Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΣΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΟΥ ΣΑΡΑΓΙΕΒΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ - ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Ο βρώμικος πόλεμος της προπαγάνδας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Και πρέπει να θυμίσουμε πως αυτό το βρώμικο δολοφονικό παιχνίδι των ισλαμοφασιστών, παίχτηκε πριν από μερικά χρόνια και στην αγορά του Σαράγιεβο, για να δοθεί το πρόσχημα της Αμερικανονατοϊκής εισβολής... 

Image

Αγορά στο χωριό Αταρέμπ στην επαρχία του Χαλεπιού βομβαρδίδστηκε με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον 25 άνθρωποι, ανάμεσά τους δύο γυναίκες και τρία παιδιά.

"Ο αριθμός των θυμάτων της σημερινής επιδρομής εναντίον μιας αγοράς στο χωριό Αταρέμπ ανέρχεται στους 25, μεταξύ των οποίων και...
τρία παιδιά" ανέφερε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων σημειώνοντας ότι οι νεκροί μπορεί να αυξηθούν καθώς υπάρχουν πολλοί τραυματίες που νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.
 

"Ο τομέας που επλήγη ήταν μια αγορά, για αυτό και υπάρχουν πολλοί νεκροί. Οι δυνάμεις του καθεστώτος του Άσαντ έχουν εντείνει από τις 15 Δεκεμβρίου τις επιχειρήσεις τους εναντίον θέσεων των ανταρτών στην επαρχία αυτή και στην πόλη του Χαλεπιού, την πρώην οικονομική πρωτεύουσα της Συρίας που έχει πλέον διαιρεθεί σε "φιλοκυβερνητικές" και "αντικυβερνητικές" συνοικίες.
 

Άλλοι ακτιβιστές έδωσαν στη δημοσιότητα βίντεο στα οποία διακρίνονται πτώματα ανάμεσα σε χαλάσματα και σκηνές πανικού. Σε ένα από αυτά τα βίντεο μια γυναίκα ουρλιάζει δίπλα στο άψυχο κορμί ενός συγγενή της. Σε ένα άλλο ένας άνδρας σκύβει πάνω από ένα παιδί με κομμένο πόδι. Δεν είναι σαφές εάν το παιδί είναι ζωντανό ή νεκρό.

Προσοχή...
Ο βρώμικος πόλεμος της προπαγάνδας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Και πρέπει να θυμίσουμε πως αυτό το βρώμικο δολοφονικό παιχνίδι των ισλαμοφασιστών, παίχτηκε πριν από μερικά χρόνια και στην αγορά του Σαράγιεβο, για να δοθεί το πρόσχημα της Αμερικανονατοϊκής εισβολής. 

Ιδιες οι μέθοδοι... Ταυτόσημα σενάρια... Οι ίδιοι αρρωστημένοι εγκέφαλοι παραμένουν πρωταγωνιστές. Γι αυτό μη χάφτετε ότι σας σερβίρουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου