Η σειρά ‘Just a Girl’ του BBC που απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από έξι (!) ετών και πάνω, περιγράφει πώς ο Ben έγινε ‘Amy’, με τη λήψη ορμονών που σταματούν την εφηβεία. Είναι ένα ακόμη παράδειγμα της νεοταξικής ατζέντας προώθησης της λεγόμενης «ρευστότητας» του φύλου, με άλλα λόγια, της κατάργησης της διάκρισης των δύο φύλων. Απ’ ότι φαίνεται, τώρα έχει στόχο τα παιδιά...
Άρθρο του Vigilant Citizen που δημοσιεύθηκε πέρσι με τίτλο «Η ατζέντα πίσω από τον μετασχηματισμό του Bruce Jenner», εξηγούσε πώς η «αλλαγή του φύλου» του πρώην Αμερικάνου ολυμπιονίκη Jenner (που έγινε ‘Caitlyn’) έλαβε σκόπιμα τεράστια δημοσιότητα και εξυμνήθηκε (!), επειδή ήταν μέρος μιας ευρύτερης ατζέντας για...
την προώθηση της «ρευστότητας» των φύλων. Η ατζέντα αυτή δείχνει ξεκάθαρα πλέον το σκοτεινό πρόσωπό της, καθώς επιχειρεί να περάσει στα παιδιά.
την προώθηση της «ρευστότητας» των φύλων. Η ατζέντα αυτή δείχνει ξεκάθαρα πλέον το σκοτεινό πρόσωπό της, καθώς επιχειρεί να περάσει στα παιδιά.
Παρά το γεγονός ότι η «Amy» παίζεται από έναν ηθοποιό, η ιστορία ισχυρίζεται ότι υπήρχε ως αγόρι με το όνομα Μπεν.
Η σειρά ‘Just a Girl’ προσπαθεί να περάσει ως κάτι το φυσιολογικό ή και άξιο επαίνου ακόμα, την «αλλαγή φύλου» από την παιδική ηλικία. Η σειρά διδάσκει ακόμη τα παιδιά σχετικά με τη λήψη ορμονών και φαρμάκων ανάσχεσης της εφηβείας. Ποιος εγγυάται για τις επιπτώσεις των εν λόγω φαρμάκων στην ανάπτυξη του σώματος και του εγκεφάλου; Ουδείς, φυσικά.
Κάποιος θα αναρωτιόταν: Που είναι οι γονείς; Μα, οι γονείς είναι αυτοί που υποβάλλουν τα παιδιά τους σε ριζοσπαστικές θεραπείες, όπως αναστολείς ορμονών και χειρουργικές επεμβάσεις «αλλαγής φύλου». Δεν θα έπρεπε οι άνθρωποι αυτοί να οδηγηθούν σε δικαστήριο κατηγορούμενοι για κακοποίηση παιδιών; Στην «προοδευτική» κοινωνία μας, όχι, μόνο δεν κατηγορούνται, αλλά αντίθετα στην πραγματικότητα ενθαρρύνονται μέσα από εκπομπές σαν κι αυτή.
Ορισμένες κλινικές του NHS (εθνικού συστήματος υγείας της Μ. Βρετανίας), όπως το Κέντρο Tavistock στο Βόρειο Λονδίνο, συνταγογραφούν τέτοια φάρμακα σε παιδιά από την ηλικία των εννέα ετών! Σε μια άλλη περίπτωση, ένα επτάχρονο αγόρι διατάχθηκε με δικαστική απόφαση να αφαιρεθεί από τη επιμέλεια της μητέρας του, επειδή «το μεγάλωνε σαν κορίτσι».
Παρακάτω αποσπάσματα από την εκπομπή ‘Just a Girl’.
«Η Amy λέει: Όταν γεννήθηκα, η μαμά είπε ότι ο μπαμπάς ήταν τόσο χαρούμενος που είχε ένα αγόρι να το πηγαίνει στο ποδόσφαιρο. Αλλά η μαμά ήξερε ότι ήμουν διαφορετικός. Συνειδητοποίησε νωρίς ότι γεννήθηκα σε λάθος σώμα».
«Η μαμά μου με στήριξε όταν έκανα μια παρουσίαση PowerPointστην τάξη μου σχετικά με τη μετάβασή μου και ότι δεν επρόκειτο να έρθω πλέον στο σχολείο με αγορίστικα ρούχα, αλλά με κοριτσίστικα ρούχα. Δεν ήμουν ο Μπεν, ήμουν η Amy».
Αργότερα βλέπουμε την Amy να λέει σε έναν φίλο, τον Josh - ένα αγόρι που θέλει να αναγνωριστεί ως κορίτσι - ότι της χορηγούνται φάρμακα αναστολής των ορμονών, λέγοντας ότι ‘της’ πήρε “αιώνες” για να τα πάρει μετά από «πολλές εξετάσεις και συνομιλίες στην κλινική». «Μόλις συνειδητοποίησαν ότι πράγματι ήμουν trans, τα πήρα», λέει. Αργότερα, η Amy λέει ότι έχει αναπτύξει ένα φλερτ με ένα αγόρι που ονομάζεται Liam, αλλά εκμυστηρεύεται: «Ο Liam σκέφτεται ότι είμαι απλά ένα κορίτσι, αλλά δεν είμαι. Είμαι trans. Και τι θα πει αν το ανακαλύψει; Δεν θα θέλει να είμαστε φίλοι; Γιατί; Είμαι ακόμα εγώ, δεν είμαι;»
Η εκπομπή κατηγορήθηκε από διάφορες ομάδες γονέων ότι «σπέρνει τους σπόρους της σύγχυσης». Ο Norman Wells, διευθυντής του 'Family Education Trust, δήλωσε:
«Όσο περισσότερο προωθούμε την ιδέα ότι ένα αγόρι μπορεί να γεννηθεί μέσα στο σώμα ενός κοριτσιού και ένα κορίτσι μπορεί να γεννηθεί μέσα στο σώμα ενός αγοριού, και ότι τα φάρμακα και η χειρουργική επέμβαση μπορούν να βάλουν τα πράγματα στην σωστή θέση, τόσο πιο πολλά παιδιά θα υφίστανται πλήρη σύγχυση. Ο σεβασμός προς το φύλο με το οποίο γεννιέται ένα παιδί και η διατήρησή του πρέπει να θεωρηθεί θέμα που αφορά την προστασία των παιδιών. Είναι ανεύθυνο το BBC που εισάγει σε ευαίσθητα παιδιά από την ηλικία των έξι ετών, την ιδέα ότι μπορούν να επιλέξουν να είναι κάτι άλλο εκτός από το βιολογικό τους φύλο», διαβάζουμε σε άρθρο της Daily Mail.
Το BBC υπερασπίστηκε την σειρά του, υποστηρίζοντας ότι η εκπομπή ασχολήθηκε με «θέματα που αφορούν πολλά παιδιά».
Το BBC αναφέρει μια άλλη παραγωγή του, το ‘I Am Leo’, ένα ντοκιμαντέρ που δείχνει πως μία 13χρονη έφηβη γίνεται «αγόρι». Ο ‘Leo’ (που γεννήθηκε Lily) είναι ένα από τα μικρότερα παιδιά στο Ηνωμένο Βασίλειο που του δόθηκε ορμονοθεραπεία.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου