Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

Αυτή η κυβέρνηση δεν είναι Αριστερά. Είναι μνημονιακό εξάμβλωμα που πρόδωσε προσδοκίες

Η κυβέρνηση αποφάσισε να περάσει στη Βουλή το τρίτο μνημόνιο μέσα στον Αύγουστο. Έχει κι αυτό τη σημασία του... 
Ο ξεκούραστος και χαμογελαστός κ. Τσίπρας (ΦΩΤΟ)
Χρήσιμο είναι να σημειωθεί η υποκρισία τους. Κάποιοι απ’ αυτούς που ψήφισαν το μνημόνιο κάποτε έλεγαν για τα νομοσχέδια που περνάνε νύχτα, για τα...
νομοσχέδια που περνάνε στα θερινά τμήματα της Βουλής. Οι ίδιοι, τώρα, ανοίγουν τη Βουλή, για να ψηφίσουν το νέο μνημόνιο.
Αυτή είναι η υποκρισία επί της διαδικασίας. Η ουσία είναι πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ φέρνει τρίτο μνημόνιο, με μέτρα καταστροφής για το λαό. Σήμερα, που ψηφίζονται το μνημόνιο και τα μέτρα, να είμαστε στους δρόμους. Από αύριο η αντίσταση συνεχίζεται. Τα μέτρα δεν αφορούν άλλους. Αφορούν εμάς και τις οικογένειες μας. 
Δεν υπάρχει άλλοθι για την κυβέρνηση «πρώτη φορά Αριστερά». Να τελειώνει το παραμύθι. Αυτή η κυβέρνηση δεν είναι Αριστερά. Είναι κυβέρνηση μνημονιακή που, χωρίς κανένα πρόβλημα, θέλει να περάσει μέτρα, που τσακίζουν το λαό, την επιβίωση του, τα δικαιώματα του. Είναι συνεχιστές των προηγούμενων. Όλοι στους δρόμους. Να μην τους αφήσουμε να εφαρμόσουν τα μέτρα. Να διεκδικήσουμε τα αυτονόητα! Να διεκδικήσουμε τη ζωή μας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου