Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

ΓΕΡΜΑΝΟΦΩΝΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΧΑΝΟΥΜΑΚΙΑ

Οι γερμανόφωνοι Μέϊρκελ (Κάσνερ), Σόϊμπλε και Βαστερβέλε τρώνε τις αποζημιώσεις ΕΛΛΗΝΩΝ θυμάτων της Γερμανικής κατοχής… 

Αλλά διευρύνουν τους ολοκαυτωμένους Εβραίους. Συμπληρώνονται 70 χρόνια από λήξεως του Β΄παγκοσμίου πολέμου, (ενός πολέμου που αποδείχθηκε λαχείο σε πολιτικοοικονομικό επίπεδο για τους Εβραίους) και οι Έλληνες θύματα της ναζιστικής θηριωδίας, ακόμα παιδεύονται να δικαιωθούν και...
Ξοδεύονται σε Ελληνικά και διεθνή δικαστήρια, μήπως και λάβουν αποζημιώσεις πραγματικών ολοκαυτωμάτων στην Ελλάδα και σε σταρτόπεδα συγκέντρωσης της ναζιστικής Γερμανίας.

ΜΕΡΚΕΛ -ΣΟΪΜΠΛΕ -ΒΕΣΤΕΡΒΕΛΕ -ΕΒΡΑΙΟΙΤο ίδιο χρονικό διάστημα, οι Εβραίοι, έχουν κατορθώσει και έχουν συμπεριλάβει τρεις (3) γενιές τους, στο αποκαλούμενο εβραϊκό ολοκαύτωμα!!! Και συνεχίζουν!!!…

Σύμφωνα με πρόσφατη ανάρτηση της Ισραηλίτικης Κοινότητας, οι Εβραίοι πέτυχαν από τη Κυβέρνηση της Μέϊρκελ-Κάσνερ, να διευρύνουν τους δικαιούχους αποζημιώσεων από τους Γερμανούς, περιορίζοντας το βασικό εισοδηματικό κριτήριο. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ: 
Claims Conference: Τροποποίηση κριτηρίων στο πρόγραμμα συντάξεων για επιζώντες Ολοκαυτώματος (Article 2 Fund) 

Αγαπητά μέλη. 
Σας γνωρίζουμε ότι ως αποτέλεσμα πρόσφατων διαπραγματεύσεων της Claims Conference με την Γερμανική Κυβέρνηση, επετεύχθη τροποποίηση ενός των κριτηρίων του προγράμματος Article 2 Fund στους επιζώντες του Ολοκαυτώματος. 
Συγκεκριμένα από 1η Ιουλίου 2013 το ετήσιο εισόδημα των αιτούντων δεν πρέπει να ξεπερνά τα $25.000 (18.000 €), έναντι του ορίου των $16.000 στο παρελθόν.
Αυτό σημαίνει ότι διευρείνεται το πλήθος των δικαιούχων για το συγκεκριμένο πρόγραμμα και μπορούν να υπαχθούν σε αυτό και ομόθρησκοι που δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής μέχρι σήμερα. 
Για τον υπολογισμό του ετήσιου εισοδήματος, σε σχέση με το προαναφερθέν όριο δεν λαμβάνονται υποψη εισοδήματα που προέρχονται απο οιονδήποτε τύπο σύνταξης (επαγγελματική, αναπηρείας, χηρείας κτλ). ΜΕΡΚΕΛ -ΣΟΪΜΠΛΕ -ΒΕΣΤΕΡΒΕΛΕ -ΕΒΡΑΙΟΙ

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στις Διοικητικές Υπηρεσίες της Κοινότητας στα τηλέφωνα 210.3252823 – 875 επιλογή 3 και στο email social care@athjcom.gr, αρμόδια η κα. Έλσα Πουγκακιώτη. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ??? 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου