Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

ANONYMOUS ΚΑΙ ΤΡΙΧΑΙ ΚΑΤΣΑΡΑΙ

ΜΑΘΕΤΕ ΟΜΩΣ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗΚΕ ΣΤΟΥΣ «ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΑΚΕΡΣ» ΠΡΙΝ ΜΠΛΕΞΕΤΕ ΜΕ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ...

Αν μπορούσε να συμβεί ιντερνετική λαϊκή επανάσαση, θα είχε πάρει φωτιά ο κόσμος όλος. Αλλά το συγκεκριμένο γήπεδο, είναι έτσι κατασκευασμένο, που εξυπηρετεί τις μυστικές υπηρεσίες και τους τραπεζίτες που κυβερνούν με αχυράνθρωπους. Αυτοί και κατέχουν τα PLAN B΄, PLAN C΄, PLAN D΄ και δεν συμμαζεύεται…
Τις τελευταίες μέρες, διέρρευσαν εκθέσεις μυστικών υπηρεσιών, σύμφωνα με τις οποίες...
 
people freeΟι εκτιμήσεις για βίαιες εξεγέρσεις σε Ελλάδα και Κύπρο, έχουν βαρέσει κόκκινο!!!! Αυτό είναι που τρέμουν οι διεθνείς τραπεζίτες και οι αχυράνθρωποί τους και κάνουν τα πάντα, να παρασύρουν υποψήφιους επαναστάτες, στο διαδίκτυο, να τους μαντρώσουν και με μια σφαλιάρα μόνο να τους εξαφανίσουν. Είναι το δικό τους γήπεδο και παίζουν εκ του ασφαλούς.

Τρεις ή τέσσερις φορές έχω ασχοληθεί με τους «Anonymous» αποκλειστικά για να τους ξεχέσω. Και τι να τους φοβηθώ???… Μη μου χαλάσουν οι τραπεζίτες την ιστοσελίδα??? Χα… Χα-χά…. Θα φτιάξω άλλη!!! Όσες χρειαστεί η τρέλα μου.

Αποδείχθηκε πλέον ότι ελάχιστοι εμπιστεύονται τους θεατρινισμούς των μυστικών υπηρεσιών με τους «Anonymous» και μας προσκαλούν να φάμε το κεφάλι μας με νέο φρούτο ιντερνετικής ψευδοεπανάστασης, με τον βαρύγδουπο τίτλο «People Free» (ελεύθεροι άνθρωποι)…. Τι γλυκό…!!! 

Το είδα στο χωρίς πλάκα αγαπημένο μου Sibilla (Σάλος στο διαδίκτυο! Oι “Ελεύθεροι Άνθρωποι” στο πρώτο ανακοινωθέν τους… με αναφορές στην Ελλάδα & Κύπρο!) και ανατρίχιασα. Αμέσως μετά, καταχώρησα την αρβανίτικη άποψή μου: 

Αγαπημένο μου Sibilla. Το διαδίκτυο είναι ένας όμορφα χαζός, αλλά γρήγορος τρόπος, για να πούμε οτιδήποτε και σε οποιονδήποτε και τις ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ, αν οι ιντερνετικοί παραλήπτες, διάβασαν τις προτροπές μας. Γρήγορος και για να μας εντοπίζει η κάθε εξουσία και η κάθε μυστική υπηρεσία, άμα τους προκύψει λόγος. Όμως θα είμαστε υπέρμετρα ΑΦΕΛΕΙΣ, αν πιστέψουμε, ότι μπορούμε με εικονική επανάσταση, να ανατρέψουμε ένα καθεστώς απατεώνων, οι οποίοι ξέρουμε ότι είναι μέτοχοι της διεθνούς συμμορίας που ελέγχει και ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ το ίντερνετ. 

ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ βγαίνει στο διαδίκτυο, στον τύπο των ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ και λέει ότι κάνει επιθέσεις και χτυπήματα στο κατεστημένο, κατά τη ταπεινή μου γνώμη λέει συνειδητά ψέματα και ότι τυχόν ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΑ συμβαίνει ΧΩΡΙΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΟΥΣΙΑ, συμβαίνει γιατί το διεθνές σύστημα που ελέγχει και ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ το διαδίκτυο, ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. 

ΜΕΧΡΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ, ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ, ΟΤΙ ΜΑΚΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΡΕΜΕΙ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΠΟΥ ΛΗΣΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΔΡΟΥΝ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕ ΤΗΡΗΣΗ ΑΣΦΑΛΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΥΝΕΒΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ «ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΑΚΕΡΣ» ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΣΟΙ ΓΛΥΤΩΣΑΝ ΤΟ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΑΝ??? 

ΜΟΛΙΣ ΕΝΤΑΧΘΗΚΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΠΟΛΥΔΙΑΦΗΜΙΣΜΕΝΗ ΔΙΕΘΝΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΧΑΚΕΡΣ, ΣΕ 48 ΩΡΕΣ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ 90%. ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΕΟΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ ΠΛΗΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ, ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΝΕΟΙ, ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΕΝΤΟΣ 48 ΩΡΩΝ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ, ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΙΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΥΝΔΕΘΟΥΝ ΜΕ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ, ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. 

Ας μου πει ένας, ΕΝΑ έστω ουσιαστικό αποτέλεσμα, από τη μέχρι σήμερα «δράση» των ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ, με τη πρακτική, της ΔΗΘΕΝ εξαφάνισης ιστοσελίδων κρατικών υπηρεσιών. ΜΗΔΕΝ — ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ…. Αλλά πετυχαίνουν κάτι ουσιώδες. 

Μερικά ταλαντούχα άτομα, χαρίζουν τη ταυτότητά τους σε ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, και είτε μετατρέπονται σε όργανά τους, είτε ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΝΟΝΤΑΙ με άμεσο εντοπισμό και αναγνώριση από τις μυστικές υπηρεσίες. Γι΄ αυτό, ότι είναι να κάνει κάθε επαναστατημένος, είναι να εφαρμόζει τους κανόνες ΚΑΛΥΨΗΣ – ΑΠΟΚΡΥΨΗΣ – ΠΑΡΑΛΛΑΓΗΣ, εντός και εκτός διαδικτύου και να μην εμπιστεύεται εικονικά πρόσωπα, που αυτοδιαφημίζονται ότι κάνουν κάτι, το οποίο δεν μπορεί να συμβεί υπέρ του λαού, μέσω διαδικτύου. ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: 

ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΕΚ ΠΡΟΟΙΜΙΟΥ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΩΣ ΜΕΣΟ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ — ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ, ή ΒΛΑΞ ΕΙΝΑΙ, ή ΚΥΠατζής της χούντας. Πάντως παραδέχομαι, ότι είναι επιστήμονες και μεθοδικοί, στο να παρασέρνουν και να παγιδεύουν αφελείς… 


Σχετικά μας άρθρα...

ΟΙ ANONYMOUS ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ "ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ"

ΤΟ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΩΝ ANONYMOUS ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΑΛΛΟΘΙ ΣΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ...ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ "ANONYMOUS" ΔΕΝ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου