγής για τη δράση και τη λειτουργία της νεοναζιστικής οργάνωσης:
  
Λεπτομέρειες όμως για τη δράση της Χρυσής Αυγής δίνονται και από τη συνέντευξη ενός παλαιότερου στελέχους της νεοναζιστικής οργάνωσης στο «Βήμα της Κυριακής». «Στη Χρυσή Αυγή έχουμε πλήρη στρατιωτική δομή με τουλάχιστον 3.000 άτομα έτοιμα για όλα! Διαθέτουμε περίπου 50 πολυμελείς φάλαγγες για συγκρούσεις στους δρόμους και περίπου άλλες τόσες εξαμελείς ομάδες κρούσεις - κομάντος για οργανωμένα στοχευμένα χτυπήματα, ύστερα από κεντρική καθοδήγηση από τρία άτομα της οργάνωσης», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Και προσθέτει: «Οι ομάδες κρούσης αναλαμβάνουν ειδικές επιθέσεις κατά αλλοδαπών ή ανταποδοτικά χτυπήματα σε εχθρούς της οργάνωσης. Ο,τι κι αν σημαίνει αυτό».    Αναφερόμενος στην εκπαίδευση που λαμβάνουν σημειώνει: «Η εκπαίδευσή μας δεν είναι μόνο αυτό που ξέρει ο κόσμος, με τις κατασκηνώσεις κ.λπ. Ακολουθούμε ειδική εκπαίδευση ακόμη και με όπλα σε περιοχές της Ραφήνας, της Πάρνηθας, της Φυλής, στο Πόρτο Γερμενό, στη Μάνη, στην κεντρική Εύβοια και αλλού. Εκπαιδευτές είναι στρατιωτικοί από ειδικές δυνάμεις που υποστηρίζουν τις δομές μας. Κύριο μέλημά μας είναι να κρύβουμε καλά ορισμένα όπλα, ακόμη και σε λέσχες χούλιγκαν ή σε διαμερίσματα για να μην εντοπίζονται εύκολα από την Αστυνομία ή για να μην συνδέονται με μας».


Μίλησε και για την τοπική οργάνωση της Νίκαιας λέγοντας: «Η Τοπική της Νίκαιας που έμπλεξε στην υπόθεση της Αμφιάλης είχε τουλάχιστον τέσσερις φάλαγγες με συνολικά περίπου 250 άτομα και είναι ίσως η πιο δραστήρια τους τελευταίους μήνες στην Αττική. Αυτή είχε φυλάξει τα γραφεία του κόμματος στην οδό Δηλιγιάννη όταν είχε γίνει πριν από μερικούς μήνες σύγκρουση με τα ΜΑΤ, ύστερα από την απόπειρα διανομής τροφίμων στο Σύνταγμα. Αυτή είχε και το γενικό πρόσταγμα μαζί με την οργάνωση της Αθήνας στις πρόσφατες εκδηλώσεις στον Μελιγαλά και αλλού...» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου