Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

Το διάγγελμα ενός πολιτικού απατεώνα

Μόλις ολοκληρώθηκε. Και το paidι υπήρξε σαφέστατο. "Ο κύκλος της πρώτης εντολής ολοκληρώθηκε και η κοινωνία πρέπει να ανανεώσει την πολιτική της εμπιστοσύνη"...

Αποτέλεσμα εικόνας για τσιπρας καραγκιοζης

Σωστά. Ο κύκλος της πρώτης εντολής ολοκληρώθηκε. Η κορυφαία πολιτική εξαπάτηση όλων των εποχών συνετελέσθη. Η προσωπική κωλοτούμπα ενός πρωθυπουργού που αποστάτησε από τις πολιτικές του δεσμεύσεις υπήρξε ανεπανάληπτη. και στο θεάρεστο έργο αυτού του τσίρκου που...

αυτοαποκαλείται "αριστερή" κυβέρνηση καταγράφονται:

Ένα τρίτο πραγματικά ντροπιαστικό μνημόνιο...
Μια απέραντη υποθήκη στην οποία συμπεριλαμβάνεται το σύνολο της Ελληνικής επικράτειας...
Ο απόλυτος κατεξευτελισμός της έννοιας της "αριστερής" κυβέρνησης...
Η πρωτοφανής περιφρόνηση της λαϊκής ετυμηγορίας στο πιο φαύλο δημοψήφισμα που γνώρισε ποτέ η Ελληνική ιστορία... 

Και φυσικά μια άθλια όσο και επικίνδυνη λαθρομεταναστευτική πολιτική που έθεσε την Ελλάδα στο στόχαστρο των ισλαμιστών με συνέπειες απρόβλεπτες που δρομολογούν επικίνδυνες εθνικές τραγωδίες.

Ο πολιτικός απατεώνας ζητά και πάλι την ψήφο σου. Το τι πρόκειται ν ακολουθήσει δεν είναι πλέον υπόθεση που μπορούν να κάνουν "κακόβουλοι" και "συνωμοσιολόγοι" αλλά η απόλυτη βεβαιότητα την οποία επισφράγισε με τη δράση και τη στάση του ο κορυφαίος πολιτικός απατεώνας όλων των εποχών, που καταγγέλλεται πλέον ανοικτά κι από το ίδιο του το κόμμα. Γι αυτό πλέον και το ερώτημα είναι αμείλικτο και αφορά τον καθένα από μας προσωπικά αλλά και το μέλλον της ίδιας της χώρας.

"Θα εξαπατηθούμε γι ακόμη μία φορά καθιστώντας την ψήφο μας ρώσικη ρουλέτα με θύμα τον ίδιο μας τον εαυτό??? Θα αποδειχτούμε γι ακόμη μία φορά ως κοινωνία κατώτεροι των περιστάσεων, και ανίκανοι να υπερασπιστούμε την προσωπική και εθνική μας αξιοπρέπεια??? Θα επιτρέψουμε γι ακόμη μία φορά σε πολιτικούς σαλτιμπάγκους να καπηλευτούν την εμπιστοσύνη και την ευκολοπιστία μας οδηγώντας τον τόπο στην καταστροφή???"

Όπερ έδει δείξαι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου