Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

ΓΕΝΟΣΗΜΑ... ΕΥΓΕΝΟΣΗΜΑ... ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΩΓΛΟΔΥΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

ΓΕΝΟΣΗΜΑ ΦΑΡΜΑΚΑ 1GENERIC &…. ΕΥ-GENERIC(κατ” ευφημισμόν) ….και οι οι «τρωγλοδύτες» της πολιτικής...

Άλλαξε ο καιρός ….εμφανίστηκαν οι πρώτες ιώσεις ….κόλλησα ….έκανα πυρετό ….πήγα στον ΕΟΠΥΥ και ο γιατρός «συνταγολόγησε» την δραστική ουσία ενός αντιβιοτικού.  
Ο φαρμακοποιός αφού μου ζήτησε να πληρώσω την συμμετοχή ….μου είπε πονηρά!
Αυτό που σου έδωσα δεν είναι απλώς γενόσημο είναι ευγενόσημο (δηλαδή πιο πιστό αντίγραφο, πιο κοντά στο πρωτότυπο).
Ρε φαρμακοτρίφτη του λέω ….μήπως είναι κατ” ευφημισμόν;
Όχι-όχι μου λέει …έχει έγκριση κατ” ευθείαν από το υπουργείο!
Καλού-κακού, αφού πήρα το φάρμακο...
ξαναπέρασα από το γιατρό να το δει ….μη την πάθω σαν τον Μήτσο τον μακαρίτη….

Μόλις το είδε ο γιατρός πετάχτηκε όρθιος ….τράβαγε τα μαλλιά του!
Ρε, μου λέει, αυτό που σου έδωσαν δεν είναι απλό γενόσημο ….είναι γενόσημο μαϊμού ή καλύτερα σαν τον κώλο της μαϊμούς ….δεν είδες το σήμα απ” έξω;
Πήρε το φαρμακοποιό τηλέφωνο και αφού τον στόλισε -με κοσμητικά επίθετα- του είπε ότι δεν πρέπει να ξαναδώσει φάρμακα με αυτό το σήμα, είναι του κώλου -είπε- ….προκαλούν παρενέργειες και «βλακώδες σύνδρομο» στους ασθενείς. Ξαναγύρισα στο φαρμακείο ….αγόρασα το πρωτότυπο ….πλήρωσα την διαφορά και είπα στο γκουβέρνο ….άντε και γαμηθείτε ρε που θα δηλητηριαστώ για λίγα ψωρο-ευρώ.

ΕΥ-ΓΕΝΟΣΗΜΑ ΦΑΡΜΑΚΑ 1 Αφιέρωμα ….κατάλληλο για τον «απαίδευτο» έμπορο γνώσης και το βάρβαρο γκουβέρνο.
Χρειάστηκε ν” αγοράσω ένα ευ-γενόσημο (κατ” ευφημισμόν) για να καταλάβω ότι το δούλεμα και το κλέψιμο ….πάνε σύννεφο!


Εσείς πάντως ….οι *»τρωγλοδύτες» της πολιτικής(αιδώς αχρείοι) έχετε πετύχει στον σκοπό σας ….σκότωνε με τον τρόπο σας, τους άρρωστους και τους ανάπηρους και ζητάτε από τους γέρους να βάζουν τέρμα στη ζωή τους ….σπρώχνοντάς τους προς τα εκεί, με τις εξευτελιστικές συνταξιοδοτικές παροχές σας και την υποβαθμισμένη περίθαλψη ….με την εξαθλίωση και την ταπείνωση  ….πιστεύοντες άμα -ρε ψευτοελληναράδες- ότι γίνονται εμπόδιο στο προκάτ success story σας και τις διαρκείς κομματικές μετακινήσεις των πολιτικών λωποδυτών της φυλής.
Θέλετε να σβήσετε την δυσμενή για εσάς πολιτική μνήμη ….που μοιραία κουβαλάει ο μεγαλύτερης ηλικίας πολίτης αυτής της χώρας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ.
Τρωγλοδύτες αποκαλούνταν από τους αρχαίους Έλληνες εκείνοι οι λαοί που η κοινωνική τους ανάπτυξη ήταν πολύ χαμηλή και ζούσαν μέσα σε σπηλιές που συχνά τις έσκαβαν οι ίδιοι. Τέτοιοι λαοί, στα αρχαία χρόνια υπήρχαν στην Αιθιοπία, Λιβύη, Σκυθία, Καύκασο, Αίγυπτο. Ζούσαν σε πρωτόγονες συνθήκες, τρώγοντας ζώα και ερπετά, εφάρμοζαν την πολυγαμία, γυρνούσαν γυμνοί, σκότωναν τους άρρωστους και ανάπηρους και οι γέροι τους έβαζαν μόνοι τέρμα στη ζωή τους, όταν έφταναν τα 60 περίπου χρόνια, πιστεύοντας ότι γίνονται εμπόδιο στις διαρκείς μετακινήσεις της φυλής. Σήμερα, υπάρχουν ακόμη μερικές φυλές τρωγλοδυτών στη Β. Αφρική. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου