Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΨΕΙ ΤΟ ΦΥΤΙΛΙ ΤΟΥ ΔΥΝΑΜΙΤΗ

Το μνημόσυνο του άδικα δολοφονημένου παιδιού πρέπει να ανοίξει την ταφόπλακα για την πολιτικη συμμορία που καταστρέφει τον τόπο και δολοφονεί το λαό...

Φόβοι ότι η οργή για τον θάνατο του 19χρονου Θανάση Καναούτη μπορεί να πυροδοτήσει επεισόδια παρόμοια με εκείνα μετά την δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου - Κάποιοι δεν διστάζουν να πουν ότι ο θάνατος του 19χρονου Θανάση, αν δεν συνέβαινε τέτοια εποχή θα είχε ήδη πάρει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις.

Πολιτικοί αλλά και ανώτατοι αξιωματούχοι της ΕΛ.ΑΣ. φοβούνται ότι μπορεί να είναι η σταγόνα που θα ξεχειλίσει το ποτήρι. Σύμφωνα με το ΒΗΜΑ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ... 


Το κάθε βήμα της έρευνας παρακολουθείται στενά από ανώτατα κλιμάκια της ΕΛΑΣ παρά το γεγονός ότι την έρευνα διεξάγει η Τροχαία Περιστερίου.

Μέχρι στιγμής, η αστυνομία έχει προχωρήσει σε ειδική τεχνική πραγματογνωμοσύνη για να διαπιστωθεί πως ακριβώς άνοιξε η πόρτα του τρόλει και πως σταμάτησε το όχημα.

Εχουν ζητηθεί επίσης όλα όσα μπορεί να καταγράφηκαν από τις κάμερες ασφαλείας τραπεζών και καταστημάτων στο σημείο.

Οι δυο μάρτυρες μυστήριο
Ψάχνουν επίσης 2 άτομα τα οποία τηλεφώνησαν στην Αμεση Δράση για το περιστατικό αλλά δεν έχουν εμφανιστεί να δώσουν κατάθεση.

Μέχρι και το Σάββατο είχαν εμφανισθεί 8 αυτόπτες μάρτυρες οι οποίοι κατά δήλωσή τους ήταν μέσα στο τρόλει. Ωστόσο σύμφωνα με τους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ οι καταθέσεις τους είναι αντικορυόμενες.

Αρχικά λένε, είχαν εμφανιστεί μόνο 2 άτομα αλλά με την έκταση που πήρε το τραγικό γεγονός, εμφανίστηκαν και άλλοι έξι. Όμως για να θεωρηθεί η μαρτυρία τους αξιόπιστη προσπαθούν κατ' αρχήν να τους αποφορτίσουν αλλά και τους κάνουν συνεχείς ερωτήσεις για να διαπιστωθεί κατά πόσο ήταν παρόντες.

Οι ελεγκτές - Τι πληρώνονται και τι λάθη έγιναν το μοιραίο βράδυ
Σύμφωνα με τον Πρόεδρο και Διευθύνονται Σύμβουλο της ΟΣΥ, οι εθελοντές ελεγκτές περνούν από σκληρή και απαιτητική εκπαίδευση και πληρώνονται το 50% των προσ΄τιμων που έχουν βεβαιώσει όταν αυτά εισπραχθούν.

Ωστόσο, ο συγκεκριμένος ελεγκτής, και σύμφωνα με τις οδηγίες που είδαν το φως της δημοσιότητας έκανε μια σειρά από λάθη τα οποία οδήγησαν στο μοιραίο περιστατικό.

Ηξερα τον 19χρονο - Τον είχα πιάσει πριν από ενα χρόνο
Αυτό φέρεται να κατέθεσε στους αστυνομικούς ο ελεγκτής του τρόλει. Ο 29χρονος εθελοντής ελεγκτής φέρεται να διαπληκτίστηκε μαζί με τον 19χρονο Θανάση Καναούτη παραβιάζοντας τουλάχιστον 4 από τις οδηγίες που οφείλουν ν' ακολουθούν οι ελεγκτές:

- Να συμπεριφέρεται αξιοπρεπώς και με ευγένεια
- Να μην αντιδικεί με τους όποιους παραβάτες
- Ακόμα και αν οι παραβάτες γίνουν προκλητικοί να παραμείνει ήρεμος
- Να μην εμπλακεί σε διαδικασία αντιπαράθεσης με τον παραβάτη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου