Κυριακή 16 Αυγούστου 2015

Όχι δεν άλλαξε η ατζέντα της Αριστεράς άθλιε - Απλά ξεβρακώθηκε η ατζέντα των ευρωλιγούρηδων

«Ηττηθήκαμε, ηττηθήκαμε, ηττηθήκαμε και δώσαμε αφορμή στον Σόιμπλε να χαίρεται για τη λιτότητά του, τον λιταρχισμό του» είπε χαρακτηριστικά, σε δηλώσεις του στον Σκάι...

Μητρόπουλος: Ηττηθήκαμε, μη εφαρμόσιμο το μνημόνιο 


Την πεποίθησή του ότι το μνημόνιο δεν μπορεί να εφαρμοστεί εξέφρασε με νέες του δηλώσεις ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Αλέξης Μητρόπουλος. 

Αναφερόμενος στο «παρών» που δήλωσε κατά την...
ψήφιση του τρίτου μνημονίου, είπε ότι δεν ήθελε να προδώσει τις αρχές του. 

«Η πρώτη μείωση των συντάξεων άρχισε από την Παρασκευή, δεν μπορούσα να στηρίξω» σημείωσε και είπε ότι η ψήφιση του τρίτου μνημονίου από τον ΣΥΡΙΖΑ «άλλαξε όλη την ατζέντα της Αριστεράς. Για πρώτη φορά ανέλαβε δανεισμό μέσω μνημονίου με ρήτρα εκχώρησης κυριαρχίας και συμπιέσεως των συντάξεων» επισήμανε.

Το Σάββατο, ο κ. Μητρόπουλος είχε αναφερθεί σε «ακραία νεοφιλελεύθερο πρόγραμμα», που όχι μόνον η Αριστερά σε όλη την ιστορία της, αλλά ούτε η ίδια η Μάργκαρετ Θάτσερ δεν έχει εφαρμόσει.

Από την πλευρά του, ο βουλευτής τη ΝΔ Ανδρέας Κατσανιώτης εξαπέλυσε τα πυρά του προς τον κ. Μητρόπουλο, λέγοντας: «Θεωρώ ότι είναι λάθος να συνεχίζουμε το "είναι κακό και δεν το ψηφίζω θα το ψηφίσουν οι "κακοί άλλοι"».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου