Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

ΟΥΑΟΥ... ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΤΟ ΑΦΜ ΤΗΣ "ΕΛΙΑΣ" ΚΑΙ ΔΕ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

Το ΑΦΜ της «Ελιάς» ζήτησε βουλευτής των ΑΝΕΛ - Η απάντηση των υπουργείων Δικαιοσύνης και Οικονομικών... 

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTZ9OfhmvVbNzJ-LPQvsOI8pDVf7DJtGuK36qTaBt958I2vNYZOqw

Καταλάβατε τώρα τι προσπαθούν να κουκουλώσουν όλοι αυτοί που υποτίθενται ότι κόπτονται για τη διαφάνεια στα οικονομικά των κομμάτων και βεβαίως την πάταξη της φοροδιαφυγής??? Κατα λαβατε πως όποια πέτρα τους και αν σηκώσει κανείς η μπόχα κατακλύζει το σύμπαν???

«Στοιχεία από τον φάκελο του φορολογούμενου δύναται να χορηγηθούν μόνο εφόσον δεν εμπίπτουν στις διατάξεις περί...
φορολογικού απορρήτου», απαντά εγγράφως ο υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Μαυραγάνης σε ερώτηση που είχε καταθέσει η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη, ζητώντας να ενημερωθεί ποιοι είναι οι ΑΦΜ των κομμάτων που συγκροτούν την «ΕΛΙΑ - Δημοκρατική Παράταξη» και ποιος είναι ο ΑΦΜ της ίδιας της ΕΛΙΑΣ.  
Η βουλευτής είχε απευθυνθεί και στον υπουργό Δικαιοσύνης Χαράλαμπο Αθανασίου και του ζητούσε να απαντήσει πότε εγκρίθηκαν από τη Δικαιοσύνη τα καταστατικά των κομμάτων της ΕΛΙΑΣ και αν αυτή παρουσιάστηκε ενώπιον της Δικαιοσύνης, ως συνασπισμός πολιτικών κομμάτων ή ως αυτοτελές και ενιαίο κόμμα.
Στην έγγραφη απάντησή του ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου αναφέρει ότι έχουν ζητηθεί στοιχεία από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου και μόλις αυτά περιέλθουν σε γνώση του υπουργείου θα τεθούν και υπόψη της βουλευτού.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου