Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΚΙΟΥΛΕΝ ΙΔΡΥΣΕ ΤΑΓΜΑ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ

Ο Γκιουλέν και ο Ερντογάν, συνδιαχειριστές της εξουσίας στην Τουρκία... 

Ο Γκιουλέν εκτός από υποστηρικτής ισλαμιστικών τρομοκρατικών ομάδων, είναι και το μακρύ χέρι του νέου τουρκικού βαθέος κράτους, όπως αποδεικνύεται από βίντεο που κυκλοφόρησε πρόσφατα, στο οποίο απηύθυνε παραινέσεις στα μέλη της οργάνωσής του να βάζουν κρυφά ναρκωτικά στα σπίτια Κούρδων πατριωτών και στη συνέχεια να τους καταδίδουν στις αρχές Ασφαλείας. Η ισλαμιστική τρομοκρατική οργάνωση του Γκιουλέν, που...
Διαθέτει ένα τεράστιο δίκτυο εκπαιδευτικών και άλλων ιδρυμάτων σε πολλές δεκάδες χώρες, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, όπου "φιλοξενείται" ο ισλαμοφασίστας Φετουλλάχ Γκιουλέν, σύμφωνα με δημοσίευμα του γαλλικού περιοδικού Intelligence Online, έχει συγκροτήσει και εξοπλίσει κατάλληλα τάγμα ισλαμιστών Κούρδων, που έχει στρατολογήσει με τη βοήθεια της Ασφάλειας και του τουρκικού κράτους, το οποίο τάγμα έχει αναλάβει πολεμική αποστολή εναντίον των Δυνάμεων Λαϊκής Άμυνας του Κόμματος Δημοκρατικής Ενότητας (PYD), στο Δυτικό Κουρδιστάν.

Οι Κούρδοι που στρατολογήθηκαν για το σκοπό αυτό από μηχανισμούς του τουρκικού κράτους και στελέχη της οργάνωσης Γκιουλέν που έχουν παρεισφρήσει στο σύστημα εκπαίδευσης και στην Ασφάλεια, για ένα διάστημα διέμειναν στις μαθητικές και φοιτητικές εστίες του Γκιουλέν, όπου τους έγινε σχετική εκπαίδευση.

Το τάγμα αυτό έλαβε την ονομασία Ketibet el-Taliban (KaT) και του ανατέθηκε αποστολή να πολεμήσει εναντίον των Κούρδων της Συρίας, που με κορμό το Κόμμα Δημοκρατικής Ενότητας (PYD) επιχειρούν να οικοδομήσουν τους μηχανισμούς και τους θεσμούς του δεύτερου αυτόνομου κουρδικού κράτους.
Σύμφωνα πάντα με το ως άνω δημοσίευμα, ο κάθε ένας τρομοκράτης τζιχαντιστής αμείβεται από την ισλαμιστική τρομοκρατική οργάνωση Γκιουλέν με το ποσόν των χιλίων δολαρίων μηνιαίως.
Το τάγμα Ketibet el-Taliban συνεργάζεται και πολεμά στα τουρκοσυριακά σύνορα, στο πλευρό του λεγόμενου Ελεύθερου Συριακού Στρατού και της οργάνωσης Αλ Νούσρα, παρακλάδι της Αλ Κάιντα που δρα στη Συρία.
Ορισμένα μέλη του ως άνω τάγματος σκοτώθηκαν σε συγκρούσεις με τις Δυνάμεις Λαϊκής Άμυνας, στο Tel Halaf, τον παρελθόντα Ιούλιο.


Να σημειωθεί ότι η ισλαμιστική τρομοκρατική οργάνωση Γκιουλέν, καταβάλλει έντονες υπόγειες προσπάθειες να ανοίξει φροντιστήρια και σχολεία στην Ελλάδα, για να προωθήσει μέσω αυτών τις εξτρεμιστικές ισλαμιστικές του απόψεις στην ισλαμική κοινότητα της Θράκης αλλά και των μεταναστών που ζουν σε διάφορες περιοχές της χώρας. Επίσης, να υπογραμμιστεί ότι το κίνημα Γκιουλέν έχει συμπαραστάτες και συνεργούς του ΚΑΙ Έλληνες χριστιανούς, που ανήκουν και στην ακαδημαϊκή κοινότητα και αμείβονται από το ελληνικό κράτος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου