Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Η "ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ" ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΘΗΛΕΙΑ - ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι έλεγε ο δοτός αχυράνθρωπος των συμμοριών... Αναλογιστείτε ποιό ήταν το αποτέλεσμα αυτής της θριαμβολογίας... Συνειδητοποιήστε τα χνάρια τίνος ακολουθεί η πολιτική συμμορία που με τις επιλογές και την ανοχή σας φέρατε στην κυβέρνηση του τόπου... 

Και τότε θα καταλάβετε τι σημαίνει για όλους μας κάθε επιπλέον λεπτό ανοχής, υπομονής και αδιέξοδης προσδοκίας.

Ανησυχητική και εκρηκτική είναι η πορεία του ελληνικού δημόσιου χρέους, το οποίο ανήλθε στα 321 δισ. ευρώ στο τέλος του πρώτου εξαμήνου του 2013, ύψος μεγαλύτερο από το χρέος που είχε η Ελλάδα το 2009, προτού ξεσπάσει η κρίση, σύμφωνα με δημοσίευμα του Βήματος...

Το χρέος επιβαρύνθηκε κατά 16 δισ. ευρώ εντός του 2013 και... 

Είναι υψηλότερο κατά 18 δισ. ευρώ από τον Ιούνιο του 2012 που ήταν 303 δισ. ευρώ. Σημειώνεται ότι στο ποσό των 321 δις ευρώ δεν υπολογίζονται οι εγγυήσεις που καταπίπτουν.
Το ύψος των τόκων, παρά τα χαμηλά επιτόκια, κινείται μεταξύ 11 και 12 δισ. ευρώ ετησίως. Τόσο το χρέος όσο και οι τόκοι ανέβηκαν και πάλι στα ύψη που είχαν διαμορφωθεί πριν από το PSI.
Μπροστά σε αυτό το δυσθεώρητο ύψος του δανεισμού που... 

Με τα σημερινά δεδομένα αντιστοιχεί στο 180% του ΑΕΠ και το οποίο παρά την επίτευξη πρωτογενούς πλεονάσματος (με θύμα την κοινωνία) εξακολουθεί να επιβαρύνεται με το ύψος των τόκων, στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης επικρατεί ο ίδιος φαύλος προβληματισμός για το πώς θα αντιμετωπιστεί, αναφέρεται στο δημοσίευμα.
Συγκεκριμένα, η διχογνωμία στρέφεται, όπως μεταξύ ΔΝΤ και Ευρωπαϊκής Επιτροπής στο εσωτερικό της τρόικας, στο κατά πόσο θα χρειαστεί ή όχι νέο «κούρεμα».

Σε απλά ελληνικά, ο θίασος των προσκυνημένων, αναζητεί λύσεις λογιστικής διαχείρισης με τη χώρα ενέχυρο και την κοινωνία στην κρεατομηχανή των συμμοριών, μακριά από κάθε επιλογή εθνικής αξιοπρέπειας ικανή να βάλει τον τόπο σε μια άλλη πορεία.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι έλεγε ο δοτός αχυράνθρωπος των συμμοριών...
Αναλογιστείτε ποιό ήταν το αποτέλεσμα αυτής της θριαμβολογίας...
Συνειδητοποιήστε τα χνάρια τίνος ακολουθεί η πολιτική συμμορία που με τις επιλογές και την ανοχή σας φέρατε στην κυβέρνηση του τόπου...
Και τότε θα καταλάβετε τι σημαίνει για όλους μας κάθε επιπλέον λεπτό ανοχής, υπομονής και αδιέξοδης προσδοκίας.

 

Αν οι πρωτεργάτες αυτού του εγκλήματος είχαν εκτελεστεί, τόλμα να σκεφτείς πόσο διαφορετική θα ήταν σήμερα η ζωή σου.

ΦΟΡΟΥΜπήχτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου