Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ Η ΤΡΟΪΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΔΟΥΛΙΚΑ ΤΗΣ

Διότι, αν είναι ηλίθιοι δεν είναι ικανοι να κυβερνούν... Αν είναι εφιάλτες τότε πρεπει να δικαστούν για εσχάτη προδοσία... Έτσι... Απλά και ξεκάθαρα...

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Παναγούλης ζητάει να λογοδοτήσει στη Βουλή η τρόικα, οι τεχνοκράτες της καταστροφής όπως τους αποκαλεί σε ερώτηση του προς τον Γ. Στουρνάρα.

Να ακολουθήσει το παράδειγμα του προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κ. Σουλτς και να εισηγηθεί στον πρόεδρο της Βουλής τη...
λογοδοσία των στελεχών της τρόικας στην Επιτροπή Οικονομικών, ζητάει με ερώτηση που απευθύνει στον κ. Στουρνάρα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Παναγούλης. 

Ανάμεσα στα ερωτήματα που επίσης θέτει ο κ. Παναγούλης προς τον υπουργό Οικονομικών είναι και εάν έχει υπολογισθεί το ύψος της ζημίας που προκάλεσαν «οι τεχνοκράτες της καταστροφής», εάν «θα απαιτήσει αποζημίωση για τα λάθη του οικονομικού προγράμματος για την Ελλάδα που οδήγησαν σε φτωχοποίηση τους Έλληνες και σε 4.000 αυτοκτονίες» και ακόμα αν θα ζητήσει από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, την ΕΚΤ και το ΔΝΤ την απομάκρυνση των μελών του κλιμακίου της τρόικας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου