Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ: ΠΑΣΟΚ - ΕΙΔΙΚΟΤΗΣ: ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΣ

ΠΟΔΗΜΑΤΑ ΑΝΝΥΆννυ Ποδηματά… Ευρωβουλευτής ΠΑΣΟΚ… Την ξέρετε?… Όχι?… Ούτε κι΄ εγώ!!!… Δηλώνει αντιτροϊκάνα...

ΤΟ ΑΚΡΟΝ ΑΩΤΟΝ ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ — Είναι Ευρωβουλευτίνα του ψευδοΠΑΣΟΚ, από το 2007 και αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου από το 2011, παρακαλώ.

Σιγά τα λάχανα θα μου πείτε, γιατί με τα αντιπροεδριλίκια γίνεται χαμός στο Ευρωκοινοβούλιο…. Οι μισοί, αντιπρόεδροι δηλώνουν!!! Η κυρία έχει καταφέρει, να μη τη ξέρει κανείς, εκτός από τον γκαγκά Παπανδρέου που τη διόρισε. Διότι τα ευρωφασισταριά, δεν εκλέγονται, αλλά διορίζονται από τον εκάστοτε αρχηγό και οι ευρωεκλογές, είναι μια τυπική φασιστική διαδικασία. Όμως οι ευρωεκλογές (όπως και οι δημοτικές) πλησιάζουν με μεγάλη ταχύτητα και η πράσινη λαχανίδα του ευρωκοινοβουλίου, φαίνεται γλυκισμένη και πολύ γουστάρει τη ταμπέλα της εικονικής αντιπροέδρου. Φαίνεται όμως ότι...
Έχει χάσει κάθε επαφή με το περιβάλλον, διότι, τι να πω και τι να υποθέσω, όταν ακόμα δεν έχει γίνει ευρωσυνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ της πολιτικής απάτης. Ελπίζει ότι θα επανεκλεγεί με το ψευδοΠΑΣΟΚ???

Αφού επί 7 και πλέον έτη δεν κατάφερε να τη γνωρίσουμε, η πράσινη λαχανίδα Ποδηματά, κυκλοφόρησε ευρέως πως, ανακοίνωση, για να μάθουμε κι΄ εμείς οι θνητοί, ότι κατέθεσε ιδιόκτητη πρόταση στο Ευρωκοινοβούλιο πρόταση, με την οποία φιλοδοξεί να θέσει υπό…. κηδεμονία την Τρόϊκα. ΔΗΛΑΔΗ:  ΔΝΤ, ΕΚΤ και Ευρωπαϊκή Επιτροπή!!!! Η τελευταία, με τους επίτροπους κατά μόνας, απαντά όποτε ευκαιρεί σε ερωτήσεις, αλλά δεν κηδεμονεύεται με τίποτα. Όσα για ΔΝΤ και ΕΚΤ το θέμα της κυρίας έχει τόση σοβαρότητα, όσο και το φασιστική απόκομμα στο οποίο ανήκει.

Θα μου πείτε πάλι, καλά τόσα (7 και) χρόνια, γιατί δεν σκαρφίστηκε κάτι να το κινήσει, είτε με τον γκαγκά Παπανδρέου ή με τον αντισυνταγματολόγο Βενιζέλο???… Δεν γνωρίζω και φοβούμαι ότι το θέμα εκτρέπεται από τη νομική και οικονομολογική επιστήμη, στο επιστημονικό πεδίο του Σταυρουπόλ ή και του Δαφνίου.

Εκείνο δε που οριστικοποίησε την άποψή μου, ότι βρίσκεται σε κατάσταση πλήρους πολιτικής σύγχυσης, είναι το ότι η κυρία πράσινη λαχανίδα, είναι μέλος της Επιτροπής Οικονομικών & Νομισματικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου…!!! Αν δε υποθέσουμε ότι δεν υπάρχει τίποτις το παθολογικό, τότε είμαι βέβαιος ότι μας δουλεύει αγρίως, για να θυμηθούμε το ψευδοΠΑΣΟΚ (ή την όποια συνιστώσα εν τέλει επιλέξει) στις ευρωεκλογές του άμεσου μέλλοντος.

Μη ξεχάσετε να την…. τιμήσετε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου