Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ - ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ

Οι δολοφονημένοι είναι δυο Ελληνόπουλα και αυτοί που έβαψαν με αίμα τη λεωφόρο Ηρακλείου έχουν ξεκάθαρο στόχο - Να δολοφονήσουν το Ελληνισμό...

Το τελευταίο που μας ενδιαφέρει, είναι το τι πίστευαν αυτά τα Ελληνόπουλα. Γι αυτό και οφείλουμε να αντιληφθούμε πως οι σφαίρες των δολοφόνων, τους σκότωσαν γιατί "κλείδωσαν" στο στόχαστρο την ίδια την Ελλάδα.

Αυτή η δολοφονία ήταν ύπουλη, γιατί μέσα από αυτήν επιχειρείται να ζωντανέψει ο βρικόλακας του εθνικού διχασμού. Είναι αυτό που οφείλουμε να μην επιτρέψουμε να συμβεί, όποιο και αν είναι το τίμημα...

Η Χρυσή Αυγή, προσπάθησε να στηρίξει την πολιτική της υπόσταση στα κηρύγματα του μίσους και του εθνικού διχασμού. Αλλά αυτή η δολοφονία δεν πρέπει να παρασύρει κανέναν. Κανείς δε δικαιούται να αντιμετωπίσει τους χθεσινούς νεκρούς με τον ίδιο τρόπο. Θα είναι προσβολή απέναντι στην πατρίδα μας, αν τολμήσουμε να αντιμετωπίσουμε τους δολοφονημένους Έλληνες με τη λογική του νεοναζισμού.

Δολοφονήθηκαν δυο Έλληνες πολίτες. Και δολοφονήθηκαν γιατί...
Στοχοποιήθηκε η πατρίδα μας και ολόκληρη η Ελληνική κοινωνία. Αυτή η δολοφονία, όπως και η δολοφονία του Παύλου Φύσσα, συνιστούν πισώπλατο χτύπημα στην ίδια την Ελλάδα.

Κανείς δε δικαιούται να παραμυθιάζεται με τη φιλολογία της τρομολαγνείας. Αυτό που έδρασε είναι το παρακράτος...
Όλα δείχνουν πως έδρασε συνεπικουρούμενο (πιθανότατα και χορογραφημένα) βάσει σχεδίου μυστικών υπηρεσιών και σκοτεινών μηχανισμών, που ενδέχεται να εξυπηρετούν και αλλοεθνή συμφέροντα.

Μέσα από αυτή τη δολοφονία αυτοί υπηρετούνται είναι...
Οι πολιτικές συμμορίες που μέσα από μια δραματική αλλαγή της ατζέντας της επικαιρότητας, θα ολοκληρώσουν το εθνοκτόνο σχέδιο σε βάρος της χώρας. Και...
Τα ξένα κέντρα και οι σκοτεινοί μηχανισμοί, που επιχειρούν να επενδύσουν σε μια ισοπεδωμένη Ελλάδα, την οποία θα καταστρέψει εκ θεμελίων η πιθανή πλεον αναβίωση με τρόπο δραματικό του εθνικού διχασμού.

Αυτό το ύπουλο σχέδιο, οφείλουμε να ανακόψουμε με κάθε τρόπο...


Σχετικά μας άρθρα...

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΚΤΡΟΠΗΣ

ΔΥΟ ΚΡΙΣΙΜΑ ΛΑΘΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΟΡΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

ΠΟΣΟ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΗΛΙΘΙΟΙ???

ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΑ

"ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου