Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

ΑΓΡΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗ ΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΟΠΑΠ

Διαβάζω με τη βοήθεια του «ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ» : Aυξάνει την τιμή-στόχο του ΟΠΑΠ η IBG... 

ΟΠΑΠ -ΚΕΡΔΗ -ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ

Σύμφωνα με την IBG χρηματιστηριακή η νέα τιμή αποδίδεται στις βελτιωμένες προοπτικές της ελληνικής οικονομίας, στην έμφαση που...
δίνει η διοίκηση στη μείωση των δαπανών αλλά και στις λιγότερες κεφαλαιουχικές δαπάνες για τα VLTs. Στα 15,5 ευρώ από 12,8 πριν αυξάνει την τιμή-στόχο για την μετοχή του ΟΠΑΠ η IBG σε έκθεση στην οποία διατηρεί τη σύσταση buy. 

Σύμφωνα με τη χρηματιστηριακή η νέα τιμή αποδίδεται στις βελτιωμένες προοπτικές της ελληνικής οικονομίας, στην έμφαση που δίνει η διοίκηση στη μείωση των δαπανών αλλά και στις λιγότερες κεφαλαιουχικές δαπάνες για τα VLTs. H IBG χαρακτηρίζει ικανοποιητικά τα μεγέθη του δ΄ τριμήνου του ΟΠΑΠ. Όπως αναφέρει η IBG μια θετική απόφαση από το ευρωπαικό δικαστήριο για το μονοπώλιο του Οργανισμού στο online betting θα μπορούσε να αυξήσει την τιμή-στόχο κατά 2,2 ευρώ. ΠΗΓΗ: euro2day.gr 

Σε άλλο άρθρο αυγχρονίζεται από πολύ κοντά και η Eurobank και αν το ξενυχτίσω, πιθανόν να βρώ και άλλες «εκθέσεις» που εκθέτουν πολλούς.

ΟΠΑΠ -ΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ -Financial TimesΤο…. προκαθορισμένο στοίχημα ξεπουλήματος του ΟΠΑΠ, στο περίεργο γκρουπ που συμμετέχει και ο Μελισσανίδης, ουσιαστικά οριστικοποιήθηκε τη πρωτομαγιά του 2013, αλλά μας το τρέναραν λίγους μήνες, για να δείξουν πως τάχα κάνουν κάποιες στοιχειώδης διαδικασίες και «διαπραγματεύσεις» με…. έναν παίχτη!!! Ανακοινώθηκε 11 Αυγούστου και αρχές Οκτωβρίου 2013, ο δήθεν πνέων τα λοίσθια ΟΠΑΠ, παραδόθηκε στην Emma Delta, των Μελισσανίδη και του πάμπλουτου Τσέχου Smecj.

Κάτω από ομαλές οικονομικές συνθήκες, το «επενδυτικό ενδιαφέρον» και η βέβαιη αποκρατικοποίηση, θα έπρεπε να ανέβαζε τη μετοχή του ΟΠΑΠ και τη διαπραγματευτική θέση του Ελληνικού δημοσίου…. Τρίχες!!!! Το παιχνίδι ήταν προκαθορισμένο και η μετοχή κρατήθηκε χαμηλά, με τελικό τίμημα τα… 5,82 € περίπου το κομμάτι…. Και Ώωωωω!!! του Μελισσανίδιου θαύματος!!! Ο δήθεν προβλήματικός ΟΠΑΠ, με 31-12-2013, βγάζει τρελά κέρδη, στα οποία εποφελούνται οι νέοι ιδιοκτήτες με το 33% τους!!! Σε 2,5 μήνες μετά τις τζίφρες!!! 

ΔΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΩ, ΤΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΚΕΡΔΩΝ…

ΟΠΑΠ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ -ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ -ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ -ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ 

Αντιστρόφως ανάλογα, ένα δημοσίευμα, στις 4 Φεβρουαρίου 2014 των Financial Times, για διενέργεια ανακρίσεων, για τον τρόπο ξεπουλήματος του ΟΠΑΠ. Επίσης γνωστοποιήθηκε και κάποια καταδίκη του Μελισσανίδη. Πάλι κάτω από ομαλές οικονομικές συνθήκες, ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, θα έπρεπε να βουλιάξει τη μετοχή του ΟΠΑΠ…. ΑΜ, ΔΕΝ….

Σε ελάχιστους μήνες, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΘΕΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΟΠΑΠ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, η μετοχή του ΟΠΑΠ, ακολουθεί μια έντονα ανοδική πορεία στο αμαρτωλό χρηματιστήριο και ήδη έχει υπερδιπλασιαστεί και από τα 5,82 € που αγόρασε τον Οκτώβριο η ομάδα Μελισσανλίδη – Smecj, βρίσκεται στα 11,31 € ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΟΙ, ΤΗ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΣΤΑ 15,5 € όπως είδαμε στην αρχή της ανάρτησης!!!!!! Σε λίγους μήνες ΧΩΡΙΣ ΓΕΓΟΝΟΤΑ!!!!

Ο Μπαρμπανίκος πιστεύει, ότι υπάρχει ευρύτερο σχέδιο επανεγκλωβισμού κορόϊδων, και τα όσα περίεργα παίζονται με τη μετοχή του ΟΠΑΠ, είναι εργαλείο των επιτήδιων κερδοσκόπων, να προκαλέσουν αγοραστικό ενδιαφέρον και μεγαλύτερη άνοδο των τιμών των μετοχών, αφού οι τράπεζες είναι ευνουχισμένες για άλλους κερδοσκοπικούς λόγους, και δεν μπορούν να παίξουν τον ρόλο του νεροκουβαλητή.

Ο Μπαρμπανίκος σας έχει προειδοποιήσει πολλές φορές. Μην ακούτε υα συγκυβερνητικά παπαγαλάκια, γιατί θα κλάψετε γοερά. Οι ξένοι ξέρουν περισσότερα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου