Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

ΝΑ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ (Βίντεο)

Και να μερικά μερικά από τα λόγια που δεν τόλμησαν να πουν τα ντόπια προσκυνημένα ανδρείκελα που ανέχτηκαν την επέλαση των γερμανικών ληστοσυμμοριών...

γράφει ο REPORTO

Σήμερα πολύ επιχειρούν να κάνουν σπέκουλα αναφερόμενοι στο έργο του και στην πολιτική διαδρομή του. Με παργματικά γεγονότα ίσως. Αλλά κύρίως με ψέμματα και με υπερβολές, ακόμη και με τερατώσεις ανακρίβειες. Ωστόσο υπάρχουν δυα αλήθειες που μόνο υποκριτές τολμούν να προσπεράσουν. Ποιές είναι αυτές???...

  • Η πρώτη είναι, πως οι σύγχρονοι επικριτές του αποτελούν ένα ετερογενές συνονθύλευμα που το συναπαρτίζουν και οι κάθε λογής ευαισθητούληδες από το χώρο της "Αριστεράς" (έτσι τουλάχιστον αυτοπροσδιορίζονται) και μαζί τους οι Μπαρόζοι, οι Ολανδρεόυ, και τα λοιπα κατακάθια της "δημοκρατικής" και ουμανιστικής Ευρώπης ( μαζί τους φυσικά και τα Ελληνόφωνα αδρείκελα). 'Ολοι εκείνοι δηλαδή που ξορκίζουν τους διωγμούς επί των ημερών του, αλλά που πρόθυμα δολοφόνησαν και συνεχίζουν να δολοφονούν, στη Λιβύη, στην Παλαιστίνη, στη Συρία σήμερα, στη Σερβία χθές, ακόμη και μέσα στην ίδια μας την πατρίδα των εθνοκτόνων πολιτικών, των πεινασμένων μαθητών, των άστεγων και των περίπου 5.000 δολοφονημένων. Αυτός ο συρφετός από ουμανιστές και δημοκράτες έχει άποψη που ταυτίζει αυτόν τον ηγέτη με το ναζιστικό χασάπη των λαών.
  • Η δεύτερη αλήθεια που επίσης προσπερνούν, είναι πως αυτό ο ηγέτης ενέπνευσε το μεγάλο πατριωτικό πόλεμο του λαού του. Ενός λαού που συνέτριψε τη χιτλερική δολοφονική μηχανή, δίνοντας εκατομμύρια νεκρούς στη μάχη της πατριωτικής περηφάνειας.
Σήμερα στη Βουλή, οι προσκυνημένοι και οι δωσίλογοι, δίνουν μια "μάχη" με ζητούμενο τη δικαίωση του εθνοπροδοτικού τους ρόλου.

Βάλτε λοιπόν όλα αυτα τα τσουτσέκια από τη μιά... Βάλτε από την άλλη τα λόγια που θα ακούσετε στο βίντεο που ακολουθεί.. και τότε θα καταλάβετε γιατί στο άκουσμά του βγάζει σπυριά η σύγχρονη γονατιστή τσογλαναρία.

Καθαγιάζουμε το έργο του στο σύνολό του??? Βεβαίως και όχι. Αλλά όταν ηγέτες σαν αυτόν κράτησαν ψηλά την περηφάνεια της δικής του πατρίδας, οι πρόγονοι των νεοδωσίλογων φορούσαν κουκούλα και κατέδιδαν στα γκεσταπίτικα αποσπάσματα τους πατριώτες που πολεμούσαν τον κατακτητή.


Σήμερα, στη νέα επέλαση του ναζιστικού άξονα, οι δολοφόνοι των λαών έχουν τους δικούς τους ανθρώπους στη βρώμικη εξουσία που έχτισαν...

"ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου