Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Σε θέλουν σωσμένο γιατί απλά δε σε θέλουν ελεύθερο

Αυτή τη βδομάδα γράφεται ιστορία.  Το συγγραφικό έργο ανατέθηκε εργολαβικά σε καλοπληρωμένα σούργελα της πολιτικής και τη δημοσιογραφίας, που προσκύνησαν ξεδιάντροπα και απροκάλυπτα τη συμμορία των εκβιαστών…

Αποτέλεσμα εικόνας για τσιπρασ βαρουφακησ δραγασακης

Στη χορογραφία σύσσωμο το κυβερνητικό επιτελείο με προεξάρχοντα τον εμποράκο της ελπίδας που έδωσε το σύνθημα: «Κλείστε όλα τα ανοικτά μέτωπα και φέρτε μου χαρτί να υπογράψω».

Δεν ξέρω αν ο μαλάκας της παρέας εκλαμβάνεται ως πρωταγωνιστής, αλλά αν όντως εκλαμβάνεται, τότε ο αδιαφιλονίκητος πρωταγωνιστής σ αυτές τις σελίδες ντροπής, είναι και πάλι...

ο «κυρίαρχος» ψηφοφόρος.

  • Σε ντοπάρουν με τρόμο και ανασφάλεια, για να σε κάνουν ν αγαπήσεις τη «σωτηρία» σου. Αυτό που σου κρύβουν, είναι πως το τίμημα μιας σωτηρίας που δε θα έρθει ποτέ, θα είναι πανάκριβο και θα το πληρώσεις εσύ, τα παιδιά σου, τα εγγόνια σου, η πατρίδα σου και η αξιοπρέπειά σου.
  • Σε ντοπάρουν με τρόμο και ανασφάλεια, για να αντιταχθείς στη πιθανότητα χρεοκοπίας. Λησμόνησες  «κυρίαρχε» ότι οι χρεοκοπημένοι δε χρεοκοπούν, και αναρωτιέσαι γιατί σε φορτώνουν με τρόμο, δείχνοντας σου τη μούρη σου στον καθρέφτη, η απάντηση είναι απλή.
Τη «σωτηρία» σου θα την πληρώσεις εσύ, ακόμη και με τη ζωή σου. Σωτηρία θα θες… και σωτηρία δε θα έρχεται.

Τη «χρεοκοπία» σου όμως, θα την πληρώσουν εκείνοι. Και όσο βαρύτερο θα είναι το τίμημα γι αυτούς, τόσο ισχυρότερη θα γίνεται η βάση πάνω στην οποία θα πατήσει η λευτεριά σου.

Κατάλαβες τώρα γιατί σε θέλουν σωσμένο??? Κατάλαβες τώρα γιατί σε τρομάζουν δείχνοντας σου το δικό σου το είδωλο στον καθρέφτη???

Κυριάκος Κυριακόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου