Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

ΝΕΟ ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΙΑΣ

Ξέρουν ότι η οργή φουντώνει, κάνουν έρευνες με τη βοήθεια των εβραιοαμερικάνων και περιμένουν από στιγμή σε στιγμή το λαϊκό ξέσπασμα...

ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΑΥΡΑΓΑΝΗ -ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΛΕΓΧΩΝΟ Σαμαράς – Μπενάκης και όλη η υπόλοιπη πολιτική σαβούρα ληστών και απατεώνων, θα περάσουν σε λίγες μέρες από τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, όπου είναι εν δυνάμει τόπος, υποψήφιος για μεγάλες ταραχές κατά της χούντας των σιωνιστών τραπεζιτών. Δεν θέλει να φάει φάπες ούτε γιαούρτια, ούτε σάπια λεμόνια.

Στις 22 του μηνός γίνονται οι Γερμανικές εκλογές, με προεκλογικό επίκεντρο τη χώρα μας που εντέχνως χρεοκόπησαν και όλοι γνωρίζουν, ότι ανεξαρτήτως αποτελέσματος, οι εξελίξεις θα τρέχουν γρήγορα, γιατί απλά, η χώρα μας έχει χρεοκοπήσει εδώ και καιρό.

Για να αναβάλει τις ταραχές, η συμμορία Σαμαρά – Βενιζέλου – Παπούλια, με στηρίγματα από τη χούντα εν αναμονή της σιωνιστικής ψευδοαντιπολίτευσης, προσπαθεί να ξεγελάσει ακόμα μια φορά τα κορόϊδα, με ψεύτικες ελπίδες και πλαστογραφημένα στοιχεία. Ξέρουν ότι δεν μπορεί να υπάρξει πλεόνασμα και...
Αν καθυστερούν ακόμα περισσότερο τις πληρωμές, για να δείξουν εικόνα βελτίωσης, ξέρουν ότι δεν μπορούν να κερδίσουν παράταση της ανικανότητάς τους, περισσότερο από 2-3 μήνες…. Και μετά??? Μετά το πρόβλημα βγαίνει προς τα έξω μόνο του, σαν φυσική εξέλιξη.

Γέλασε πριν κάποιες μέρες το Πανελλήνιο, όταν διέρρευσαν σαχλές οδηγίες του ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥ Γενικού Γραμματέα Εσόδων, για τους τρόπους…. μαντεψιάς και ψυχογράφησης του πιθανού φοροφυγά. Σε μια αλητήρια ιστοσελίδα, διάβασα χθες, ότι αυτόν που παραδέχθηκε ότι είναι παντελώς άσχετος για τη Γενική Γραμματεία Εσόδων, και που προέρχεται από δύο χρεοκοπημένες επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα και από τη χρεοκοπημένη ΓΓΠΣ, αυτόν τον κουραμπιέ, τον επαινεί, πως… επιτέλους αφαρμόζει αμερικάνικα συστήματα ελέγχου!!!
Είδαμε τη σάχλα που γελάσαμε. Ας δούμε και τύποις, ακόμα δύο στοιχεία:

1.– Στις 10-5-2013, δια της Γενικής Γραμματείας Εσόδων, χωρίς καμιά μεταβολή του νομικού καθεστώτος του ΚΦΣ, ο υφυπουργός Μαυραγάνης, υπογράφει και εκδίδει τη ΜΑΚΡΟΣΚΕΛΕΣΤΑΤΗ απόφασή του, περί  ««Εφαρμογής έμμεσων τεχνικών ελέγχου για τον προσδιορισμό φορολογητέου εισοδήματος φυσικών προσώπων»» που δεν είναι κάτι καινούργιο και πιθανόν να υπολείπεται παλαιότερων οδηγιών, για όσους κατέχουν τα φοροτεχνικά. Αφού δεν ασχολούνται με ελέγχους των μεγαλοκαρχαριών, αντιγράφουν παλιές εγκυκλίους, να έχουν να λένε ότι ελέγχουν επιμελώς τα αναψυκτήρια και τα τυροπιτάδικα. Αυτό είναι η απόφαση, μια αναλυτική εγκύκλιος κατά των μικρομεσαίων. Τελειώσαμε, να αρχίσουμε επιτέλους, έστω αυτούς τους υποελέγχους??? Μπάααααα….!!!

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΘΕΟΧΑΡΗ -ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΛΕΓΧΩΝ2.– Πέρασαν 2 ΟΛΟΚΛΗΡΟΙ μήνες καλοκαιρινής απραξίας (λες και τον χειμώνα ο Θεοχάρης δουλεύει και ενω οι εισπρακτικοί μηχανισμοί είναι από κάθε άποψη νεκροί, στις 4-7-2013, ο Γενικός Γραμματέας Εσόδων Χάρης Θεοχάρης, βγάζει νέα εγκύκλιο με δική του υπογραφή, για να συμπληρώσει και να επεξηγήσει τη προηγούμενη, που πάλι ήταν δική του, και ας την υπόγραψε σαν απόφαση ο Μαυραγάνης!!! Πρόκειται για την ΠΟΛ.1171/4-7-2013, με ΘΕΜΑ «Οδηγίες σχετικά με την παροχή στοιχείων από τους φορολογούμενους κατά τον έλεγχο υποθέσεων φυσικών προσώπων» η οποία μαζί με τη προηγούμενη, θα βασανίσουν μέχρι θανάτου, όσους απόμειναν στις διαλυμένες από τους ίδιους μαλάκες Δ.Ο.Υ.

Και ψάχνω εγώ ο κόπανος κάθε μέρα, να δω αν βγήκε το εκκαθαριστικό αυτόματα λόγω ηλεκτρονικής υποβολής, και όπως θα θυμάστε, όταν τις υποβάλαμε ιδιοχεείρως, η εκκαθάριση του φόρου γινόταν γρηγορότερα!!! Φαντάζεστε να έχουν ζητηθεί επεξηγήσεις από καμιά 50ριά Δ.Ο.Υ. και να θέλει ο Θεοχάρης να απαντήσει στον καθένα ξεχωριστά, ή να θέλει ακόμα ένα δίμηνο για να εκδώσει τη 3η εγκύκλιο για την ίδια δουλειά???
Καταλάβατε τώρα, κυρίως γιατί λένε ψέματα, πως μέχρι τέλους του 2013 θα βγάλουν πρωτογενές πλεόνασμα??? Στα ταμεία δεν μπαίνει μία (κυρίως από τους σιωνιστές ολιγάρχες) και τα έξοδα τρέχουν. Το να μη πληρώνεις τα έξοδα, στο χωριό μου δεν το λένε πρωτογενές πλεόνασμα, αλλά ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ της ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ!!!

ΤΕΛΟΣ, ο γκαγκάς Παπανδρέου, ήταν στο παρά πέντε να διώξει τον Στουρνάρα και τη σκυλοπαρέα του, για να του φορτώσει αποκλειστικά τις ευθύνες. Ο Σαμαράς-Μπενάκης είναι τόσο ηλίθιος, που ούτε αυτό δεν είναι άξιος να κάνει, παρά κοροϊδεύει για ανύπαρκτο πλεόνασμα!!!… Τι να πουν και τα ελλειμματικά μυαλά…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου