Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ - ΔΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΡΩΜΗ

Ο Χαλίφης απειλεί πλέον ανοικτά την Ευρώπη με ισλαμικό Μεσαίωνα... Το "ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ" επιβεβαιώνεται απόλυτα...  Θα τους αποκεφαλίσουν ενώ θα είναι σκυμμένοι πάνω από τις λογιστικές καρτέλες...

Ισλαμικό Κράτος: Ο «χαλίφης» είπε «Δε θα σταματήσουμε μέχρι να πάρουμε και τη Ρώμη»

Το Ισλαμικό Κράτος δημοσίευσε την Πέμπτη επιστολή που φέρεται ότι έχει γράψει ο «Χαλίφης» Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι (Abu Bakr al-Baghdadi) και στο οποίο λέει ότι...
«δε θα σταματήσουμε το τζιχάντ μέχρι να πάρουμε και η Ρώμη».

Στην επιστολή ο Μπαγκντάντι λέει ότι οι υφιστάμενοι του υπηρετούν το μουσουλμανικό τους καθήκον που είναι να κάνουν τζιχάντ ενάντια στους άπιστους, ενώ αποκαλύπτει και ένα άσβεστο μίσος για τους Εβραίους τους οποίους κατηγορεί για «σφετερισμό» των οικονομιών των μουσουλμάνων αλλά και την τοποθέτηση διεφθαρμένων δικτατόρων στην ηγεσία μουσουλμανικών εδαφών.


Επισημαίνοντας την πρόσφατη ημερομηνία της επιστολής του, ο Μπαγκντάντι συγχαίρει τους ισλαμιστές ανά την Μέση Ανατολή για την υπόσχεση υποταγής στην τρομοκρατική του οργάνωση, ενώ στηλιτεύει την πρόσφατη ανάπτυξη 1.500 στρατιωτών των ΗΠΑ στην περιοχή. Ο Μπαγκντάντι αποκάλυψε επίσης ότι το ισλαμικό κράτος δεν θα σταματήσει τις επιθέσεις του μέχρι να κατακτήσει και την Ρώμη.

Πολλά μέσα ενημέρωσης υποστήριξαν ότι Μπαγκντάντι είτε είχε τραυματιστεί σοβαρά, είτε ήταν νεκρός από αεροπορική επιδρομή σε βάση του Ισλαμικού Κράτους.
Η επιστολή ξεκινά με τον «Χαλίφη» του Ισλαμικού Κράτους να εξηγεί ότι η διεξαγωγή τζιχάντ υπέρ του Ισλάμ είναι ένα καθήκον όλων των πιστών μουσουλμάνων:
«Οι μουσουλμάνοι πρέπει να καταλάβουν καλά και να συνειδητοποιήσουν ότι ο πόλεμος είναι υποχρεωτικός για όλους, και ότι το τζιχάντ είναι η καλύτερη πράξη και η κορυφή του Ισλάμ».

Ο Μπαγκντάντι συνεχίζει εξηγώντας πώς ο Αλλάχ θα βοηθήσει στις μάχες τους Ισλαμιστές μαχητές:

«Θα πρέπει επίσης να συνειδητοποιήσουμε ότι ο Αλλάχ θα βοηθήσει τους μουτζαχεντίν, αυτό είναι αναπόφευκτο. Και έτσι, για το λόγο αυτό οι στρατιώτες του ισλαμικού κράτους θα αγωνιστούν. Θα αγωνιστούν υπακούοντας τον Αλλάχ και θα κερδίσουν την εγγύτητα προς αυτόν. Ποτέ δεν θα εγκαταλείψουν τις μάχες. Ακόμα και αν απέμενε μόνο ένας στρατιώτης, ποτέ δεν θα εγκατέλειπε την μάχη, διότι αψηφούν την ταπείνωση και την αδικία. Ποτέ δεν θα εγκαταλείψουν την μάχη, διότι δεν γεύτηκαν άλλη τιμή και αξιοπρέπεια εκτός από την μάχη.
Στη συνέχεια ο Μπαγκντάντι αποκαλύπτει την πεποίθησή του ότι η συμμαχία της οποίας ηγείται η Αμερική φοβάται και είναι ανίκανη να νικήσει τις δυνάμεις του:
«Βλέπουμε την Αμερική και τους συμμάχους της να βρίσκονται ανάμεσα σε φόβο, αδυναμία, ανικανότητα και αποτυχία. Η Αμερική, η Ευρώπη, η Αυστραλία, ο Καναδάς και οι λοιποί αποστάτες και σκλάβοι από τα μουσουλμανικά εδάφη είναι τρομοκρατημένοι από το Ισλαμικό Κράτος».

Στη συνέχεια περιγράφει τους Εβραίους ως φιλοχρήματα άτομα που έλεγχαν τους ηγέτες των μουσουλμανικών χωρών. Λέει ο Μπαγκντάντι:

«Οι Εβραίοι ήταν φοβισμένοι. Φοβούνταν για την οικονομία τους. Φοβούνταν τον πλούτο των μουσουλμάνων και τα αγαθά της γης μας, τα οποία λεηλατούν και απολαμβάνουν ενώ μας πολεμούν μέσω του πρακτόρων τους που βρίσκονται ανάμεσα από τις προδοτικές ηγεσίες των μουσουλμανικών εδαφών. Φοβούνται για την ασφάλειά τους. Φοβούνται την εξέγερση των μουσουλμανικών λαών [εναντίον των κυβερνώντων τους]. Φοβούνται την ήττα τους. Φοβούνται την επιστροφή του Χαλιφάτου και την επιστροφή των μουσουλμάνων στην πρωτοπορία και την ηγεσία.

Η λεκτική επίθεση του Μπαγκντάντι εναντίον της Αμερικής και των Εβραίων συνεχίζεται:

«Η Αμερική και οι σύμμαχοί της είναι τρομοκρατημένοι, αδύναμοι, και ανίσχυροι. Λόγω του φόβου και της αδυναμία τους, οι Εβραίοι συγκεκαλυμμένα και ύπουλα συμμετέχουν σε αυτή την σταυροφορία. Δεν έχουν το θάρρος να το ανακοινώσουν, γιατί φοβούνται τους μουσουλμάνους».
Τα σχόλια του Μπαγκντάντι σχετικά με την ανάπτυξη επιπλέον στρατιωτών από τις ΗΠΑ στη Μέση Ανατολή αποκαλύπτει την πρόσφατη ημερομηνία της επιστολής:

«Να και ο Ομπάμα που διέταξε την ανάπτυξη 1.500 επιπλέον στρατιωτών με τον ισχυρισμό ότι είναι σύμβουλοι, διότι οι αεροπορικές επιθέσεις των σταυροφόρων και οι συνεχείς βομβαρδισμοί – μέρα και νύχτα – των θέσεων του Ισλαμικού Κράτους δεν εμπόδισαν την προέλαση του, ούτε και αποδυνάμωσαν την αποφασιστικότητά του.

Ο Μπαγκντάντι υπόσχεται ότι το Ισλαμικό Κράτος δεν θα σταματήσει το τζιχάντ του μέχρι να κατακτήσει τη Ρώμη:
«Με την άδεια του Αλλάχ, αυτοί [η συμμαχία] θα ηττηθούν. Και πράγματι, οι μουσουλμάνοι θα νικήσουν. Με την υπόσχεση του Αλλάχ, θα είναι είναι νικητές. Και η πορεία των μουτζαχεντίν θα συνεχιστεί μέχρι να φτάσουν στη Ρώμη».
Ο τζιχαντιστής ηγέτης στη συνέχεια εξήρε διάφορες ισλαμιστικές ομάδες που είχαν πρόσφατα εισχωρήσει στην τρομοκρατική του οργάνωση:

«Χαρμόσυνα νέα Ω μουσουλμάνοι. Σας φέρνουμε μια καλή είδηση, ανακοινώνοντας την επέκταση του ισλαμικού κράτους σε νέα εδάφη, στα εδάφη της αλ-Χαραμάι (Μέκκα και Μεδίνα, Σαουδική Αραβία) και στην Υεμένη … στην Αίγυπτο, στη Λιβύη, την Αλγερία».
Ο Μπαγκντάντι κλείνει την επιστολή εξηγώντας στους οπαδούς του ότι ο εχθρός τους είναι σε πόλεμο με το Ισλάμ, και ότι το Ισλαμικό Κράτος προτίθεται να πολεμήσει τις δυνάμεις αυτές:
» Ω Αλλάχ, όλοι οι στρατοί των άπιστων, των Εβραίων, των σταυροφόρων, των άθεων και των αποστατών συγκεντρώθηκαν εναντίον μας. Εναντιώνονται στην θρησκεία σου. … Ω Αλλάχ, βοήθησε τους στρατιώτες σου και φέρε τον θρίαμβο στη θρησκεία σου».


Σχετικό μας άρθρο...

ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΝΙΑΙΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου