Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Ο ΕΝΑΣ ΤΕΝΕΚΕΣ ΛΕΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΞΕΓΑΝΩΤΟ

Το "όχι" του Γιώργου Παπανδρέου στο άρθρο 2 του πολυνομοσχεδίου για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών δεν εξόργισε μόνο τον Ευάγγελο Βενιζέλο αλλά και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Προκάλεσε όμως τη... συμπάθεια του "αντιπάλου" Παναγιώτη Λαφαζάνη... 

http://www.newsit.gr/files/Image/2014/04/01/resized/papandreou_vouli_periergi_533_355.jpg

Στους διαδρόμους της Βουλής, σύμφωνα με τον ΒΗΜΑτοδότη, ο Μιχάλης Κασσής, ένας από τους "αντάρτες" του γάλακτος που...
τελικά υπερψήφισε το άρθρο 1, μιλούσε για τον πρώην πρωθυπουργό με βαριές εκφράσεις.
"Ο Παπανδρέου είναι τενεκές ξεγάνωτος. Έπρεπε να τον είχε διαγράψει ο Βενιζέλος και να πάμε αμέσως σε εκλογές. Δεν μπορεί, κύριε Παπανδρέου, όταν ήσουν πρωθυπουργός να δίνεις 25 δισ. στις τράπεζες και τώρα να μην ψηφίζεις το άρθρο για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών".

Και συνέχισε βάζοντας αυτή τη φορά στόχο τον Απόστολο Κακλαμάνη: "Τον Κακλαμάνη έπρεπε ο Βενιζέλος να τον πετάξει έξω με τις κλωτσιές και να πάμε σε εκλογές. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να φοβόμαστε τις εκλογές".


"Ντροπή σου! Δεν ξέρεις τι σου γίνεται!"
Η πρώτη που άκουσε το "όχι" του πρώην πρωθυπουργού ήταν η νυν υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και πρώην υφυπουργός Παιδείας (επί Παπανδρέου), Εύη Χριστοφιλοπούλου.

Όπως γράφει σήμερα ο ΒΗΜΑτοδότης, η κα Χριστοφιλοπούλου, μόλις άκουσε τι ψήφισε ο Γιώργος Παπανδρέου σηκώθηκε από τη θέση της λέγοντάς του: "Δεν ντρέπεσαι, ντροπή σου, δεν ξέρεις τι σου γίνεται".

Το περίεργο (για τον πολιτικό πολιτισμό μας...) ήταν πως από τη στάση της ενοχλήθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης. "Έτσι μου ερχόταν, όταν την είδα να μιλάει μ' αυτόν τον τρόπο σ' έναν πρώην πρωθυπουργό, να σηκωθώ και να την πλακώσω στις... σφαλιάρες" είπε στους δημοσιογράφους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου