Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΑ ΜΙΣΑ ΣΑΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΘΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΒΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ - ΕΙΣΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΙΣΧΡΟΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Εντονη αντιπαράθεση στην βουλή για την πώληση του τηλεοπτικού σταθμού 902 μεταξύ του υφυπουργού παιδείας Σ. Κεδίκογλου και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΚΚΕ...

Όλα ξεκίνησαν όταν ο υφυπουργός Παιδείας Συμεών Κεδίκογλου εξαπέλυσε επίθεση στο ΚΚΕ για το θέμα: «Δεν μπορεί να διαρρηγνύετε τα ιμάτιά σας και την ίδια ώρα, εφαρμόζοντας τον πλέον ωμό και κυνικό φιλελευθερισμό να απολύετε εργαζόμενους του 902 μόνο και μόνο...
Για να μην αναγκαστεί να τους πληρώνει ο νέος ιδιοκτήτης τον οποίο αναζητούμε στις παρθένες νήσους. Δεν είστε πια θύμα αλλά θύτης του καπιταλισμού» είπε ο κ. Κεδίκογλου.


Πληρωμένη απάντηση του Θ. Παφίλη στο αντι-ΚΚΕ παραλήρημα του υφυπουργού Παιδείας «Το ΚΚΕ πούλησε νόμιμα τον "902" για να πληρώσει τους εργαζομένους του και τα ασφαλιστικά ταμεία. Εσείς, και προσωπικά, έχετε υπογράψει για να στείλετε στην κόλαση χιλιάδες εργαζόμενους». Αυτή την «πληρωμένη» απάντηση έδωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Θανάσης Παφίλης, στην αισχρή επίθεση κατά του ΚΚΕ που εξαπέλυσε ο υφυπουργός Παιδείας, Συμεών Κεδίκογλου, αναμασώντας τα περί «902».


«Εγώ είπα ένα απλό γεγονός που δεν αμφισβητείται», ανταπάντησε ο κ. Κεδίκογλου, «Εγώ θέλω να πείτε στους οπαδούς αν αυτή η πράξη συνάδει με την ιστορίας σας και την ιστορία του ΚΚΕ. Πια δεν έχετε το ηθικό πλεονέκτημα», κατέληξε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου