Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΟΤΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΤΟ ΛΑΟ Ο ΟΛΕΤΗΡΑΣ - ΑΣΥΓΚΙΝΗΤΟΙ ΚΑΙ ΑΒΟΥΛΟΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ

Ομολογεί  ότι εκβίασε με όλη του τη συμμορία τους Έλληνες πολίτες και ταυτόχρονα αποδέχεται ότι κατασυκοφάντησε τη χώρα στο εξωτερικό...

http://www.newsit.gr/files/Image/2014/04/04/resized/1966468_533_355.jpg


Κι ενώ το θρασίμι τολμά και ομολογεί τον άθλιο ρόλο του, κανείς δε συγκινείται, κανένας δικαστής δεν αναλαμβάνει τις εκ του νόμου επιβαλλόμενες πρωτοβουλίες για την άμεση παραπομπή του σε...
ειδικό δικαστήριο και βεβαίως η άθλια κυβέρνηση Σαμαρά συνεχίζει να συγκαλύπτει τον εθνικό ολετήρα ξεχνώντας τη δέσμευσή της για "μια και μόνη εξεταστική για το μνημόνιο"

Μιλώντας στο συνέδριο της γνωστής  CEPS ο κ. Παπανδρέου είπε: «Η Ελλάδα δεν ήταν το μοναδικό πρόβλημα της ευρωζώνης».

Είπε επίσης ότι η ΕΕ θα έπρεπε εξαρχής να έχει παρέμβει προκειμένου να πείσει τις αγορές ότι δεν υπήρχε ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ και να διασφαλίσει μια ομαλότερη πορεία ανάκαμψης της χώρας.

Από τις παραπάνω δηλώσεις του ανεκδιήγητου Παπανδρέου, προκύπτουν ευθέως τα ακόλουθα ερωτήματα:
  • Αφού η Ελλάδα δεν ήταν όπως ομολογεί το μοναδικό πρόβλημα στην Ευρωζώνη, γιατί ο ίδιος ως πρωθυπουργός δέχτηκε να την αντιμετωπίσουν ως μαύρο πρόβατο με τις γνωστές συνέπειες που βιώνει σήμερα ολόκληρος ο Ελληνικός λαός???
  • Αφού η Ευρωπαϊκή Ένωση είχε ως δεδομένο πως δεν επρόκειτο η χώρα να βγει από την Ευρωζώνη, τότε γιατί ο ίδιος εκβίαζε την Ελληνική κοινωνία αναδεικνύοντας ως κυρίαρχη την απειλή εξόδου της χώρας από το ευρώ???
  • Αφού και τα δύο παραπάνω δεδομένα ισχύουν, τότε γιατί ο ίδιος αλλά και ο ελεεινός Παπακωνσταντίνου, διέσυραν τη χώρα μας και το λαό της ως διεφθαρμένους σε ολόκληρο τον πλανήτη???
  • Από τη στιγμή που τα παραπάνω δεδομένα ισχύουν τότε γιατί ο ίδιος και η κυβέρνησή του απεδέχθη αναντίρρητα επαχθέστατους όρους με υποτιθέμενο στόχο τη σωτηρία της χώρας, που ταπείνωσαν το λαό της, κουρέλιασαν το Σύνταγμα, και τσαλάκωσαν ανεπανόρθωτα την εθνική μας κυριαρχία???

Από τη στιγμή που το εθνικό έγκλημα είναι πλέον και ΟΜΟΛΟΓΗΜΕΝΟ, τι ακριβώς περιμένουν οι κ.κ δικαστές και δεν αναλαμβάνουν άμεσα πρωτοβουλίες για να καθήσει στο σκαμνί ο επικίνδυνος εθνικός ολετήρας???


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου