Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ - ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΝΑΤΟΪΚΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ

Και σ αυτό το εκτροφείο, δε μπορεί παρά να ευδοκιμούν διάφοροι Χριστόπουλοι και λοιπές Αρσακειάδες...


Γι αυτό κι εμείς ρωτάμε και επιμένουμε στο εξής: Μανώλη Γλέζο τι από τα δύο είσαι??? ΣΥΜΒΟΛΟ πατριωτισμού και εθνικής αξιοπρέπειας ή ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ για τις τρελοκοτσιδούδες...
του εθνομηδενισμού???


Δεν χαριζόμαστε σε κανέναν! Συνεχίζει να στηρίζει τους NATOϊκούς τρομοκράτες ο ΣΥΡΙΖΑ;...



5 σχόλια:

  1. Πήγαν περίπατο τα μεγάλα λόγια κατά της Χρυσής Αυγής
    Αρνήθηκαν οι εκπρόσωποι των ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ στη διαπαραταξιακή του Δήμου Αθήνας την πρόταση του ΚΚΕ να μη δοθεί καμία προεκλογική παροχή στη ναζιστική οργάνωση
    Καμία διευκόλυνση, καμία παροχή, καμία ανοχή στη ναζιστική Χρυσή Αυγή

    Ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας έκανε την ακόλουθη δήλωση:
    «Τα μεγάλα λόγια ενάντια στη Χρυσή Αυγή, οι ψηφοθηρικές καταγγελίες για την εγκληματική της δράση πήγαν περίπατο στη σημερινή διαπαραταξιακή συνεδρίαση στο Δήμο της Αθήνας. ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ μαζί με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ αρνήθηκαν την πρόταση του ΚΚΕ, να μη δοθεί καμία προεκλογική διευκόλυνση και παροχή σε μια οργάνωση που, με απόφαση της Βουλής, της έχει κοπεί η κρατική χρηματοδότηση, που στην πλειοψηφία των βουλευτών της έχει αρθεί η ασυλία και οι υποψήφιοί της είναι υπόδικοι, προφυλακισμένοι ή ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους και εγγυήσεις, για συμμετοχή και διεύθυνση σε εγκληματική ναζιστική οργάνωση.
    Ο υποψήφιος δήμαρχος του ΣΥΡΙΖΑ, συνεπής στην ασυνέπεια του κόμματός του, από τη μία καταγγέλλει την "ατζέντα Κασιδιάρη" και απ' την άλλη προωθεί στην ουσία τη ναζιστική εγκληματική οργάνωση, ενώ ο δήμαρχος της συγκυβέρνησης από διώκτης της Χρυσής Αυγής, όπως διαφημίζεται, της παρέχει κάθε διευκόλυνση».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί το κκε έχει πρόβλημα με τους νεοναζί (Χρυσή Αυγή) ;
    Οι παλιοναζί (κκε) ξεχνάνε πως το 1940 έλεγαν "ΟΧΙ στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο της αγγλίας που μας σέρνει ο μεταξάς" και μοιράζαν προκυρήξεις για να μην πολεμήσουμε ιταλούς-αλβανούς και γερμανούς..
    Βλέπεις οι γερμανοί ήταν σύμαχοί με τους σοβιετικούς τότε και μοίραζαν την ευρώπη είσβάλοντας σε κάθε χώρα.
    Το κκε καταδίκασε την εισβολή π.χ. στην πολωνία από γερμανία και σοβιετική ένωση ; Νιέτ γιατί ήταν σύμμαχοι. Όταν χάλασε η συμμαχία τους και οι γερμανοί την πέσαν στην σοβιετική ένωση, ε, τότε το κκε είπε "οι γερμανοί επιτέθηκαν στην μητέρα πατρίδα" , οι παλιοναζί (κκε) εργάτες απέχτησαν τότε πατρίδα και πολέμησαν για αυτήν (σοβιετική ένωση). Οι εργάτες αργότερα στην πορεία ξεναέμειναν χωρίς πατρίδα , χωρίς πατρίδα είναι ως γνωστό και το κεφάλαιο και έτσι έμεινε να έχει πατρίδα μόνο η χελώνα καρέτα καρέτα... η οποία (πατρίδα της) είναι και προστατευόμενη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φιλε 8.40,παιρνεις καλουτσικο βαθμο στην επιδοτουμενη προπαδανδα της ΕΕ οσον αφορα τη θεωρια περι εξισωσης των ακρων και συγκεκριμενα κομμουνισμου-φασισμου,μονο που απ οτι ειδαμε τ αγαπημενα και προστατευομενα παιδια της ΕΕ ειναι οι ακροδεξιοι ναζιστες,οπως φανηκε στα γεγονοτα της Ουκρανιας.Εχετε βαλθει ν αλλαξετε τις ορολογιες θαρρεις κι ολοι γεννηθηκαμε χτες.Μαθητης δημοτικου επι χουντας,μας μαθαινε ο δασκαλος πως το συμφωνο Μολοτωφ-Ριμπεντροφ,εγινε απ τη μερια των Σοβιετικων ωστε να ετοιμασουν την αμυνα τους,Απ τη μερια τους οι ναζιδες ειχαν τους δικους τους λογους'(αν εχουμε συνεχεια θα τους αναφερω).Τωρα γι τη σταση του ΚΚΕ στην Ιταλικη εισβολη και του αξονα γενικωτερα,μπορει να δει κανεις αυτο.istorika-ntokoumenta.blogspot.com/2013/06/blog-post_9741.html. Ξανθοπουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συνέχεια, Τέλος περί χρυσής αυγής και αυγό του φιδιού με αφορμή την πρόταση του ΚΚΕ και του Νίκου Σοφιανού:

    Πριν μερικά χρονάκια-δεκαετίες, κάποιοι προερχόμενοι από κάποιο συγκεκριμένο πολιτικό χώρο (και το κκε) φώναζαν συνθήματα όπως:
    "Ένας είναι ο εχθρός: ο ιμπεριαλισμός" , "Φονιάδες των λαών Αμερικάνοι" και "Το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του".

    Σήμερα οι ίδιοι φωνάζουν συνθήματα όπως:
    "Ποτέ ξανά φασισμός" ,"Ή εμείς ή αυτοί" , "Τσακίστε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά".

    Όλα αυτά τα συνθήματα αγάπης και η ανθρωπιστική ρητορική ,απευθύνονται στην ακροδεξιά χρυσή αυγή και μόνο.... και όχι στους ΒΕΝΙΖΕΛΟ -ΣΑΜΑΡΑ -ΚΟΥΒΕΛΗ οι οποίοι είναι δημοκράτες και αντιφασίστες (για το καλό μας...).
    Ο συγκεκριμένος πολιτικός χώρος το αποτρόπαιο κάψιμο των εργαζομένων στη Μάρφιν το πέρασε στο «ντούκου»…, ίσως γιατί εκεί η δολοφονία δεν είχε «φασιστικές» υπογραφές…
    Επίσης είναι ντροπή και σκάνδαλο η είσοδος της ακροδεξιάς χρυσής αυγής στην βουλή και όχι η είσοδος των τριών πιο πάνω βουλευτικών κομμάτων....τα οποία πρέπει να παραμείνουν στην βουλή και η ακροδεξιά χρυσή αυγή να παταχθεί και να πεταχθεί έξω.

    Όσο για το πετρέλαιο του Αιγαίου από την στιγμή που ανήκει στα ψάρια του δεν μας πέφτει λόγος για το ποιός ,η, ποιοί θα κάνουν έρευνα και αξιοποίηση του...

    Τέλος, σήμερα οι κακοί δεν είναι οι Αμερικάνοι αλλά οι Γερμανοί....
    Οι Γερμανοί είναι οι φονιάδες (οικονομικοί) των λαών , εν αντιθέσει με τους Αμερικανούς που είναι οι καλοί-αντιρατσιστές-δημοκράτες-ανθρωπιστές. Ναι... οι Αμερικάνοι... που για χάρη των καταπιεσμένων λαών (από τις φασιστικές κυβερνήσεις του) , τους παρακαλάμε αλλά δεν υπάρχει και πρόβλημα όταν στέλνουν το ανθρωπιστικό νάτο να βάλει "τάξη και δημοκρατία" και να αποκαταστήσουν τα δικαιώματα του εκάστοτε λαού για δημοκρατία και κοινωνική δικαιοσύνη π.χ. Αφγανιστάν, Ιράκ,Σερβία,Λιβύη ....και τώρα σε Συρία.
    Κάποιοι “αριστεροί” καταδικάζουν αυτά τα φασιστικά καθεστώτα που σφάζουν τον λαό τους, αλλά είναι αρνητικοί όσο αφορά μια επέμβαση του νάτο π.χ. Συρία (τώρα). Το έπιασες το υπονοούμενο;
    Τώρα αυτά τα κράτη πλέουν σε πελάγη ελευθερίας και δημοκρατίας και όλοι είμαστε ευτυχισμένοι...(μούγκα τώρα για το τι γίνετε π.χ. στην Λιβύη).
    Το «αυγό του φιδιού» και η πονηρία της «αριστερής» απάτης, για να συγκαλύψουν το «αυγό του κροταλία», δηλαδή τον πλανητικό φασισμό της Νέας Τάξης που ζούμε.
    ΒΡΕ ΠΩΣ ΑΛΛΆΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΙΡΟΊ...

    Απορία : το κκε και ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας πότε θα κάνουν την ακόλουθη δήλωση : Στ' άρματα, στ' άρματα, εμπρός στον αγώνα ; Λέω κκε και όχι σύριζα γιατί αυτοί είναι oi “γνήσιοι αριστεροί-κουμουνιστές”.
    Για το κκε, το πασόκ-νδ-δημάρ-λάος είναι εγκληματικές οργανώσεις ; Πρέπει να τους κοπεί η κρατική χρηματοδότηση ; Να αρθεί η ασυλία των βουλευτών τους και να μπούνε στις φυλακές τουΚορυδαλλού ;

    Υ.Γ.
    Όλοι μιλάνε (blog-sites) για το ηλεκτρονικό φακέλωμα αλλά λίγοι σου δίνουν την δυνατότητα να σχολιάσεις χωρίς να φακελωθείς (π.χ. σαν ανώνυμος). Ευχαριστώ το ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ που μου δίνει αυτή την επιλογή.
    8.40

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η κα Ρένα Δούρου, τότε υπεύθυνη Ευρωπαϊκής Πολιτικής του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ , σημείωνε σε δήλωσή της:

    «Πέντε μήνες μετά από το ξεκίνημα της "άνοιξης της Συρίας", … τη στιγμή που ο λαός της Συρίας δίνει ένα αξιοθαύμαστο μάθημα θάρρους και αντίστασης σε ένα βάρβαρο καθεστώς, η διεθνής κοινότητα ουσιαστικά σιωπά, απορροφημένη από τις δυσμενείς οικονομικές εξελίξεις σε ΗΠΑ και Ευρώπη. Η στάση της όμως αυτή λειτουργεί ουσιαστικά ως "πράσινο φως" προς το καθεστώς Άσαντ για να συνεχίσει να πνίγει στο αίμα ακόμη και τις πιο ειρηνικές διαδηλώσεις. ΤΩΡΑ η διεθνής κοινότητα, με επικεφαλής τον ΟΗΕ και την ΕΕ, οφείλει να απομονώσει το αιμοσταγές καθεστώς, στηρίζοντας παράλληλα, πολιτικά και οικονομικά, τις δυνάμεις της αντιπολίτευσης. ΤΩΡΑ είναι πραγματικά η ώρα της έμπρακτης αλληλεγγύης προς το λαό της Συρίας».

    Και λίγες μέρες αργότερα η κα Δούρου επανήλθε δριμύτερη, λέγοντας:

    «… Η ΕΕ οφείλει να πρωτοστατήσει σε ένα ενιαίο διπλωματικό μέτωπο, που θα δώσει στον πρόεδρο Άσαντ να καταλάβει ότι έχει έλθει η ώρα των τίτλων του τέλους. Για την ομαλή μετάβαση σε ένα δημοκρατικό πολίτευμα, για να μην πάει χαμένο το αίμα των χιλιάδων θυμάτων, των Σύρων πολιτών, που καθημερινά αψηφούν το φόβο τους και διαδηλώνουν κατά του καθεστώτος. Η ΕΕ οφείλει μια τέτοιου είδους πρωτοβουλία στο λαό της Συρίας».


    Αυτή η δήλωση της κα Ρένα Δούρου (που δεν διαφέρει από την σημερινή στάση του ΣΥΡΙΖΑ) δεν δίνει πράσινο φως στο Νάτο? (τα ίδια λέει και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ).

    Τι εμφύλιος είναι αυτός με τους "εξεγερμένους" να είναι 800 εθνοτήτων, το Ισραήλ να έχει βορβαζίσει 4-5 φορές την Συρία , να πολεμούν στη Συρία μυστικές υπηρεσίες από άλλες χώρες (Οι αρμόδιες υπήρεσίες της Συρίας κάποτε συνέλαβαν 18 πράκτορες της Γαλλίας οι οποίοι συμμετείχαν στις ανατρεπτικές και τις βίαιες ενέργειες, στο πλευρό των «εξεγερμένων» της συριακής αντιπολίτευσης), και ανάμιξη πόσων άλλων Αραβικών κρατών με οπλισμό-χρήμα-μισθοφόρους , μόνο εμφύλιο και συριακή αντιπολίτευση δεν το λες.

    Συν ότι δεν λές τίποτα (ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ) όσον αφορά για τα πάμπολλα βιντεάκια και φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο με κάποιους να κόβουν λαιμούς και κεφάλια φωνάζοντας Αλλάχ ου άκμπαρ (άραγε ποιών?).

    ΑπάντησηΔιαγραφή