Σάββατο 7 Απριλίου 2012

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ... ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ (ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΓΕΛΙΟ)

«Την επόμενη των εκλογών με την εξουσία που θα έχω, θα διώξω από την Ελλάδα τον κ. Τόμσεν και την παρέα του»…»

γράφει ο Reporto

Το παραπάνω είναι μια δήλωση. Όπως την βλέπει κανείς θα μπορούσε να υποθέσει πως έχει διατυπωθεί από ένα πρόσωπο επιπέδου τουλάχιστον από …πλανητάρχη και πάνω.

«Να διώξω τώρα τον κ. Τόμσεν και την παρέα του??? Να τον διώξω!!!… Αύριο πως θα πληρώσω μισθούς και συντάξεις???»

Και αυτό είναι επίσης μια δήλωση. Διαβάζοντας την παραπέμπει τουλάχιστον σε εθνικό ήρωα, που αφού θυσίασε το σύνολο της προσωπικής του περιουσίας για το καλό των συμπολιτών του, αναγκάστηκε να πάρει μια θεαματική διεθνή πρωτοβουλία για να εξασφαλίσει το μέλλον τους και την προοπτική τους.

Αν δεν ανακαλύψατε ακόμη ποιος είναι ο υποψήφιος για το …Πάνθεον των ηρώων, κάντε ένα κλικ παρακάτω για να πάρετε τη βοήθεια του κοινού…


Βοήθεια του κοινού:
Και οι δύο δηλώσεις έχουν διατυπωθεί από πολιτικό άνδρα εγνωσμένου κύρους, με απεριόριστες εξουσίες στον τόπο του, τις οποίες τις έχει χρησιμοποιήσει αποκλειστικά και μόνο για το καλό του λαού του.

Για όσους ακόμη δε τον ανακάλυψαν, θα παρασχεθεί μια έξτρα βοήθεια αυτή τη φορά αποσύροντας την κουρτίνα Νο1.

Κουρτίνα Νο1:
Η πρώτη δήλωση από αυτές διατυπώθηκε στο Ελλαδιστάν (προτεκτοράτο του Σουλτανάτου του 4ου Ράιχ) το εθνοσωτήριο έτος δυο χιλιάδες και κάμποσο, όταν ο μεγαλοδύναμος εισακούγοντας τις εκκλήσεις του εθνικού ήρωα, έστειλε τον δούλον αυτού Παπαδήμιο, προκειμένου να επιληφθεί της σωτηρίας του προτεκτοράτου που ευρίσκετο ένα βήμα πριν από την καταστροφή.

Η δεύτερη δήλωση διατυπώθηκε σήμερα και κατά το ίδιο εθνοσωτήριο έτος, κατά τη διάρκεια περιοδείας του θεόσταλτου με τις απεριόριστες εξουσίες, ο οποίος ψαρεύοντας ξεπεσμένους ψηφοφόρους στο Βύρωνα (συγνώμη… συγκροτώντας τη λεγεώνα του Θεού ήθελα να πω), αποκάλυψε σε αυτούς το μεγαλεπήβολο σχέδιο του ανθρώπου.

Ναι… Ναι… αυτό ήταν το σχέδιο του ανθρώπου…

Χρησιμοποίησε (για το καλό του λαού του) τον κ. Τόμσεν για να μπορεί να δώσει μισθούς και συντάξεις (ο ταμίας)… και τώρα που τις εξασφάλισε αφειδώς και τις συντάξεις και τους μισθούς ( η ψωνάρα)… σηκώνει το ανάστημα του ( ο Τρόντζος) και στέλνει τον κ. Τόμσεν στον αγύριστο…

Αν ακόμη δεν καταλάβατε για ποιον πρόκειται, τότε ετοιμάστε τον ζουρλομανδύα… Φωνάξτε τον ψυχίατρο… και βγάλτε του την κουκούλα του αθεόφοβου θεομπαίχτη, κάνοντας ένα ακόμη κλικ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου