Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Αν έχετε τ αρχίδια τολμήστε να κάνετε τέτοια σάτιρα με θρησκευτικά σύμβολα των φονταμενταλιστών θρασύδειλοι

Με το πρόσχημα ότι το κείμενο είναι σατυρικό και ότι αναδημοσιεύεται από το pitsirikos.net, ο δήθεν σοβαρός δημοσιογράφος - λιβανιστήρι του ΣΥΡΙΖΑ (Κ. Βαξεβάνης), προχώρησε σε μια άθλια και κατάπτυστη αναδημοσίευση, άκρως προσβλητική για τα θρησκευτικά μας σύμβολα...



Απέναντι σ αυτό το δίδυμο των φερεφώνων της βρωμιάς (pitsirikos και hotdoc),εκφράζουμε την αηδία μας και τον αποτροπιασμό μας. Αυτό δεν είναι σάτυρα ελεεινοί, αλλά μια βρώμικη και...

τιποτένια στάση απέναντι στο θρησκευτικό αίσθημα του λαού μας.


Τα θρησκευτικά μας σύμβολα προφανώς και δεν αντλούν κύρος από τη δολιότητα των ξεφωνημένων που θεωρούν ότι δημοσιογραφούν. Και φυσικά το δηλητήριο που ξερνούν σερνόμενες σαύρες, δεν έχει τη δύναμη να τα αποκαθηλώσει.

Αν το δικαίωμά σας σε τέτοιου είδους σάτυρα και τέτοιου είδους κριτική, το θεωρείτε δεδομένο και αδιαπραγμάτευτο, τότε τολμήστε αν διαθέτετε τ αρχίδια να πείτε ή να γράψετε κάτι ανάλογο για σύμβολα άλλων θρησκειών. 

Τολμήστε αν έχετε τ αρχίδια να προσβάλετε σύμβολα των ισλαμιστών στο όνομα της δήθεν δημοκρατίας την οποία επικαλείστε. 

Αλλά αυτά τ αρχίδια δε τα διαθέτετε. Θα παραμένετε πάντα τιποτένιοι και θλιβεροί. Κότες με μηδενική αξιοπρέπεια διότι ένας άνθρωπος που σέβεται τον εαυτό του, δεν υβρίζει σύμβολα αλλά κρίνει ανθρώπους και πρακτικές αν θεωρεί ότι πρέπει να τους κρίνει.

Οι υβριστές συμβόλων είναι ότι πιο ξεφτιλισμένο, ότι πιο τιποτένιο, ότι πιο ελεεινό. Ότι πιο άθλιο και κατάπτυστο μπορεί να υπάρξει ακόμη και στις πλέον υπανάπτυκτες κοινωνίες.

Το "ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ" σε ένδειξη διαμαρτυρίας γι αυτό τον ξεπεσμό, δε θα προχωρήσει πλέον σε καμία απολύτων αναδημοσίευση από τις εν λόγω βοθροσελίδες.

Τη δημοσίευση του αίσχους θα τη βρείτε ΕΔΩ.

"ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου