Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

Να ποιά είναι τα σούργελα που σου πλασάρισαν ως κυβέρνηση της "Αριστεράς"

Άκου φιλαράκο… Στις 25 του Γενάρη πιάστηκες κότσος, αλλά αυτό ας πούμε πως είναι το τρυφερό σου μυστικό. Από χθες όμως, είσαι περισσότερο υπόδουλος κι ακόμη πιο ταπεινωμένος. Η επιχείρηση της γενικευμένης σου αποβλάκωσης βρίσκεται ήδη σε πλήρη εξέλιξη, κι αυτό που γίνεται δεν είναι για να χασκογελάς...

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Το σούργελο που σου πλασάρισαν ως φωτισμένο ηγέτη, δεν ήταν παρά ένα καμουφλαρισμένο ανδρείκελο, που στο σερβίρισαν σε συσκευασία μαχητή. Και η μοναδική του προίκα, δεν ήταν η γιαλατζή μαγκιά που σε καθήλωσε, αλλά το ταπεινωτικότερο μνημόνιο όλων των εποχών, που τα χαράματα αυτής της αποφράδας μέρας βαφτίστηκε «νόμος του Ελληνικού κράτους».

Και μέχρι να συνειδητοποιήσεις την έκταση της ηλιθιότητας ή της συνενοχής (εσύ αποφασίζεις) που σε βαραίνει γι αυτή την εξέλιξη, φρόντισαν να σου εξασφαλίσουν το επόμενο διλημματάκι για να χεις ν ασχοληθείς, μέχρι να βρεθείς αντιμέτωπος με το λάκκο που σου άνοιξαν και περιμένει να σε καταπιεί στο επόμενο βήμα.

Ποιος είναι λοιπόν πιο ΣΥΡΙΖΑ από τον ΣΥΡΙΖΑ???
Ο Τσίπρας και οι αδίστακτοι πολιτικοί σαλταδόροι που τον ακολούθησαν ανεπιφύλακτα στον προσωπικό και πολιτικό του εξευτελισμό???

Ή μήπως η Ζωή με τους «επαναστατημένους» ντεσπεράντος που ψιλοστοιχήθηκαν πίσω από το… 
one woman show και επιχειρούν να εμφανιστούν ως περήφανοι αρνητές στον άθλιο δωσιλογικό κατήφορο των υπολοίπων???

Καλό το show… Συμφωνώ… Αλλά για σκέψου… 
Αν η κυβέρνηση δεν ήταν τόσο ξεφωνημένη… 
Αν η συμμορία των εκβιαστών που την ταπείνωσε… 
Αν όλοι αυτοί δεν ήθελαν να την ταπεινώσουν στο μέγιστο βαθμό, και της επέτρεπαν να είχε τηρήσει τουλάχιστον τα διαδικαστικά προσχήματα… 

Τότε τι διαφορετικό επί της ουσίας θα άκουγες απ όλους αυτούς που σήμερα επιχειρούν να εμφανίζονται ως «ανυπότακτοι και επαναστάτες», εξαντλώντας την "επανάστασή" τους σε ζητήματα διαδικασίας και κανονισμού της Βουλής, εξαπατώντας εσένα και χτίζοντας το αυριανό προσωπικό πολιτικό τους προφίλ απέναντι σ έναν θίασο που καταρρέει μέσα στο βόρβορο της πολιτικής ψευτιάς και αναξιοπρέπειας???
  • Δεν ήταν όλοι αυτοί μαζί από τις 25 Γενάρη και μετά που έπαιζαν στην πλάτη σου το ρόλο του διαπραγματευτή, αναγνωρίζοντας στις συμμορίες των εκβιαστών το ρόλο του «σύμμαχου και εταίρου»???
  • Όλοι μαζί δε συμφώνησαν στην αφαίμαξη των αποθεματικών των Δήμων, των δημοσίων ταμείων και των Οργανισμών, προκειμένου να καταθέσουν το δικό σου το υστέρημα στα θησαυροφυλάκια της Κατοχής, για ένα χρέος το οποίο υποτίθεται ότι αμφιισβητούσαν και το οποίο επτά μήνες νομιμοποιούν αποπληρώνοντας???
  • Όλοι μαζί δε σε παραμύθιασαν για το «μεγαλείο» της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας, το οποίο σου παρουσίασαν ως θέσφατο που δεν αμφισβητείται, ώστε να μη τολμήσεις να δεις πως υπάρχει  κι ένας δρόμος διαφορετικός που θα μπορούσε ν ακολουθήσει η χώρα???
  • Όλοι μαζί κι αγκαλιασμένοι δεν πανηγύριζαν στις πλατείες της Ελλάδας στις γιορτές «ανάσας και περηφάνιας» τη στιγμή που ήξεραν καλά πως ξεπουλάνε τον αέρα που αναπνέεις και νομιμοποιούν τη σκλαβιά στα κατοχικά κρεματόρια???

Άκουσες κανέναν απ αυτή τη σαβούρα να σε καλέσει να αγωνιστείς για να υπερασπίσεις την πολιτική σου απόφαση???

Σε κάλεσε κανένας από αυτούς να βγεις στους δρόμους, όχι για να πανηγυρίσεις την απάτη τους αλλά για να επιβάλεις πρώτα σ αυτούς τους ίδιους την υπεράσπιση της αξιοπρέπειάς σου???

Σε κάλεσαν ακόμη και τη χθεσινή νύχτα να αποκλείσεις το κοινοβούλιο προκειμένου να επιβάλεις το σεβασμό των πολιτικών σου επιλογών???

Τίποτε απ όλα αυτά δεν έκαναν.
Γιατί η επιλογή τους ήταν να σε αφήσουν να παραμυθιάζεσαι με τη μέθη της «πρώτης φορά Αριστερά», για να ξυπνήσεις ξαφνικά στην περιδίνηση ενός χειρότερου εφιάλτη.

Το μόνο που άκουσες δειλά – δειλά από αυτό τον άθλιο συρφετό, είναι ένα ανέξοδο κουβεντολόι περί εθνικού νομίσματος, και το έκαναν με τρόπο που να σε κάνει να αηδιάσεις από το μεγαλείο που εν δυνάμει διαθέτει μια εθνικά κυρίαρχη οικονομική πολιτική, ικανή να αποσαφηνίσει πληρέστατα τα συμφέροντα ποιών και ενάντια σε ποιους αντιμάχεται.
  • Σου απέκρυψαν σκόπιμα πως εθνικό νόμισμα μέσα στη φυλακή των Ευρωπαϊκών ρυθμίσεων, προβλέψεων, απαγορεύσεων και υπαγορευόμενων πολιτικών, ισοδυναμεί με διπλή εθνική αυτοκτονία.
  • Σου απέκρυψαν σκόπιμα πως εθνικό νόμισμα χωρίς το δικαίωμα άσκησης εθνικά κυρίαρχης πολιτικής, δε σημαίνει βήμα προς τη λευτεριά αλλά βουτιά θανάτου στην κόλαση των «κοινών Ευρωπαϊκών πολιτικών» που αλυσοδένουν τη χώρα, που ρήμαξαν τη βιομηχανική της παραγωγή, που ξεκλήρισαν την αγροτική της οικονομία, που οδήγησαν κλάδους ολόκληρους στην οριστική αφάνεια, και μετατρέπουν τη χώρα σε φτηνή Φιλιππινέζα παροχής υπηρεσιών στην ελίτ του πλανήτη.

Αυτός λοιπόν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτός είναι ολόκληρος ο ΣΥΡΙΖΑ. Μια παρέα χρεοκοπημένων που ανδρώθηκε κατευθυνόμενα στη βάση της χρεοκοπημένης ιδεοληψίας του ευρωκομμουνισμού, και οδηγήθηκε στην κυβερνητική εξουσία για να υπηρετήσει επενδύοντας στην ανοχή και στην αυταπάτη σου το πιο δόλιο και αντεθνικό σχέδιο σε βάρος της χώρας.

Η μήτρα αυτής της αθλιότητας ξέρασε και Τσίπρες… και Ζωές… και Λαφαζάνηδες… και όλη την υπόλοιπη σαβούρα που σήμερα κονταροκτυπιέται εκ του ασφαλούς «χτίζοντας» θέσεις μπροστά στις εξελίξεις της επόμενης μέρας.

Αντί λοιπόν να μαλακίζεσαι γι ακόμη μία φορά, ψάχνοντας να βρεις ποιος είναι πιο ΣΥΡΙΖΑ μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ, καλύτερα αναλογίσου με ποιο τρόπο αυτή η αθλιότητα μπορεί να αξιοποιηθεί, για να απεγκλωβίσει εξαπατημένους δημιουργώντας μια μαχητική πατριωτική και προοδευτική πλειοψηφία, ικανή να ανακόψει το σχέδιο της Κατοχής και να βάλει τον τόπο μας σε μια άλλη πορεία.

«ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ»


Σχετικά μας άρθρα…

Οι μέρες της «αθωότητας» στο «συμπόσιο του Κόμο» όταν το paidi της «Αριστεράς»...


1 σχόλιο:

  1. Έχει γεμίσει κυριολεκτικά ο τόπος από "μαϊμούδες" και από "βλήματα".
    Οι μαϊμούδες "το παίζουν" και κοροϊδεύουν, και τα βλήματα πιστεύουν
    τις μαϊμούδες.
    Αν δώσεις σ' έναν οργισμένο ένα φλογοβόλο στα χέρια, αυτός θα κάψει
    τις μαϊμούδες.
    Αν όμως πάρει [κατά λάθος η όχι], στα χέρια του το φλογοβόλο ένας πραγματικά
    μοχθηρός + οργισμένος, αυτός θα κάψει και τις μαϊμούδες και τα βλήματα
    ξεφορτώνοντας και τους δύο με τη μία.
    Υπάρχει ένα φλογοβόλο που αιωρείται στην ατμόσφαιρα και ψάχνει χέρια.
    Το δυστύχημα είναι ότι δεν υπάρχει κανείς και τίποτα σώφρον, που να είναι σε
    θέση να το δώσει επιλεκτικά στα χέρια κάποιου.
    Αιωρείται στην ατμόσφαιρα και κάποια στιγμή θα το πιάσει ένα άγνωστο
    χέρι που θα υψωθεί πιο ψηλά από τ' άλλα...
    Μέχρι να γίνει αυτό, θα συνεχίζεται η περιδίνηση και ο χορός των μαϊμούδων
    και των βλημάτων.
    Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία....

    ΑπάντησηΔιαγραφή