Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

ΟΤΑΝ ΘΑ ΞΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ... ΤΟΤΕ ΑΔΩΝΗ ΕΓΩ ΚΙ ΕΣΥ...

Όταν θα ξημερώσουν ημέρες αξιοπρέπειας για τον τόπο, εγώ κι εσύ Άδωνη, δε θα είμαστε στο ίδιο βαγόνι επιβάτες... 


Σήμερα καμαρώνεις και μοστράρεις ως σπουδαίος και τρανός γιατί διάλεξες στρατόπεδο. Ένα στρατόπεδο που μισεί η κοινωνία και η πατρίδα που υποτίθεται ότι σώζεις καταδικάζοντας το λαό της στη δυστυχία.

Αν έχει
ς λοιπόν τα ούμπαλα και το σθένος ψυχής να καμαρώσεις αληθινά για το έργο το οποίο επιτελείς και για την πολιτική διαδρομή σου μέντορα, τόλμα να περπατήσεις ανάμεσα σ αυτό το λαό που σώζεις με τη δράση και τη στάση σου, απαλλαγμένος από τη φρουρά και τους προστάτες σου που εγώ ο ανόητος πληρώνω. Τόλμα το αν έχεις τα κότσια και δώσε σ αυτό το λαό την ευκαιρία να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του για τις εθνοσωτήριες επιλογές σου. 

Τα παραπάνω είναι ένα απόσπασμα της απάντησής μου σε e-mail που δέχτηκα από τον υπουργό των κοιμητηρίων, με αφορμή... 

Σχετική ανάρτηση στο "ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ". ας δούμε λοιπόν στην πράξη ποιά είναι η λογική του πολιτικού ανδρός, που παίζει επικίνδυνα με την υγεία του λαού μας.

Διάβασε ο εθνικός τραμσφόρμερ της πατριδοκαπηλείας την ανάρτησή μας με τίτλο: ΑΚΟΥ Μ@ΛΑΚΑ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΠΡΙΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙΣ

(Έχει σημασία να διαβάσετε και την ανάρτηση για να δείτε ποιά αντίληψη ζωής αντιμετωπίζει με τέτοιο υφάκι ένας εκ των "σωτήρων" του τόπου - διόλου σεμνός και διόλου ταπεινός - αλλά καθ όλα χαιρέκακος και απόλυτα προσηλωμένος και αδίστακτος στα κατοχικά καθήκοντα που του έχουν ανατεθεί) 

Και αφού τη διάβασε απάντησε με e-mail του λέγοντας τα εξής: "Όλη αυτή την ανοησία μόνος σου την έγραψες παιδί μου;"

"Ανοησία"  λοιπόν για τον υπεύθυνο πολιτικό άνδρα είναι η κραυγή απελπισίας για όσα δεινά καλείται να υποστεί αυτός ο λαός, που τσαλακώνεται η πατρίδα του και η αξιοπρέπειά του, την ίδια στιγμή που τα πολιτικά καθάρματα που με τη διαχείρηση και τις επιλογές αλλά και τις κακουργημετικές ανομίες τους που έφεραν τον τόπο σ αυτή την κατάσταση, κυκολοφορούν ελεύθεροι απολαμβάνοντας πολιτική και νομική ασυλία.

Καταλαβαίνεται λοιπόν με τι "πόνο ψυχής" αυτό το πολιτικό κατασκεύασμα των μίντια, νομοθετεί μέτρα που δολοφονούν την Ελληνική κοινωνία.


Αυτή λοιπόν ήταν η απάντησή του... Αυτό έχει να πει ο πολιτικός ανήρ που διαχειρίζεται τον πόνο αυτού του λαού...

Και αυτό που ακολουθεί είναι η δική μας απάντηση...

"Ζητώ ταπεινά συγνώμη που οι δικές μου ανοησίες δεν εμπνέονται από τον μέντορα των κορυφαίων επιδόσεων στην ανοησία, υπουργάρα μου ανεπανάληπτη. Ποιός είναι αυτός ο μέντορας; Αντε καλέ που δεν κατάλαβες...
Μην κοιτάζεις βρε πολιτικέ μπαγασάκο τον καθρέφτη. Και τη σκιά σου να δεις αρκεί. Το χει η ρουφιάνα... Το χει... Στο δρόμο σέρνεται μιμούμενη επάξια τη σαύρα, και καμαρώνει σαν γύφτικο σκεπάρνι που είναι κολλητάρι με την κορυφαία πολιτική φυσιογνωμία όλων των εποχών.

Άλλωστε που ξέρεις μεγάλε και ανεπανάληπτε ηγέτη μας... Σε μια εποχή και σε μια χώρα που η ανοησία επιβραβεύεται με υπουργικά χαρτοφυλάκια, και ο τιμονιέρης του τόπου κάνει διαγγέλματα για να γνωστοποιήσει στον Έλληνικό λαό το βίτσιο του να συνουσιάζεται με το σκυμένο στη γερμανοτσογλαναρία κεφάλι του, δεν αποκλείεται ως ανόητος να διαπρέψω κάποια στιγμή, στη θέση του κλητήρα σε κάποιο από τα κατοχικά υπουργεία της ντροπής.

Όταν όμως θα μπώ έστω και σαν κλητήρας στην υπηρεσία της κατοχικής διοίκησης υπουργάρα μου, δε θα έχω διαπρέψει απλώς στην ανοησία, διεκδικώντας την πρωτιά από τους τρισμέγιστους στο αθλημα αυτό. Θα έχω χάσει ολοκληρωτικά κάθε ίχνος τσίπας, φιλότιμου, αξιοπρέπειας και θα έχω στερήσει από τα παιδιά μου το δικαίωμα να νιώθουν περήφανα για τον πατέρα τους.

Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν το τίμημα είναι βαρύ, και άνθρωποι με αξιοπρέπεια δύσκολα θα το διεκδικήσουν για να μετατραπούν απλά σε τενεκέδες ξεγάνωτους. Μην αγχώνεσαι λοιπόν μοναδικέ και ανεπανάληπτε ηγέτη. Σ αυτόν τον κατήφορο εμένα τουλάχιστον δε θα με έχεις ανταγωνιστή. Δε διεκδικώ το ρόλο που σου ανατέθηκε. Προτιμώ οι δικές μου ανοησίες να είναι βουτηγμένες στην αξιοπρέπεια αυτού που επιμένει να αντιστέκεται με τον τρόπο που μπορεί, παρά στη λογική της δουλοπρέπειας των γιεσμέν-ηδων της δικής σου πολιτικής ηθικής.

Όπως είπαμε λοιπόν, δεν έχεις κανένα λόγο να ανησυχείς. Είμαστε φτιαγμένοι από διαφορετικά υλικά. Και όταν θα ξημερώσουν ημέρες αξιοπρέπειας για τον τόπο, εγώ κι εσύ δε θα είμαστε στο ίδιο βαγόνι επιβάτες. Σήμερα καμαρώνεις και μοστράρεις ως σπουδαίος και τρανός γιατί διάλεξες στρατόπεδο. Ένα στρατόπεδο που μισεί η κοινωνία και η πατρίδα που υποτίθεται ότι σώζεις καταδικάζοντας το λαό της στη δυστυχία.

Αν έχει λοιπόν τα ούμπαλα και το σθένος ψυχής να καμαρώσεις αληθινά για το έργο το οποίο επιτελείς και για την πολιτική διαδρομή σου μέντορα, τόλμα να περπατήσεις ανάμεσα σ αυτό το λαό που σώζεις με τη δράση και τη στάση σου, απαλλαγμένος από τη φρουρά και τους προστάτες σου που εγώ ο ανόητος πληρώνω. Τόλμα το αν έχεις τα κότσια και δώσε σ αυτό το λαό την ευκαιρία να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του για τις εθνοσωτήριες επιλογές σου.

Καλός είσαι στο μονόλογο υπουργάρα. Να θυμάσαι όμως ότι το γυαλί δεν έχει αντίλογο και τα "επιχειρήματά" του δεν πονάνε ποτέ εκείνους που το προστατεύουν. Αν αντέχεις στον πραγματικό αντίλογο... Ιδού η Ρόδος.

Σε έχω ξαναπροκαλέσει και σιώπησες.
(Δείτε ΕΔΩ) Σε προκαλώ και τώρα που διαθέτεις και το επιπλέον εφόδιο της υπουργικής ασπίδας. Έχεις τα κότσια να το αποδεχτείς ή θα σιωπήσεις και πάλι???"

Ακολουθεί ένα ενδεικτικό αφιέρωμά μας στον μεντορα της υπευθυνότητας...

ΤΙ ΑΠΑΝΤΑΣ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟ MAIL ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ???

Σ ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΣΕ ΤΙΠΟΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ - ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΣ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ - ΚΟΠΑΝΕ

ΤΟΝ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΑΣΑΝ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΠΤΟΗΤΟΣ ΤΟΝ ΚΑΤΗΦΟΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΕΠΕΣΜΟ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ

Δείτε και τη συνέχεια...

ΟΥΑΟΥ.... ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΑΔΩΝΗΣ - ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου