Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Ανεμογκάστρι ή κατεβασμένα σώβρακα Παναγιώτη Λαφαζάνη???

Κατά κανόνα, οι πλέον αποτελεσματικοί στη δόλια και βρώμικη δουλειά της πολιτικής δουλοφροσύνης, υπήρξαν ανέκαθεν όλοι εκείνοι που κατέφευγαν σε μεγαλοκουβέντες βαρύγδουπες για να αποκοιμίζουν την κοινωνία και να παραλύουν τις αντιστάσεις της, ιδιαίτερα όταν ο κατήφορος καθίσταται πλέον ανεξέλεγκτος εκ των πραγμάτων...


Αν ο εχθρός σου Παναγιώτη Λαφαζάνη, είναι η κατοχική διοίκηση και οι πολιτικές της δουλοπρέπειας και της απόλυτης υποταγής στις απαιτήσεις της, τότε οι φίλοι σου, δε βρίσκονται στο υπουργικό συμβούλιο με το οποίο συναγελάζεσαι, αλλά έξω από αυτό και μέσα σε μια κοινωνία που παραλύει και πάλι, βλέποντας να ξεφτίζουν πρόωρα οι προσδοκίες και οι ελπίδες που εναπόθεσε στις μεγάλες σας υποσχέσεις.

Αν οι λύσεις Παναγιώτη Λαφαζάνη, βρίσκονται στην εφαρμογή άλλων πολιτικών που θα καταστήσουν τη σύγκρουση με τη μαφία της Ευρώπης μοιραία όσο και αναπόφευκτη, τότε αυτή σύγκρουση θα πρέπει να δρομολογηθεί με την κοινωνία μαχόμενη και στην πρώτη γραμμή του πυρός. Και κάθε απόπειρα διαχείρισης της "εταιρικής ηρεμίας", μόνο με εξευτελιστικές υπαναχωρήσεις μπορεί να διασφαλίζεται.

Όμως οι εξευτελιστικές υπαναχωρήσεις Παναγιώτη Λαφαζάνη, δε σταματούν στο "ολίγον έγκυος". Γιατί το "ολίγον έγκυος" Παναγιώτη Λαφαζάνη, δε σημαίνει ανεμογκάστρι την ώρα της αντιπαράθεσης. "Ολίγον έγκυος" σημαίνει ότι έδωσες κώλο. Και όταν δίνεις κώλο Παναγιώτη Λαφαζάνη, τότε...
η διακόρευση της πολιτικής σου παρθενιάς καθίσταται ανεπίστρεπτη. Τότε αυτοί που τους εμπιστεύτηκες τη σιτεμένη τρυφεράδα σου, θα σου πάρουν και τα σώβρακα. Τότε την επόμενη μέρα Παναγιώτη Λαφαζάνη, δε θα είσαι ούτε ολίγος έγκυος, ούτε ολίγον αριστερός. Μια ξεφωνημένη πολιτική πτανίτσα θα είσαι, που αίφνης αποφάσισες να μην αντισταθείς, αλλά ν ανοίξεις τα πόδια και ν απολαύσεις το βιασμό σου. 

Ρωτάμε λοιπόν Παναγιώτη Λαφαζάνη... Και ρωτάμε εσένα που διατείνεσαι πως ανησυχείς για την παρουσία πέμπτης φάλαγγας στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ...
  • Μήπως εκτός από την όποια πέμπτη φάλαγγα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, υπάρχει και μια ακόμη πιο ύπουλη πέμπτη φάλαγγα που διεμβολίζει την ίδια την κοινωνία τελικά??? 
  • Μήπως εσύ και ότι εκπροσωπείς, είσαι η εμπροσθοφυλακή της πέμπτης φάλαγγας, μέσα σε μια συνολικά πεμπτοφαλαγγίτικη πολιτική σαβουροπαρέα με μπόλικο ΠΑΣΟΚ και ακόμη πιο μπόλικη πολιτική παραμύθα???
Διότι όπως αντιλαμβάνεσαι και αντιλαμβανόμαστε όλοι Παναγιώτη Λαφαζάνη, δε δαιμονίστηκε ξαφνικά το τυπογραφείο, όπως ψευδώς ισχυρίζεσαι. Κάποιοι έβαλαν χέρι Παναγιώτη. Κι αυτός που δεν αντιστέκεται, προσαρμόζεται στις απαιτήσεις. Τόσο απλά... Διότι πως αλλιώς να ερμηνεύσει κανείς, μια ξεφτίλα σαν την παρακάτω???

Σε ομολογία περί επικείμενων εκλογών  προχώρησε το πρωί της Πρωτομαγιάς η ιστοσελίδα iskra.gr, που πρόσκειται στην Αριστερή Πλατφόρμα του ΣΥΡΙΖΑ, της οποίας ηγείται ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Λαφαζάνης. 


Λίγο πριν τις 12 δημοσιεύθηκε άρθρο για την Εργατική Πρωτομαγιά, όπου το μήνυμα των συντακτών προσδιοριζόταν «εν όψει των εκλογών»! 

Συγκεκριμένα, υπήρχε η αναφορά: «Το μήνυμα που στέλνει εν όψει των εκλογών η εργατική πρωτομαγιά είναι ένα μεγάλο μήνυμα προοδευτικής ανατροπής στη χώρα και αυτό το μήνυμα θα καταγραφεί παρά τις δυσκολίες και τον ανηλεή οικονομικό πόλεμο που δέχεται ο ελληνικός λαός και η χώρα. Όσο κι αν Βερολίνο, Βρυξέλλες και ΔΝΤ και η εγχώρια "πέμπτη φάλαγγα" πιστεύουν ότι είτε θα σύρουν τη χώρα και την κυβέρνησή μας στην υποταγή, είτε θα μας σπρώξουν στην κατάρρευση». 

Η είδηση έκανε τον γύρο του Διαδικτύου, καθώς η ιστοσελίδα είναι γνωστό πως απηχεί τις απόψεις των στελεχών της Αριστερής Πλατφόρμας, η οποία εκπροσωπείται στην σημερινή κυβέρνηση με έναν από τους κορυφαίους υπουργούς. 

Λίγες ώρες αργότερα όμως, οι συντάκτες του κειμένου προέβησαν σε διόρθωση: Η φράση «εν όψει των εκλογών» από το παραπάνω απόσπασμα αφαιρέθηκε και μετατράπηκε στο εξής: «Το μήνυμα που στέλνει η εργατική πρωτομαγιά είναι ένα μεγάλο μήνυμα αγώνα, αντίστασης και προοδευτικής ανατροπής στη χώρα και αυτό το μήνυμα θα καταγραφεί παρά τις δυσκολίες και τον ανηλεή οικονομικό πόλεμο που δέχεται ο ελληνικός λαός και η χώρα». 

Μάλιστα, με ειδική σήμανση, προστέθηκε στο τέλος κειμένου η εξής σημείωση: «** Από τη σύνταξη της Iskra : O "δαίμων του τυπογραφείου" δυστυχώς χτύπησε την ιστοσελίδα μας. Υπήρξε ένα λάθος εκ παραδρομής το οποίο και διορθώθηκε άμεσα».

Ερώτηση: Θα μας διαψεύσεις με πολιτικές πράξεις Πανούλη η θα "γιορτάσουμε" όλοι μαζί τον καθολικό πολιτικό σου ξεπεσμό???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου