Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΑΙ ΟΜΩΣ... ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΑΜΕ, ΤΟΤΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΧΥΘΕΙ

Αλλά και τώρα που το αίμα πάγωσε ήδη στην άσφαλτο, ορισμένοι επιμένουν πεισματικά στις αδιέξοδες εμμονές που αποθρασύνουν τους δολοφόνους…

Φωτογραφία: "Δώστε τα χέρια!
Πλησιάστε τις καρδιές! Κλάφτε απ' αγάπη!  "


Νικηφόρος  Βρεττάκος.-Θα τους αντιμετωπίσουν λέει πολιτικά. Χέστηκε η φοράδα στ αλώνι απαντάμε. Τι ακριβώς θα κάνετε δηλαδή???


Θα αποκαλύψετε στον κόσμο που τον σπρώξατε με τις επιλογές και τη στάση σας στην αγκαλιά τους, για το ποιος είναι ο ρόλος και οι επιδιώξεις τους??? Και ποιος σας είπε πως δεν τον ξέρει, και πως χαιρέκακα – έστω και ανομολόγητα – δε τον επικροτεί???
Θα αποκαλύψετε σε αυτούς που πλέον τους θεωρούν αποκούμπι, πως αυτός ο συρφετός των δολοφόνων αποτελεί το αιματοβαμμένο χέρι της σκληρής και αδίστακτης εργοδοσίας??? Μα δε βλέπετε πως το ομολογούν και οι ίδιοι αυτό, και δεν περιμένουν εσάς να το αποκαλύψετε???
Θα καταδείξετε ότι οι κήρυκες του μίσους, δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τον αγνό και άδολο πατριωτισμό??? Και ποιόν θα πείσετε γι αυτό όταν...
Όλοι εσείς υπερασπίζεστε τις Ρεπούσηδες και τους λοιπούς νεοταξίτες σαλτιμπάγκους του εθνομηδενισμού και της καθολικής αποδόμησης???
Θα αναδείξετε την πολιτική τους γύμνια αναφορικά με τα πραγματικά προβλήματα του λαού μας και την ερωτοτροπία τους με τα μαύρα σύμβολα και τις δολοφονικές αξίες του ναζισμού??? Τους είδατε δηλαδή να επιχειρούν να κρύψουν το αποκρουστικό τους πρόσωπο και το μίσος που ξεχειλίζει το βλέμμα τους, και περιμένουν εσάς να τους ξεβρακώσετε???

Επιτέλους αφυπνιστείτε…
Η αλήθεια δολοφονείται στους δρόμους κι εσείς επιμένετε στον αδιέξοδο αποπροσανατολισμό. Σας καλέσαμε να τη δείτε κατάματα, αλλά όλα δείχνουν πως το αμείλικτο συμπέρασμά της το αντιμετωπίζετε φοβικά. Το αναδείξαμε έγκαιρα και δυστυχώς για όλους μας, δεν αφήνει κανένα περιθώριο παρερμηνείας.

Δείτε τι λέγαμε μετά τη δολοφονική επίθεση στο Πέραμα:

«Ας δούμε λοιπόν την αλήθεια κατάματα… Η στρατηγική της «πολιτικής αντιπαράθεσης» που επελέγη ως κυρίαρχη τα χρόνια που πέρασαν,  και μέσα από την οποία περίσσεψαν οι «περιγραφές» για το φαινόμενο του νεοναζισμού, την ίδια στιγμή που ουδείς ασχολήθηκε σοβαρά με το λίπασμα που θεριεύει το δέντρο του, όχι μόνο δεν οδήγησαν στην αποδυνάμωση του, αλλά είχαν ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα. Την απειλητική του ενδυνάμωση. Είναι λοιπόν φανερό πως κάθε επιμονή σ αυτή την πεπατημένη, θα έχει ολέθρια αποτελέσματα για τον τόπο μας».

Το χειρότερο όμως απ όλα, είναι ότι γι ακόμη μια φορά δυστυχώς δικαιωθήκαμε, και μάλιστα με τον πιο οδυνηρό τρόπο.

Προειδοποιούσαμε: «Αν ο βρυκόλακας του νεοναζισμού δεν ξαναμπεί οριστικά στο φέρετρο με το παλούκι καρφωμένο στην καρδιά του, τότε σ αυτό το φέρετρο αργά η γρήγορα θα γονατίσει η δημοκρατία και θα την καταπιεί. Ο καθένας λοιπόν ας αναλάβει τις ευθύνες του…»

Ολόκληρο το άρθρο θα το βρείτε ΕΔΩ...

Η Δημοκρατία λοιπόν γονάτισε. Και η Ελλάδα θρηνεί ήδη τον πρώτο νεκρό του Ναζισμού.

Θα συνεχίσουν…
Θα συνεχίσουν γιατί δε τους εμπόδισε κανείς. Γιατί το αίμα τους κάνει δολοφονικότερους
Θα συνεχίσουν γιατί η ανοχή και η αυταπάτη της «πολιτικής αντιμετώπισης» τους επιτρέπει να οργανώνουν Μελιγαλάδες και να φανατίζουν τη βλακεία με τρόπο ανεπίτρεπτό.
Θα συνεχίσουν γιατί η πολιτική εξουσία τους ανέχεται και με εμφανή τρόπο τους πριμοδοτεί.

Και κυρίως θα συνεχίσουν γιατί όταν ο αποφασισμένος μισάνθρωπος, ακούει τον «πολιτικό πολιτισμό» να τους κάνει ηθική διαπαιδαγώγηση και το «νομικό πολιτισμό» να επιχειρεί να τους συνετίσει…

Τότε το μόνο που κάνει είναι να βγάζει τη γλώσσα του ειρωνικά και να επιλέγει θρασύδειλα το επόμενο θύμα του.

Τι λέτε λοιπόν??? Θα συνεχίσετε να αντιμετωπίζετε «πολιτικά» τον εφιάλτη ή θα τον αναγκάσετε να πονέσει πραγματικά για να καταλάβει επιτέλους τι πάει να πει κάστανο???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου