Τρίτη 8 Απριλίου 2014

ΠΕΤΑΞΑΝΕ ΤΟ ΣΩΒΡΑΚΟ ΜΑ ΤΟ ΣΚ@ΤΟ ΚΡΕΜΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ

Το θέατρο του "απεταξάμην" στο σαπιοκάραβο της ντροπής καλά κρατεί - Μόλις ο βόθρος τίναξε το καπάκι του και η ακροδεξια δυσωδία πλημμύρισε τα πάντα, άρχισε η παρέλαση των μασκαράδων που επιχειρούν να έχουν την τιμητική τους λιγο πριν το γαλάζιο σαπιοκάραβο τσακιστεί στα βράχια της εκλογικής συντριβής...

http://www.newsit.gr/files/Image/2014/04/08/resized/kostaskaramanlis_538_355.JPG


Ο καθ όλα ένοχος πρωθυπουργός πρωτοστατεί - όπως ήταν φυσικό - σ αυτό το ιδιότυπο γαϊτανάκι, με φραστικές κορώνες και...
άλλα τραλαλά, λες και ό ίδιος δεν έχει παρελθόν στα τάγματα εφόδου, και οι ασχολούμενοι με τα κοινά δεν έχουν μνήμη...

Οι Μπαλτάκος και Κρανιδιώτης ακολούθησαν, αυτο"παραιτούμενοι", αυτοακυρωνόμενοι, πετώντας στον ανεμιστήρα το λερωμένο σώβρακο, με το σκατό να κρέμεται στον κώλο και τη μούρη να κοιτάζει τον ανεμιστήρα αμήχανη...

Τη σκυτάλη πήρε ένας από τους Κωνσταντίνους της οικογένειας των Καραμανληδών, προκειμένου να καταχεριάσει την ακροδεξιά κυβερνητική γιάφκα λέγοντας: «Πιστεύω ότι υπάρχει μια ομάδα ανθρώπων στη ΝΔ, ευτυχώς όχι η πλειοψηφία, που δεν έχει καμία σχέση με τη μεγάλη παράταξη που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, που νομιμοποίησε το ΚΚΕ και έβαλε την Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή Ένωση». Και όταν τον ρώτησαν αν εννοεί ακροδεξιά στοιχεία, απάντησε καταφατικά. 

Ο κ. Καραμανλής όμως δεν σταμάτησε εδώ και επιτέθηκε ευθέως και εναντίον του κ. Τάκη Μπαλτάκου, λέγοντας ότι: «Αυτός ο άνθρωπος δεν έχει καμία σχέση με τις αρχές και τα ιδεώδη του ιδρυτή της ΝΔ».

Τα ερωτήματα ωστόσο είναι αμείλικτα:
Και όλοι τούτοι ρε λεβέντες???  Λαθρεπιβάτες από την πόρτα υπηρεσίας είναι στο σαπιοκάραβο ή μήπως πλαισίωσαν το επιτελείο του ηγέτη σας με τον πλέον επίσημο τρόπο???
Και η ουσία της ακροδεξιάς πολιτικής που απαξάπαντες συναποφασίσατε και ψηφίζατε ανελειπώς, δε σας καθιστά αν μη τι άλλο απόλυτα συνυπεύθυνους στην ακροδεξιά κατρακύλα???

Αει σιχτίρ πια γελοίες γλίτσες...
Όταν ο βόθρος τινάζει τα καπάκια του, όλοι κυνηγάτε  σαν ζαλισμένες κότες το σκατό. Όλοι επιχειρείτε να ξεφορτωθείτε τον κακό σας εαυτό και τη ρετσινιά που ξέρετε πως είναι ντροπή να κουβαλάτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου