Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕΙ Ο ΝΕΟΝΑΖΙΣΜΟΣ - ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ

Με πορδές δεν ξεβάφονται τα Χρυσά Αυγά και σταματήστε επιτέλους να κοροϊδεύετε τον εαυτό σας και την κοινωνία…


Στην πατρίδα μας, η μνήμη του χρυσόψαρου φαίνεται πως κυριαρχεί, γι αυτό και τούτος ο λαός παραμένει διαχρονικά εγκλωβισμένος στις ολέθριες επιλογές και χειρισμούς των ηγετών του.

Σ αυτή τη χώρα των χρυσόψαρων, ο λαός, το κίνημα και οι ηγέτες του, αντιμετώπιζαν πάντα τις προκλήσεις της ζωής και της ιστορίας, ως μια μεροδούλι – μεροφάι υπόθεση, χωρίς συνέχεια, με ανύπαρκτο επιτελικό σχεδιασμό, και δυστυχώς χωρίς καμία απολύτως προοπτική.

Αυτό ακριβώς συμβαίνει και τούτη τη φορά, μετά το φονικό στο Κερατσίνι. Κανείς δεν έβγαλε τα συμπεράσματά του. Καμία κουφάλα δεν είναι ικανή να σταθεί επιτέλους στο ύψος των περιστάσεων.

Σ αυτή τη χώρα των χρυσόψαρων…
Υποδεχθήκαμε ως «εθνάρχη» λίγα χρόνια μετά τον ηγέτη της ΕΡΕ της βίας και της νοθείας…
Αναγορεύσαμε σε πρωθυπουργό τον «Εφιάλτη» Μητσοτάκη…
Ανεχόμαστε στο ρόλο του «Σωτήρα» τους ολετήρες του Ελληνισμού που μόνο στο ρόλο του ταπεινωμένου ανδρείκελου είναι ικανοί να διαπρέψουν…
Ανεχόμαστε το χθεσινό «δολοφόνο με το τσεκούρι», να στήνει παράσταση και να
…κατακεραυνώνει δήθεν το νεοναζισμό…
Ανεχόμαστε τον κάθε πολιτικό τσόγλανο, το πρωί να δηλώνει «συντετριμμένος» από το φονικό στο Κερατσίνι, και το βράδυ να χαριεντίζεται στο βωμό της τηλεθέασης σαχλαμαρίζοντας στα κανάλια της ντροπής…

Κάναμε πολλά… Και τι δεν κάναμε… Μέχρι και το χθεσινό πατριδοκάπηλο Γεωργιάδη που περνούσε γενεές δεκατέσσαρες το «μειοδότη» Σαμαρά, τον κάναμε υπουργό της κυβέρνησης του μειοδότη.

Σ αυτή τη χώρα των χρυσόψαρων, ο λαός, το κίνημα και οι ηγέτες του, αντιμετώπιζαν πάντα τις προκλήσεις της ζωής και της ιστορίας, ως μια μεροδούλι – μεροφάι υπόθεση, χωρίς συνέχεια, με ανύπαρκτο επιτελικό σχεδιασμό, και δυστυχώς χωρίς καμία απολύτως προοπτική.

Αυτό ακριβώς συμβαίνει και τούτη τη φορά, μετά το φονικό στο Κερατσίνι. Κανείς δεν έβγαλε τα συμπεράσματά του. Καμία κουφάλα δεν είναι ικανή να σταθεί επιτέλους στο ύψος των περιστάσεων.
  • Η Χρυσή Αυγή, δε δίνει παράσταση. Δολοφονεί. Δολοφονεί Έλληνες και αύριο ετοιμάζεται να δολοφονήσει ακόμη κι αυτή την πετσοκομμένη δημοκρατία που απέμεινε στον τόπο μας. Το μεταθανάτιο κήρυγμα του Μιχαλολιάκου ήταν σαφές, και δεν αφήνει σε κανέναν το παραμικρό περιθώριο για παρερμηνείες.
  • Η κυβέρνηση των Γερμανοτσολιάδων, μεθυσμένη από τη μανία της εξουσίας, δίνει τη δική της επικοινωνιακή παράσταση, επενδύοντας στη λήθη, στην απομάκρυνση από τα γεγονότα δηλαδή που θα τις εξασφαλίσει την αναγκαία πίστωση χρόνου για να συνεχίσει το ολέθριο έργο της.
  • Η υπόλοιπη αντιπολίτευση (μαζί και η Αριστερά), έχει απλώς της ψωλής της το χαβά. Επιμένει στο αδιέξοδο ιδεολόγημα της «πολιτικής αντιμετώπισης» της επικίνδυνης και δολοφονικής πολιτικής συμμορίας.
Διαβάζουμε ότι και σήμερα στη Νίκαια οργανώνεται συγκέντρωση διαμαρτυρίας με αφορμή την πολιτική δολοφονία από τη συμμορία των νεοναζί.

Καλό είναι που γίνεται. Προφανώς έχει τη δική του σημαντική συμβολή στο να οργανώνεται ο κόσμος και να απαντά μαζικά και διαδηλώνοντας απέναντι σ αυτά τα επικίνδυνα φαινόμενα. Ρωτάμε όμως…

Και μετά τι???
Θα μπορεί η Νίκαια και η κάθε μεγάλη και μικρή πόλη της Ελλάδας να οργανώνει αντιφασιστικά συλλαλητήρια, προκειμένου να παραμένουν οι τραμπούκοι κλειδωμένοι στα σπίτια τους???
Ως πότε αυτός ο κόσμος θα αντέξει να αντιδρά έτσι δίνοντας την περιβόητη «πολιτική απάντηση» στα τάγματα των νεοναζί??? Και κυρίως ρωτάμε…

Τι θα γίνει μετά όταν αυτού του είδους η πολιτική απάντηση ατονήσει???
Μπήκε κανένας στον κόπο να σκεφτεί ποια θα είναι η συνέχεια???
Έχετε την αυταπάτη, πως – ακόμη και σήμερα – που το αίμα του δολοφονημένου ακόμη αχνίζει, οι συμμορίες που τον δολοφόνησαν δεν οργανώνουν ήδη την επόμενη ακόμη πιο φρικαλέα και …«θεαματική» τους παρέμβαση???’

Αφήστε λοιπόν τα παιχνίδια και τους ιδεολογισμούς, ανίκανοι και ανεπαρκέστατοι - όσο και άτολμοι - πολιτικοί ουρακοτάγκοι.

Αν θέλετε να σκοτώσετε το φίδι, μη του χαϊδεύετε το κεφάλι. Κόψτε το και μαζί του βάλτε φωτιά να κάψετε και τη φωλιά με τα επικίνδυνα αυγά του. Όλα τα άλλα είναι ηλίθια επαναστατική γυμναστική και άθλια επικοινωνιακή μπουρδολογία.

Κοινωνία και πολιτεία (πιεσμένη από τα αιτήματα και τη δυναμική των καιρών) οφείλουν να απαιτήσουν, να επιβάλουν και τελικά να δρομολογήσουν άμεσα τέσσερα εντελώς πρακτικά πράγματα - προτεραιότητες, αν δε θέλουν να έχουν το ρόλο του κομπάρσου σ αυτό το επικίνδυνο παιχνίδι:
  1. Ο νεοναζιστικός λόγος όπως και ο εθνομηδενισμός που τον θρέφει, να καταστούν άμεσα ιδιώνυμα αδικήματα.
  2. Οι πρωταγωνιστές και των δυό αλλά και τα επικοινωνιακά φερέφωνα που τους στηρίζουν και αναπαράγουν τις απόψεις και τις λογικές τους καθώς και εκείνοι που πρωταγωνιστούν σε κηρύγματα και «γιορτές» εθνικού μίσους, να στερούνται  άμεσα τα πολιτικά τους δικαιώματα δια παντός, και να εκπίπτουν από κάθε πολιτικό ή άλλο θεσμικό αξίωμα, και να στερούνται όλων των κοινωνικών παροχών από την πολιτεία.
  3. Τα νεοναζιστικά σύμβολα να αποκαθηλωθούν άμεσα από κάθε μπαλκόνι, από κάθε δημόσιο χώρο.
  4. Ακίνητα που θα χρησιμοποιούνται από νεοναζιστικές οργανώσεις είτε ως γραφεία, είτε με οποιονδήποτε άλλον τρόπο, να δημεύονται άμεσα και με συνοπτικότατες διαδικασίες.
Κι αυτά είναι μόνο μερικά από τα μέτρα που μπορούν να παρθούν για αρχή, χωρίς συμβιβασμούς και την παραμικρή ολιγωρία…

Το είπαμε και δε θα κουραστούμε να το επαναλαμβάνουμε…

Αν ο βρυκόλακας του νεοναζισμού δεν ξαναμπεί οριστικά στο φέρετρο με το παλούκι καρφωμένο στην καρδιά του, τότε σ αυτό το φέρετρο αργά η γρήγορα θα γονατίσει η δημοκρατία και θα την καταπιεί. Ο καθένας λοιπόν ας αναλάβει τις ευθύνες του…

Αφήστε λοιπόν την κοροϊδία με συγκεντρωσούλες, επικοινωνιακά παιχνιδάκια και δηλώσεις άσφαιρες…

Ο νεοναζισμός τσακίζεται εκεί που περπατά, εκεί που θρέφεται, εκεί που οργανώνει το επόμενο δολοφονικό χτύπημά του


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου