Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΧΑΛΙΦΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ: OΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟ

O λογαριασμός tweeter με την επωνυμία ίδρυμα SIT “Yπουργείο Ανώτατης Εκπαίδευσης και Επιστημονικής Έρευνας/Dr Karar/Abu Bakhr al Baghdadi al Quraishi/Iσλαμικό Κράτος Ιράκ και Μ Συρίας”...  

BKBKBLHVHVFJH

Δ Πορφύρης/Π Σταφυλά

Αποτελεί  σταθερή πηγή ενημέρωσης της τρομοκρατικής οργάνωσης καθώς δημοσιεύει όλες τις...
ειδήσεις της ISIS.

VJVBJV

Στις 10/11/14 δημοσίευσε την αναγγελία του θανάτου  του ηγέτη της, Αμπού Μπακρ αλ-Μπαγκντάντι, με φωτογραφία του πτώματος που συνόδευε ο σχολιασμός: Η Ηγέτης μας που θυσιάστηκε με το αίμα του”.

Εμείς θα δείξουμε  την πίστη μας στο διάδοχο νέο χαλίφη όπως αντίστοιχα δείξαμε στον Αλ-Μπαγκντάντι. Στο μέλλον θα υπάρξουν λεπτομέρειες” 

VKJVJKV

Στις 09/11 από τον ίδιο λογαριασμό είχε αναρτηθεί το μήνυμα ότι αρχηγός του Ισλαμικού Κράτους, χαλίφης Αλ Μπαγντάτι ,βρισκόταν σε κόμα, η κατάστασή του ήταν πολύ σοβαρή και οι επόμενες ώρες  κρίσιμες.

LBLBLB

Ο άλλος λογαριασμός Twitter που αποδίδεται σε υποστηρικτές του Διεθνούς Τζιχάντ και μεταδίδει νέα του Ισλαμικού Κράτους,  επίσης επιβεβαιώνει την ίδια είδηση του θανάτου του “Χαλίφη”. (akhabarak)

NHMKMBM

Από πλευράς επίσημων αρχών, το Πεντάγωνο δεν έχει επιβεβαιώσει το θάνατο  ή τραυματισμό του αλ-Μπαγκντάντι, από αεροπορική επιδρομή των ΗΠΑ κοντά στην Φαλούτζα, όπως εικαζόταν. Ο Ben Rhodes, αναπληρωτής σύμβουλος εθνικής ασφάλειας για τη στρατηγική επικοινωνίας, μιλώντας σε δημοσιογράφους στο περιθώριο της συνόδου κορυφής στο Πεκίνο  (φόρουμ Οικονομικής Συνεργασίας) , δήλωσε ότι “υπήρξαν αντικρουόμενες εκδοχές του Ιράκ στον απόηχο των αμερικανικών αεροπορικών επιδρομών την Παρασκευή το βράδυ για την τύχη του αλ-Μπαγκντάντι”.

Από πλευράς Ιράκ, ο Υπ. Μαλίκι , δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα ότι “η Διεύθυνση Υπηρεσίας Πληροφοριών του Υπουργείου Άμυνας επιβεβαίωσε ότι ο αλ-Μπαγκντάντι τραυματίστηκε  από ιρακινή αεροπορορική επιδρομή στην πόλη  Qaim στην επαρχία Ανμπάρ, το περασμένο Σάββατο. 

Πρόσθεσε ότι, “οι πληροφορίες δείχνουν ότι ο Αλ-Μπαγκντάντι ήταν στο νοσοκομείο με  βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και  ο χειρουργός αρνήθηκε να τον υποβάλει σε επέμβαση λόγω μεγάλου ρίσκου θανάτου. Οι τρομοκράτες είχαν ζητήσει τη μεταφορά του  από το ιρακινό νοσοκομείο στη  Συρία όπου εκεί ”αυτά αντιμετωπίζονται”. (s2nn.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου