Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΟ "ΧΗΜΙΚΟ" ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΥ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΜΟΥ

Σοβαρές κατηγορίες απεύθυνε κατά των ένοπλων αντικαθεστωτικών η Μπουθάϊνα Σαμπάν, σύμβουλος Τύπου του Σύρου Προέδρου, σημειώνοντας πως... 

Σύμφωνα με καταγγελίες πολιτών, που είδαν τα βίντεο που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα κι αφορούσαν τη χρήση χημικών όπλων, μεταξύ των θυμάτων αναγνωρίζονται παιδιά κι άνθρωποι, που είχαν απαχθεί από τους «αντικαθεστωτικούς».
Να σημειωθεί πως στις αρχές του φετινού Αυγούστου σημειώθηκε μια «αστραπιαία» διείσδυση των δυνάμεων του λεγόμενου «Μετώπου αλ Νούσρα» (που αποτελεί τον κορμό των «αντικαθεστωτικών» δυνάμεων) στα ορεινά χωριά της επαρχίας Λαττάκια της Συρίας. Εκεί οι ένοπλοι αυτοί...
Διέπραξαν σφαγές σε βάρος του Αλιβίτικου πληθυσμού κι απήγαγαν δεκάδες παιδιά και γυναίκες.
Πριν 6 μέρες και το ρωσικό τηλεοπτικό δίκτυο «Ρωσία 24» είχε αναφερθεί σε ανταπόκρισή του σε μαρτυρίες ανθρώπων, που αναγνώρισαν δικά τους πρόσωπα στα βίντεο με τους δολοφονημένους, κυρίως παιδιά, που είχαν απαχθεί από τους «αντικαθεστωτικούς».

Να σημειωθεί πως στις πρώτες αναλύσεις αυτών των βίντεο με τα θύματα της επίθεσης με χημικά, είχε από πολλούς αναλυτές τεθεί το ερώτημα γύρω από τον ανεβασμένο αριθμό των παιδιών - θυμάτων της προβοκάτσιας.

Με απλά λόγια, αν αληθεύουν αυτές οι καταγγελίες και μαρτυρίες, είμαστε μπροστά σε ένα πρωτοφανές έγκλημα, που οργάνωσε η φιλοϊμπεριαλιστική «αντιπολίτευση», για να προκαλέσει την ανοιχτή ιμπεριαλιστική επέμβαση, χρησιμοποιώντας ως θύματα τα παιδιά Αλιβιτών, που νωρίτερα τα είχε απαγάγει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου