Κυριακή 13 Απριλίου 2014

ΑΠΕΙΛΕΣ, ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΜΑΦΙΟΖΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ

Αν τυχόν και έχουν βασιμότητα αυτά που γράφει σήμερα η Κυριακάτικη εφημερίδα «Το Παρόν» -και μάλιστα είναι το κεντρικό θέμα της εφημερίδας-τότε θα έχουμε συναρπαστικές πολιτικές εξελίξεις τις επόμενες μέρες...



Ας τα πιάσουμε όμως τα πράγματα με την σειρά. Πιθανόν να θυμάστε την ανάρτηση που είχαμε κάνει πριν μερικές μέρες και στην οποία παρουσιαζόταν η δημοσιογράφος του Σκάι, Κατερίνα Ακριβοπούλου, να δηλώνει «μετά λόγου γνώσεως, όπως είπε χαρακτηριστικά ότι...
η Χρυσή Αυγή είναι δημιούργημα των μυστικών υπηρεσιών.
 
Το ότι το κόμμα του Μιχαλολιάκου αυτό το έκανε «γαργάρα» δημιούργησε πολλά ερωτηματικά σε νομικούς κύκλους με την συντρόφισσα Α. Π. να αναρωτιέται σε κείμενο της :  «Πώς αυτοί οι τόσο ευαίσθητοι άνθρωποι της Χρυσής Αυγής προσπέρασαν εντελώς ασχολίαστο το γεγονός ότι η γνωστή δημοσιογράφος Κατερίνα Ακριβοπούλου ισχυρίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή ότι η οργάνωση της Χ.Α είναι δημιούργημα μυστικών υπηρεσιών; Θα μπορούσαν να της κάνουν μήνυση και αγωγή διεκδικώντας εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ. Γιατί δεν το έκαναν; Απάντηση υπάρχει;».
 

Επίσης αίσθηση είχε δημιουργήσει δημοσίευμα της εφημερίδας των Συντακτών που έλεγε ότι λίγους μήνες μετά τα Χριστούγεννα υπήρξε συνάντηση πρακτόρων της ΕΥΠ, ανάμεσα στους οποίους και ο διευθυντής της αρμόδιας διευθυντής για το «βαλιτσάκι» των παρακολουθήσεων της «αντιτρομοκρατικής» με τον τέως γ.γ. της κυβέρνησης Τ. Μπαλτάκο. Στην συνάντηση αυτή των ασφαλιτών με το πρώην κυβερνητικό στέλεχος συμμετείχε και ένας μπάτσος που έχει απεικονιστεί να χαιρετά ναζιστικά μπροστά στον αγκυλωτό σταυρό.
 

Θέλουμε να πούμε δηλαδή ότι η σχέση του ναζιστικού μορφώματος του Μιχαλολιάκου με τις μυστικές υπηρεσίες είναι κάτι παραπάνω από προφανής. Με αυτό το δεδομένο κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να ισχύουν τα γραφόμενα της εφημερίδας του Μάκη Κουρή ότι η Χρυσή Αυγή έχει στην κατοχή της κασέτες «με απολαυστικές συνομιλίες υπουργών, και όχι μόνο, με γνωστούς μεγαλόσχημους οικονομικούς παράγοντας, γνωστούς ως "νταβατζήδες", για διάφορες δουλειές, ύψους εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ.
 

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα που αναφέραμε, τα περισσότερα φυλακισμένα στον Κορυδαλλό  στελέχη της Χ.Α «έχουν αρχίσει να καταρρέουν ψυχολογικά», «αλλά και ο Κασιδιάρης δεν είναι στα καλύτερα του, πιστεύει κι αυτός ότι λίγες είναι οι ελεύθερες μέρες που του απομένουν». Και επειδή και ο  Μιχαλολιάκος βρίσκεται «σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση», λόγω της πιθανολογούμενης φυλάκισης της γυναίκας του, δεν αποκλείεται οι χρυσαυγίτες να παίξουν το τελευταίο χαρτί που έχουν (;).
 

Κι αυτό θα είναι «η δημοσιοποίηση νέων βίντεο, που θα προκαλέσουν, με βάση όσα διαρρέουν, σεισμό στο πολιτικό σύστημα», όπως καταλήγει το δημοσίευμα τονίζοντας ότι «τα στοιχεία που περιέχονται στις συνομιλίες αυτές θα προκαλέσουν μεγάλες αναταράξεις και ανατροπές».
 

Πιθανόν δηλαδή να επιβεβαιωθεί για μια ακόμα φορά το σύνθημα: «Εσπασε η βιτρίνα του καπιταλισμού και φάνηκε το πρόσωπο του φασισμού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου