Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΔΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΦΕΛΩΝ ΜΕ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

Τις τελευταίες ημέρες είναι εμφανές για όποιον δεν είναι ηλιθιος ότι η Άγκυρα επιχειρεί να δημιουργήσει ένα κλίμα ελεγχόμενης προς το παρόν έντασης... 

Υπερπτήσεις σε ελληνικά νησιά, παραβιάσεις χωρικών υδάτων από φρεγάτα, προκλητικοτατες δηλώσεις του Ερντογάν για την Κύπρο.
Σ΄ αυτό το κλίμα οι Τούρκοι έφεραν ξανά στο προσκήνιο την υπόθεση της πτώσης ενός διθέσιου αεροσκάφους F 16 στο Αιγαίο, με την “είδηση” που πολλές φορές έχει δημοσιευθεί για έναρξη επιχείρησης εντοπισμού της σορού του νεκρού πιλότου. Ο δεύτερος χειριστής είχε εκτιναχθεί.

Τα υποννοούμενα των Τούρκων όλα αυτά τα χρόνια μιλούν για “καταρρίψεις” και άλλα σχετικά. Η χήρα του πιλότου το υποστηρίζει ανοιχτά και...
ζητά αποζημιώσεις. Τίποτα απ΄ όλα αυτά δεν έχουν αποδειχτεί.
Να τα υποστηρίζουν οι Τούρκοι δεν είναι πρόβλημα. Έχουν υποστηρίξει πολλές ανοησίες . Το να εμφανίζονται στην Αθήνα υποστηρικτές αυτών των απόψεων - από χρυσαυγίτικης “απόχρωσης” μέσο “ενημέρωσης”- και των “ειδήσεων” οι οποίες μάλιστα συνοδεύονται και από...θριαμβολογίες αποδεικνύει πολύ απλά ότι “η βλακεία είναι αήττητη”! Ελπίζουμε να πρόκειται περί απλής ηλιθιότητας η οποία ελπίζουμε ότι δεν θα μας κοστίσει τίποτα.

Αν δεν πρόκειται για τον “θρίαμβο της βλακείας” στο κυνηγητό της...επιτυχίας τότε τα πράγματα είναι εξαιρετικά σοβαρά και αναμένουμε με πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον την αντίδραση πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου