Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΑΘΕ ΕΛΕΕΙΝΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ ΚΡΥΒΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ ΜΕΣΑ ΤΟΥ

Και Χρυσαυγήτικη προπαγάνδα για τα μπάζα… Η εικόνα που βλέπετε, είναι «πρόσφατο» προπαγανδιστικό υλικό στην ιστοσελίδα της μασονικής Χρυσής Αυγής... 

Ενώ όμως αναμασά αληθή διαχρονικά περιστατικά των ΠΑΣΟΚικών πολιτικών καθαρμάτων και του ΠΑΣΟΚ των Πακιστανών, αντί να βάλει πραγματικό υλικό (που υπάρχει) από κάποια προεκλογική συγκέντρωση του πρόσφατου παρελθόντος, έβαλε αυτή, που δείχνει τον περιορισμένο χώρο που καταλαμβάνει ο εγκέφαλος κάθε χρυσαυγίτη στη καρδάρα του. Και εξηγούμαι:... 

ΣΗΜΑΙΑ ΠΑΣΟΚ -ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ1.– Η σημαία του ψευδοΠΑΣΟΚ, είναι του κουτιού. ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΗ χωρίς συνοδά συγγενή στοιχεία. Δεν φέρει τα βάσανα μια πολιτικής εκδήλωσης των νευρικών τυλιγμάτων – ξετυλιγμάτων και της παρέας το κάγκελο. Ο χρόνος επίσης δεν της πρόσθεσε ούτε μια πολυκαιρική ρυτίδα!!!

2.– Ένας ψευδοΠΑΣΟΚος, που έστω και σήμερα αποφασίζει να αποχωριστεί το άλλοτε λάβαρο της παραλλαγής, λογικά θα ντροπόταν να βγει από την αυλόπορτα του σπιτιού του, μμε αυτό το πράγμα στο χέρι, από κίνδυνο μη γίνει ο χαβαλές της γειτονιάς, αν τον έπαιρνε μάτι η πουτάνα η Φωφώ, που έχει προλάβει να πάει στον ΣΥΡΙΖΑ προ διετίας. Θα τον έσκιζε, για να μη διεκδικήσει τη νέα θέση της, που μόλις κέρδισε με γόβα στιλέτο και τη συνισταμένη που κρύβει στο πρώην πράσινο βρακί της.

3.– Αφού πλέον, ο υποτιθέμενος ΠΑΣΟΚος, έφτασε στο αμήν, από αγανάκτηση και από αλλαγή στρατοπέδου και αφού δεν είχε κρυμένο το μίασμα σε αδιαφανή σακούλα από ντροπή, θα έπρεπε να πετάξει τη λερωμένη, κακήν-κακώς στον σκουπιδοτενεκέ και θα πήγαινε στον πλησιέστερο καφενέ, να πιει καφέ πικρό και ένα λίτρο σόδα!!!

 4.– Το να αναστυλώθηκε η σημαία μόνη της και να πήρε τη πρωτοβουλία να ποζάρει περιχαρής, το αποκλείω, διότι θα πήγαινε κόντρα σε βασικούς νόμους της φύσεως. Θα μου πείτε, ότι «καλά… σάμπως και το ψευδοΠΑΣΟΚ δεν τα κάνει όλα παρά φύσιν τη τελευταία 15ετία???»

ΒΕΒΑΙΩΣ αλλά τσαλακώθηκε, καταβρομίστηκε και σκατά ρέουν από κάθε κλωστή του μεταξωτού πουκάμισου….
ΒΕΒΑΙΩΣ, αλλά η επιστήμη έχει αποδείξει, ότι σε αυτές τις περιπτώσεις, ένας τέτοιος ΠΑΣΟΚος, κρύβει και έναν τουλάχιστον χρυσαυγίτη μέσα του!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου