Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

ΚΟΡΤΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΣΚΟΙ ΣΤΟΝ ΤΥΦΛΟΣΟΥΡΤΗ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ

Εντάξει... Ο ελεεινός και τρισάθλιος δικτατορίσκος δεν έχει κανένα όριο εγκράτειας και συστολής - Η τεθωρακισμένη BMW αξίας 750.000 ευρώ ήταν μόνον η αρχή... 

Ο βουλιμικός αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος ξεπέρασε για ακόμη μία φορά τον εαυτό του, αξιώνοντας (!) να πετάξει το κυβερνητικό αεροσκάφος Εμπραέρ στη Σκιάθο -καθώς η Σκόπελος που περνούσε τις διακοπές του μεταξύ... τσιπούρας και λιθρινιού δεν έχει αεροδρόμιο-, για να τον παραλάβει με προορισμό τις Βρυξέλλες, όπου έπρεπε να παρευρεθεί για να συμμετάσχει στο έκτακτο Συμβούλιο των ΥΠΕΞ της Ε.Ε. για την Αίγυπτο. Και, μάλιστα, επιδεικνύοντας «ναπολεόντειο» συμπεριφορά, επιθυμούσε να επιστρέψει στο νησί των Σποράδων απευθείας από τις Βρυξέλλες, ώστε να συνεχίσει τα... μπάνια του!

Εντάξει... Ο σοβαρός κορτάκιας του έκοψε την όρεξη. Ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο οποίος... 

Δεν υπέγραψε μια τέτοια αναίτια και πολυέξοδη μετακίνηση του αεροσκάφους, ανάγκασε τον (αμετροεπή) κ. Βενιζέλο να ταξιδέψει με το αεροπλάνο της γραμμής έως το «Ελευθέριος Βενιζέλος» και από εκεί να μεταβεί οδικώς στην Ελευσίνα, προκειμένου να επιβιβαστεί τελικά στο Εμπραέρ.

Αλλά βρε καραγκιόζηδες...
Κορτάκηδες και δικτατορίσκοι, δεν είστε συνεταιράκια στο θίασο της ντροπής που καταστρέφει τον τόπο και δολοφονεί το λαό του???
Κορτάκηδες και δικτατορίσκοι, τον ίδιο τυφλοσούρτη της υποτέλειας δεν προσκυνάτε και οι δυό, έχοντας μεταρτρέψει το Σϋνταγμα σε κουρελόχαρτο και τη χώρα μας σε ένα απέραντο γκεσταπίτικο κολαστήρι???
Κορτάκηδες και δικτατορίσκοι, δε βάζετε στο ίδιο χαρτί προγραφών τις υπογραφές σας δημιουργώντας καθημερινά στρατιές ολόκληρες απελπισμένων θυμάτων στην πατρίδα που υποτίθετε ότι σώζετε από την καταστροφή???
Κορτάκηδες και δικτατορίσκοι, από κοινού δε μαγειρεύετε τις λογιστικές καρτέλες της κατοχικής "επιχειρηματικότητας", μέσα στο αίμα ενός λαού που για πολλοστή φορά εκανε το λάθος να εμπιστευθεί στους δολοφόνους του την ελπίδα για μια καλύτερη ζωή???

Εντάξει λοιπόν... Πανηγυρίσαμε.. Αλλά μετά από το "καψόνι" τί???
Θα αλλάξει η χωή μας???
Θα δικαστεί ο δικτατορίσκος για τις επιλογές του που έφεραν τον τόπο σ αυτή την κατάσταση την οποία συνδιαχειρίζεται με τον κορτάκια του τσίρκου???
Θα γκρεμοτσακιστεί η χολέρα που καταστρέφει ότι κινείται κι αναπνέει σ αυτή τη γωνιά της Γης, αν ο λαός της δεν ξεσηκωθεί για ν αντιμετωπίσει όλους εσάς με την τιμωρία που πραγματικά σας αξίζει???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου