Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΥΠΟΠΤΟΙ

Το ύψιστο αστυνομικό παν-ΔΑΙΜΟΝΙΟ της χούντας…Είμαστε καταδικασμένοι, σε κάθε χούντα να γελάμε (και να κλαίμε) με τα έξυπνα της αστυνομίας... Ακόμα αναρωτιέμαι τι θέλει να πει ο ποιητής…. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΚΙΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ

Αν οι δημοσιοποιηθείσες φωτογραφίες, είχαν μπει σε τεστ ευφυΐας για εισαγωγή σε αστυνομική ή στρατιωτική σχολή, θα έπρεπε να κοβόντουσαν αβλεπί, όλοι οι μαλάκες που θα επιχειρούσαν να κάνουν ανάλυση της εικονιζόμενης μαλακίας, ως άκρως επικίνδυνοι για τη δημόσια ασφάλεια. Όμως στις χούντες προέχουν τα προσόντα επίκυψης και μακριάς γλώσσας. Οι ηλίθιες εικόνες συνοδεύονται από το επίσης βλαμμένο κείμενο:... 

ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ 
Αθήνα, 04 Νοεμβρίου 2013  
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Στο πλαίσιο προανάκρισης που διενεργεί η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Ε.Β.), για την ανθρωποκτονία δύο ημεδαπών και το σοβαρό τραυματισμό τρίτου, την 19:05 ώρα περίπου της 01-11-2013, στο Νέο Ηράκλειο Αττικής, δίνονται στη δημοσιότητα περιγραφή και (5) φωτογραφίες, που απεικονίζουν έναν από τους δράστες της επίθεσης, καθώς και περιγραφή και (12) φωτογραφίες της δίκυκλης μοτοσικλέτας, που χρησιμοποίησαν οι δράστες. 

Ειδικότερα, πρόκειται για άνδρα αδύνατο, ύψους 1.70 με 1.75 μ., που φορούσε τζιν παντελόνι, σκούρου μπλε χρώματος, λευκά υποδήματα, μαύρο σακίδιο στην πλάτη και καπέλο τύπου τζόκεϊ ή κράνος μοτοσικλετιστή λευκού χρώματος.

Με εξαίρεση δύο (2) μόνο φωτογραφιών της μοτοσυκλέτας, όλο το υλικό είναι για τα σκουπίδια. Δεν απομένει, παρά να μας πουν, ότι δέχθηκαν και πάνω από…. 100.000 τηλεφωνήματα φιλομπατσικών πολιτών, οι οποίοι και δήλωσαν ότι αναγνωρίζουν τον δράστη στο πρόσωπο του… Βορίδη!!!! Να μας πουν και το όνομα του ΕΛ.ΑΣ.ίτη αξιωματικού που έδωσε τα σκουπίδια στη δημοσιότητα, για να υπολογίσουμε πότε θα τον δούμε τον σκερβελέ και αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ …
Εκτός και αν μας τον κλέψει η CIA και το FBI… 

Τελικά, με αυτές τις εικόνες, μάλλον όλοι ύποπτοι είμαστε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου