Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Πάρτε το απόφαση... Η λύση είναι μόνον αυτή, γι αυτό και δε την επέλεξαν

Μια χώρα με διαλυμένη την υποδομή, με ανύπαρκτη παραγωγική βάση, με άνεργο το μισό οικονομικά ενεργό πληθυσμό και με χρέος που ξεπερνά το μισό τρισεκατομμύριο ευρώ, έχει μονάχα δυο επιλογές μπροστά της...

Αποτέλεσμα εικόνας για δεσμα του ευρω

Ή αυτοκτονεί παραμένοντας στην «ιερή διαδρομή» που της επέβαλαν, ή δραπετεύει από το ψέμα, τις αυταπάτες και τα «ιερά ταμπού» στα οποία την καθήλωσαν, διεκδικώντας την...

αξιοπρέπεια και τη γεωπολιτική της Ανάσταση. Τρίτος δρόμος… Μέσος δρόμος δεν υπάρχει.


Μια τέτοια απόφαση - εθνικά επιβεβλημένη και η μόνη πραγματικά αξιοπρεπής, σημαίνει:
  • Αποκαθήλωση της ευρωλαγνείας από τα μυαλά των ανθρώπων, και οριστική ρήξη από τα δεσμά ενός νομίσματος που αλυσοδένει τις ζωές των ανθρώπων, με επιστροφή σε εθνικό νόμισμα.  
  • Οριστική και αμετάκλητη ρήξη με το θεσμικό πλαίσιο που επέβαλε τη διάλυση της υποδομής, της παραγωγής και της βιομηχανικής ανάπτυξης, μετατρέποντας τον τόπο σε Φιλιππινέζα του πλανήτη. Δηλαδή άμεση και οριστική αποχώρηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση, που δεν είναι το κοινό μας σπίτι όπως ψευδώς ισχυρίζονται, αλλά το παλάτι των ισχυρών με αυλικούς αλλά και δουλίτσες, και πλήρη αναπροσανατολισμό της μελλοντικής πορείας του τόπου μας. Και φυσικά...
  • Συνολική αμφισβήτηση και άρνηση πληρωμής του χρέους της υποτέλειας στη συμμορία των μαφιόζων που έπαιξαν παιχνίδια βρώμικα σε συνεργασία με την ντόπια δωσίλογη και προσκυνημένη πολιτική τσογλαναρία.

Όλοι αυτοί που σε κάνουν να τρέμεις στην ιδέα μιας τέτοιας προοπτικής, το κάνουν γιατί είναι αυτοί που τρέμουν πραγματικά μπροστά στην πιθανότητα να την υιοθετήσεις.

Τον ψεύτικο παράδεισο τον έζησες. Αυτός είναι και θα αλλάζει μόνο προς το χειρότερο. Αυτός κατέστρεψε τη χώρα σου... Αυτός καταστρέφει τη ζωή σου.

Κάθε συμφωνία παραμονής σ αυτόν. είναι συμφωνία υποταγής, είναι μια κατοχική συμφωνία, Είναι μια συμφωνία γραμμένη με αίματα, με θύματα, και εν τέλει με ακόμη λιγότερη πατρίδα.

Κυριάκος Κυριακόπουλος

2 σχόλια:

  1. Να μην ξεχασουμε και οτι μας χρωστουν,οπως το τεραστιο χρεος της Γερμανιας απο το αναγκαστικο γανειο της κατοχης που ειναι αδιαμφισβητητο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν γινόταν κάτι τέτοιο, έχουν έτοιμο το τάγμα των φασιστών ισλαμορόρκ.Ενα σκισμενο κορανι, μια προβοκάτσια και θα γινει οτι έγινε και την Ουκρανία. Αλλά τουλάγιστον να το παλέψουμε. Οχι με τον αργο θάνατο και την κ...ευρώπη τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή